ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το Εθνικό συμφέρον συνέκρινε το ρωσικό T-90 με το αμερικανικό Abrams και προσπάθησε να βρει ποιος θα …

ΔΙΕΘΝΗ. - 16 Απρ 2018 - 11:05
Loading...

© RIA Novosti / Maxim Blinov Το Ρωσικό Τάνκ T-90. Φωτογραφία αρχείου
ΜΟΣΧΑ, 16 Απριλίου  – RIA Novosti. Το Εθνικό συμφέρον  [1] συνέκρινε το  Ρωσικό  Τ-90 και το  Αμερικανικό  Abrams και προσπάθησε να βρει ποιος θα κερδίσει σε περίπτωση στρατιωτικής σύγκρουσης.

Η δημοσίευση ανέλυσε το τανκ M1A2 Abrams της τελευταίας τροποποίησης του SEP v3 και το  Ρωσικό  T-90M. Σημειώνεται ότι σε πολλούς παραμέτρους  τα οχήματα μάχης είναι παρόμοια. Έτσι, η ποιότητα

των πυρομαχικών στις δεξαμενές είναι σχεδόν η ίδια. Ωστόσο, πιστεύεται ότι τα διατρητικά βλήματα  M829A4 από την Abrams είναι ικανά να διεισδύσουν στην προστασία της  νέας γενιάς, συμπεριλαμβανομένης της δυναμικής άμυνας του «Relict». Με τη σειρά του, το  Τ-90 πυροβολεί τα βλήματα «μολύβδου»  που υιοθετήθηκαν στη δεκαετία του 1990, τα οποία, ωστόσο, έχουν μια μεγάλη εντυπωσιακή δύναμη. Το Ρωσικό Τανκ είναι επίσης εξοπλισμένο με αντιαρματικά βλήματα «Invar», τα οποία δεν είναι διαθέσιμα στον αντίπαλο.

Το M1A2 χρησιμοποιεί πιο σύγχρονους θερμικούς φακούς. Αλλά η αμερικανική δεξαμενή είναι βαρύτερη, η οποία δεν της επιτρέπει να κάνει μεγάλους  ελιγμούς  όπως το Ρωσικό όχημα μάχης. Συμπερασματικά, τα μέσα ενημέρωσης σημειώνουν ότι κατά τη διάρκεια μιας στρατιωτικής σύγκρουσης, και τα  δύο τανκς θα μπορούσαν να διαπεράσουν την πανοπλία του άλλου και τα χτυπήματά τους θα ήταν σχεδόν εξίσου ακριβή. Οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα Ρωσικά και τα  Αμερικανικά πολεμικά οχήματα είναι ίσα σε δύναμη και η νίκη στη μάχη εξαρτάται μόνο από την εμπειρία των μελών του πληρώματος.

References  National Interest
   ( http://nationalinterest.org/blog/the-buzz/russias-t-90-dangerous-weapon-could-it-beat-americas-best-25379 ) https://ria.ru

tokoutsavaki.blogspot.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter