• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΚΛΟΙΟΣ

ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ

12 έτη ago
in ΚΛΟΙΟΣ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google
Το άνοιγμα της ιστοσελίδας www.energo-eke.gr, του υπουργείου Εργασίας, παρέχει ήδη το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim

Οπως βλέπετε κι εσείς, το πράσινο χρώμα της πράσινης ανάπτυξης του Γιωργάκη Παπανδρέου, και της Ατζέντα 21, παρουσιάζονται πλέον και επίσημα μέσα από την ιστοσελίδα του Υπουργείου εργασίας energo-eke.gr.

Στο λογότυπο, αναγράφεται η λέξη “ΕΝΕΡΓΩ” με πράσινα γράμματα (εντελώς τυχαία;) που σαφώς προέρχεται από την λέξη ενέργεια, και συγκεκριμένα την “ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ” της Ατζέντα 21 που έχουμε αναφέρει δεκάδες φορές από την Αθέατη γνώση.

Αν αυτά που ανέφερα, σας φαίνονται εξωπραγματικά η θεωρίες συνομωσίας, τότε παρακαλώ να μην διαβάσετε το άρθρο που ακολουθεί.


Το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (Ε.Ε.Ε.)  αποτελεί ενα μέτρο, ώστε τα άτομα να μην πέσουν κάτω από το οικονομικό όριο που θεωρείται το ελάχιστο επίπεδο αξιοπρεπούς διαβίωσης. 

 
Το 1992, η Ευρωπαϊκή κοινότητα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην υποχρέωση των κρατών για ένα ισχυρό κοινωνικό μοντέλο. Και δεν είναι τυχαίο ότι η πλειονότητα των χωρών εφαρμόζει πολιτικές Ε.Ε.Ε. 
Αυτό που διαβάσατε, είναι απόσπασμα από την επίσημη έκθεση για τον προυπολογισμό του κράτους. «ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ »
Οστόσο, η παροχή βοήθειας εκτός από την εισοδηματική στήριξη μπορεί να περιλαμβάνει:
1. Παροχή στέγης σε αστέγους.
 
2. Δημιουργία κοινωνικών ιατρείων για την περίθαλψη των ανασφάλιστων.
 
3. Παροχή κουπονιών για αγορές αγαθών και υπηρεσιών που καλύπτουν βασικές ανάγκες των νοικοκυριών και των ατόμων.
 
4. Σύνδεση της εισοδηματικής στήριξης με εθελοντική κοινωνική εργασία ή προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης. 
 
5. Επανένταξη των δικαιούχων στην απασχόληση σημαίνει τη μείωση του δημοσιονομικού κόστους του προγράμματος.
Ποιός έλληνας πολιτικός, ξεστομίζει αυτά που διαβάσατε, τάζοντας όλες αυτές τις παροχές στους ψηφοφόρους του σήμερα;
Νομίζω ότι το γνωρίζετε όλοι, κι αν οχι, σας λέω ότι το άτομο αυτό ονομάζεται Αλέξης Τσίπρας, και δεν είναι ο μοναδικός πολιτικός ο οποίος κοροιδεύει τον κόσμο.
Προσέξατε όμως και κάτι άλλο;
Αναφέρουν ως ημερομηνία εκκίνησης για την προώθηση του το 1992.
Θυμάστε μήπως τι ψηφίστηκε το 1992 στο Ρίο της Βραζιλίας;;
Ω ναί!!! Η Ατζέντα 21.
ΤΥΧΑΙΟΟΟΟ ;;;;;;;;
Ακολουθεί απομαγνητοφωνημένο κείμενο από ανάλυση του Δημοσθένη Λιακόπουλου σχετικά με την Ατζέντα 21 και το βρώμικο σχέδιο της ελίτ, το οποίο υλοποιείται επίσημα για πάνω από 20 χρόνια. 
Δωρεάν ενέργεια λοιπόν,  θα προσφέρει και ο Αλέξης Τσίπρας, που ανέφερε σε πολλές δηλώσεις και συνεντεύξεις του, ότι όποιου του κόβουν το ρεύμα θα του το συνδέει, οπότε, θα τους παρέχει δωρεάν ενέργεια.
Οποιος δεν έχει σπίτι, θα στεγάσει τους άστεγους, η αυτούς που δεν έχουν να πληρώσουν νοίκι (στα άδεια σπίτια όπως είχε προφητεύσει ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός), και θα πληρώσει το κράτος τους ιδιοκτήτες των σπιτιών 3 ευρώ το τετραγωνικό ενοίκιο το μήνα.
Ουσιαστικά,  αν κάποιος πάρει 100 τετραγωνικά σπίτι, επί 3 ευρώ, θα πεί 300 ευρώ ενοίκιο, που υπολογίζεται σε 3600 ευρώ το χρόνο.
Να έχεις να λαβαίνεις δηλαδή.
Ολες λοιπόν οι εξαγγελίες της Ατζέντα 21 εφαρμόζονται.
Αλλη μια εξαγγελία είναι ότι όποιος δεν έχει χρήματα, θα παίρνει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.
Ποιό ελάχιστο ρε παιδιά; σου λέει ο άλλος. Εγω είμαι άνεργος. Θα μου παρέχετε ταμείο ανεργίας για παραπάνω από ενα χρόνο;
Οχι ταμείο ανεργίας, αλλά το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, το οποίο δίνει τώρα, αυτή την στιγμη που μιλάμε και η κυβέρνηση Σαμαρά, και θα συνεχίσει να δινει και η επόμενη κυβέρνηση.
Ως αντιπολίτευση μπορείς να τάζεις και να προσφέρεις ότι θέλεις, μόλις όμως πάρεις την εξουσία, λές παρέλαβα καμμένη γή, δεν μπορώ να κάνω τίποτα!
Ουσιαστικά σου λένε, έλα ζήσε σαν χαιβάνι, σε ενα σπίτι που στο παρέχω εγώ, και εννοείται σε πετάω έξω από αυτό ότι ωρα θέλω, άρα σε “κρατάω” και σου πληρώνω τη ΔΕΗ, αλλά και στην κόβω ότι ώρα θέλω, άρα σε “κρατάω”, σου δίνω και φαγητό από τα συσίτια να φάς, άρα, και σου τα κόβω όποτε θέλω, αρά σε κρατάω, και σου δίνω επίσης και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, άρα σε “κρατάω” .
Ολα τα παραπάνω που ειπώθηκαν τα αποδείξαμε σε αυτό το άρθρο που επιμελήθηκε η Αθέατη γνώση με επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης.
Η Ατζέντα 21 είναι μια, και υλοποιείται σε παγκόσμια κλίμακα από όλους τους ηγέτες κρατών, ανεξάρτητα από τα πολιτικά  πιστεύω και τις ιδεολογίες του καθενός.

Οποιοσδηποτε λοιπόν μπεί στον χορό, πρέπει και να χορέψει σύμφωνα με τον ρυθμό των οργανοπαιχτών.

atheatignosi

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Το Ψηφιακό Θηρίο Προελαύνει: Πώς η Παγκόσμια Ελίτ Θέλει να Μας Κάνει Ανθρώπους-Δεδομένα και η Αντίσταση που Οφείλουμε να Προβάλουμε
Slider

Το Ψηφιακό Θηρίο Προελαύνει: Πώς η Παγκόσμια Ελίτ Θέλει να Μας Κάνει Ανθρώπους-Δεδομένα και η Αντίσταση που Οφείλουμε να Προβάλουμε

by admin
3 ημέρες ago
Είναι ΑΝΩΜΑΛΟΙ! «Εποχή Όργουελ» μετά την απόφαση της ΕΕ για έλεγχο των επικοινωνιών: Μπλοκαρίστηκε ακόμα και φωτό μάνας με παιδί!
Slider

Είναι ΑΝΩΜΑΛΟΙ! «Εποχή Όργουελ» μετά την απόφαση της ΕΕ για έλεγχο των επικοινωνιών: Μπλοκαρίστηκε ακόμα και φωτό μάνας με παιδί!

by admin
5 ημέρες ago
Ο ΠΟΥ και ο Μακρόν προωθούν παγκόσμιο διαδικτυακό λοκντάουν με υποχρεωτική ψηφιακή ταυτοποίηση.
Slider

Ο ΠΟΥ και ο Μακρόν προωθούν παγκόσμιο διαδικτυακό λοκντάουν με υποχρεωτική ψηφιακή ταυτοποίηση.

by admin
1 εβδομάδα ago
ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΕ: Εγκρίθηκε το «Chat Control»: Η μαζική παρακολούθηση έρχεται στην Ευρώπη – Τι θα ισχύει για την Ελλάδα
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΕ: Εγκρίθηκε το «Chat Control»: Η μαζική παρακολούθηση έρχεται στην Ευρώπη – Τι θα ισχύει για την Ελλάδα

by admin
2 εβδομάδες ago
Next Post
Αυτα ειναι τα ονόματα των προθύμων «ανεξάρτητων» για να ψηφίσουν ΠτΔ.

Αυτα ειναι τα ονόματα των προθύμων «ανεξάρτητων» για να ψηφίσουν ΠτΔ.

Ο ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ  ΨΑΧΝΕΙ… ΕΞΟΔΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ … ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΡΕΣΕΙ ;

Ο ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ ΨΑΧΝΕΙ… ΕΞΟΔΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ... ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΡΕΣΕΙ ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr