ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Εξαγριώνεται και η ομογένεια με τη κυβέρνηση της Ελλάδας

ΕΛΛΑΔΑ. - 3 Δεκ 2012 - 10:32

Απόδημοι ‘Ελληνες, θαυμάστε την ”κυβερνητική μαφία” της Ελλάδας
Η ”υπουργική συμμορία” του Α. Σαμαρά, θα τσακίσει φορολογικά και τους Ομογενείς.

Να ποιοί κυβερνούν την χρεοκοπημένη, κρατικά διεφθαρμένη, διεθνώς εξευτελισμένη, εξαθλιωμένη,
με χαμένη την εθνική της κυριαρχία, Ελλάδα. Μιά κυβέρνηση άθλιων δουλοπρεπών, μνημονιακών, ψευτών-απατεώνων-εκβιαστών***, που δεν μπόρεσε ούτε την… ”Λίστα Λαγκάρντ” να διαχειριστεί. Με ποιά λογική, οι ανίκανοι της κυβέρνησης θα διαχειριστούν τις τύχες της χώρας και του λαού της; Και εξακολουθούν να εξαπατούν τον λαό, ενώ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι, ΔΕΝ θα γίνουν επενδύσεις στην Ελλάδα, ούτε ουσιαστικές αποκρατικοποιήσεις, ενώ το Μνημόνιο 4 είναι θέμα μηνών, επειδή η Ελλάδα ΔΕΝ θα εφαρμόσει όσα υπέγραψε και κυρίως ΔΕΝ θα κάνει τις διαρθρωτικές αλλαγές. Οι της (συγ)κυβέρνησης αποδείχτηκαν επικίνδυνοι γιά την Ελλάδα, εξαθλίωσαν τον λαό, καλύπτουν την φοροδιαφυγή ”δικών” τους, προστατεύουν την διαπλοκή-διαφθορά, γιατί με αυτήν έμαθαν να ζουν.
( *** Είπαν ψέμματα γιά τα μνημόνια, εξαπάτησαν, εκβίασαν, τρομοκράτησαν Βουλή και λαό )

kalami

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr