ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

F-18 εναντίον UFO: Θρίλερ με τα βίντεο που μπορούν «να θέσουν την Αμερική σε τεράστιο κίνδυνο» [vid]

Α.Τ.Ι.Α. ΚΛΟΙΟΣ. - 22 Ιαν 2020 - 10:31
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Το 2004, μαχητικά F-18 του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ βρέθηκαν αντιμέτωπα με μία άγνωστη εναέρια «απειλή» που μέχρι και σήμερα δημιουργεί προβλήματα στο αμερικανικό Πεντάγωνο. Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, οι ΗΠΑ αρνούνται να σχολιάσουν το οτιδήποτε σχετικά με το περιστατικό που «θα έθετε την εθνική μας ασφάλεια μπροστά στον μεγαλύτερο κίνδυνο».

Ήταν φθινόπωρο του 2004 όταν μαχητικά του πολεμικού ναυτικού, που απονηώθηκαν από το USS Nimitz στις ακτές του Σαν Ντιέγκο, βρέθηκαν αντιμέτωπα με μία «ανεξήγητη εναέρια απειλή». Από τότε πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί, με τα σενάρια μιας «εξωγήινης απειλής» να ανατροφοδοτούνται συνέχεια από την κοινή γνώμη.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ αναγνώρισε την ύπαρξη των πληροφοριών που αφορούν σε μια «επαφή» μεταξύ των μαχητικών αεροσκαφών και του «άγνωστης προέλευσης εναέριου αντικειμένου», απαντώντας σε αίτημα του ιστότοπου VICE. Πέρυσι, το Ναυτικό αναγνώρισε για πρώτη φορά ότι τρία βίντεο με UFO – ένα από το συγκεκριμένο περιστατικό με το USS Nimitz το 2004 και δύο από το 2015 – ήταν πραγματικά βίντεο στα οποία διακρίνονταν ΑΤΙΑ.

Ανταποκρινόμενo στο αίτημα του VICE, που επικαλέστηκε τον ομοσπονδιακό νόμο για την Ελευθερία της Πληροφορίας, το Πολεμικό Ναυτικό αναφέρει στην επιστολή του ότι «έχει ανακαλύψει κάποιες φωτογραφικές διαφάνειες (σλάιντς) που έχουν διαβαθμιστεί ως ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ. Μια αξιολόγηση αυτών των στοιχείων υποδηλώνει ότι είναι επί του παρόντος, και προσηκόντως, είναι διαβαθμισμένες ως ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ και η Αρχική Αρχή Διαβάθμισης έχει διαπιστώσει ότι η δημοσίευση αυτών των στοιχείων θα προκαλούσε εξαιρετικά σοβαρή ζημιά στην Εθνική Ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών».

 

«Επίσης, διαπιστώσαμε ότι η ONI (το Γραφείο πληροφοριών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ) διαθέτει βίντεο με διαβάθμιση ΑΠΟΡΡΗΤΟ του οποίου δεν είναι η αρχική αρχή διαβάθμισης» τονίζεται στην επιστολή.

Το VICE αναφέρει ότι ένας εκπρόσωπος του Πενταγώνου δήλωσε ότι το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό έχει το βίντεο του μυστηριώδους συμβάντος στην κατοχή του, αλλά δεν σκοπεύει να το δώσει στη δημοσιότητα.

«Ωστόσο, μπορώ να σας πω ότι η ημερομηνία του βίντεο με το USS Nimitz είναι η 14η Νοεμβρίου 2004», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου στον ιστότοπο. «Mπορώ να σας πω ότι η διάρκεια του βίντεο που κυκλοφορεί από το 2007 είναι η ίδια με τη διάρκεια του αρχικού βίντεο… Δεν αναμένουμε να δώσουμε στη δημοσιότητα αυτό το βίντεο» ξεκαθάρισε ο αξιωματούχος.

Με πληροφορίες από: PM

onalert.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr