ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

F-16C: Παρθενική πτήση για τα «ρωσικά» μαχητικά [vid]

ΔΙΕΘΝΗ. - 26 Μαΐ 2019 - 8:47
Loading...

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από μερικές ημέρες, η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ αποφάσισε να μετατρέψει ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16C σε.. ρωσικό, βάφοντας το με τα χρώματα και την παραλλαγή που «φοράνε» τα stealth μαχητικά αεροσκάφη πέμπτης γενιάς της Ρωσίας, τα Su-57.

Ωστόσο, αυτό το ιδιαίτερο αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος, δεν είναι μια προσπάθεια «τρολ» των Ρώσων, ούτε θα χρησιμοποιηθεί για κάποιο «τουριστικό» έκθεμα, αλλά στην παρθενική πτήση που εκτέλεσε, έδωσε «μήνυμα» για την ειδική αποστολή που έχει αναλάβει, η οποία είναι ιδιαίτερα κρίσιμη τόσο για τα υπόλοιπα μαχητικά αεροσκάφη και όσο και για τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Τα F-16C της Aggressors αντιγράφουν τα χρώματα, τα σημάδια και τα διακριτικά του μαχητικού αεροσκάφους Su-57 των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων.

Ο σχεδιασμός, εμπνευσμένος από το ρωσικό Su-57, επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους πιλότους που έρχονται στο οπτικό πεδίο αυτών των μαχητικών να δουν ιδίοις όμμασι αυτό που θα έβλεπαν αν αντιμετώπιζαν πραγματικά ένα Su-57.

Με πληροφορίες από: Defence Blog

onalert.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter