ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έρχονται οι Ρωσικές εκλογές ή καλύτερα….οι εκλογές του Πούτιν (βίντεο)

ΔΙΕΘΝΗ. - 13 Μαρ 2018 - 9:12
Loading...

Ο Πούτιν έχει κατακτήσει τις καρδιές των Ρώσων.

Είναι ένας άνθρωπος αποφασιστικός και απόλυτος όσον αφορά τις επιλογές του. Αν και δεν είναι λίγοι οι επικριτές του, σίγουρα οι κινήσεις του υποστηρίζονται από την πλειοψηφία του λαού του και όχι μόνο.

Ο Ρώσος πρόεδρος κατάφερε να αγαπηθεί από τους πολίτες σχεδόν όλων των χωρών, διότι δεν είναι ο

κλασικός πολιτικάντης που βγαίνει στα τηλεοπτικά παράθυρα και λέει ασυνάρτητα πράγματα για την οικολογία και την ειρήνη. Είναι πάνω από όλα πατριώτης και αυτό το δείχνει συνεχώς.

Πολλοί άνθρωποι έχουν την εσφαλμένη εντύπωση ότι ο Πούτιν κοιτάει τα συμφέροντα των άλλων χωρών αλλά αυτό εννοείτε ότι δεν ισχύει. Άλλωστε όπως και ο ίδιος έχει πει, είναι ο πρόεδρος της Ρωσικής ομοσπονδίας και κοιτάει τα συμφέροντα του λαού του.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στις επικείμενες Ρωσικές εκλογές, ο Πούτιν στην ουσία δεν έχει αντίπαλο αλλά «παίζει» μόνος του. Σκεφτείτε ότι το 69% των ρώσων ψηφοφόρων προτίθεται να τον ψηφίσει στις επικείμενες προεδρικές εκλογές της 18ης Μαρτίου, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Ρωσικό Κέντρο μελέτης Κοινής Γνώμης (VICIOM) στο διάστημα 5-7 Μαρτίου.

Ο υποψήφιος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσίας, ο επιχειρηματίας Πάβελ Γκρουντίνιν συγκεντρώνει σύμφωνα με την πρόθεση ψήφου το 7%, ο εθνικιστής ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι το 5%, η ρωσίδα τηλεπαρουσιάστρια Ξένια Σαμπτσάκ η οποία εκπροσωπεί το κόμμα «Πρωτοβουλία Πολιτών» το 2%, το κόμμα «Γιάμπλοκο» του Γκριγκόρι Γιαβλίνσκι το 1%, ο Σεργκέι Μπαμπούριν που ηγείται της «Ρωσικής Παλλαϊκής Συμμαχίας» το 1%, ο αρχηγός του «Κόμματος της Ανόδου» Μπορίς Τιτόφ ποσοστό μικρότερο του 1%, και ο ηγέτης των «Κομμουνιστών της Ρωσίας» Μαξίμ Σουραϊκίν ποσοστό μικρότερο του 1%.

Το ινστιτούτο VICIOM, προβλέπει ότι ο Πούτιν αναμένεται να συγκεντρώσει ποσοστά που θα κυμαίνονται μεταξύ 69 και 73%, ο Γρουντίνιν 10-14%, ο Ζιρινόφσκι 8-12% η Σαμπτσάκ 2-3% και ο Γιαβλίνσκι 1-2%, ενώ οι Μπαμπούριν, Τιτόφ και Σουραϊκίν δεν θα υπερβούν το 1%.

Ο διευθυντής του VICIOM Βαλέρι Φιόντοροφ εξηγώντας την διαφορά αυτή μεταξύ της πρόθεσης ψήφου και των προβλέψεων όσον αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα, λέει ότι για να προσδιορισθεί η πρόθεση ψήφου, εκτός από το ερώτημα υπέρ τίνος θα ψηφίζατε, υπάρχουν και άλλες τρεις στήλες αποτελεσμάτων που διαμορφώνονται με βάση τις εξής απαντήσεις : « θα καταστρέψω το ψηφοδέλτιο» «δεν απαντώ» και «δεν θα πάω να ψηφίσω». Επομένως, λέει, για να προβλέψει κανείς πως θα κατανεμηθούν πραγματικά οι ψήφοι, θα πρέπει να αφήσουμε την στήλη που διαμορφώνεται με βάση την απάντηση « θα καταστρέψω το ψηφοδέλτιο», μη λαμβάνοντας υπ όψιν τις άλλες δύο στήλες που αφορούν του αναποφάσιστους και αυτούς που δεν θα πάνε να ψηφίσουν, δήλωσε ο Φιόντοροφ.

Σε αυτή την περίπτωση όπως είπε ο ίδιος, ο αριθμός των ψήφων που δίνεται για κάθε υποψήφιο, πρέπει να αυξηθεί», διευκρινίζοντας πως αυτός είναι ο λόγος που στην πρόθεση ψήφου τα ποσοστά που λαμβάνει ο καθένα είναι μικρότερα από το προβλεπόμενο αποτέλεσμα.

Συμπέρασμα:

Οι Ρώσοι θέλουν τον Πούτιν, ο οποίος τους έβγαλε μέσα από πολλές δύσκολες καταστάσεις.

Η Ρωσία του Πούτιν είναι εδώ και παίζει κυρίαρχο ρόλο στις εξελίξεις ολόκληρου του πλανήτη!

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter