ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Εξαιρέθηκε η σύζυγος του Λοβέρδου από τη λίστα διαθεσιμότητας;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 26 Νοέ 2012 - 17:59

Ερώτηση στη Βουλή για να διαπιστωθεί αν η σύζυγος του πρώην υπουργού Α. Λοβέρδου ήταν στην αρχική λίστα για διαθεσιμότητα και στη συνέχεια εξαιρέθηκε, κατέθεσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή.

Η σύζυγος του Α. Λοβέρδου ήταν υπάλληλος στην Ολυμπιακή,μετά την πώληση της πήγε σε άλλη υπηρεσία και συγκεκριμένα στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Όπως αναφέρεται στην ερώτηση «η σύζυγος του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υπουργού κ . Λοβέρδου Ανδρέα, ήταν στην αρχική λίστα των υπαλλήλων για διαθεσιμότητα, εξαιρέθηκε.
Η συγκεκριμένη υπάλληλος μεταφέρθηκε σύμφωνα με το ΦΕΚ 1782/12-11-2010 Τεύχος Β στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση εκπαιδευτικής βαθμίδας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και Ειδικότητας Διοικητικού, με κοινή Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με τον Ν. 3717/2008 περί μεταφοράς των υπαλλήλων της Ολυμπιακής Αεροπορίας στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.
ipop.gr via bankwars.gr

1greek

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr