ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΦΕΥΓΕΙ Ο Α.ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ Παραίτηση ίσως και εντός της ημέρας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 16 Νοέ 2012 - 8:42

Tην αποχώρησή του από τον κυβερνητικό συνασπισμό προανήγγειλε ουσιαστικά ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουμακιώτης, μιλώντας πριν λίγο σε τηλεοπτικό σταθμό: «Θέλω να είμαι υπουργός και να μην παριστάνω τον υπουργό», δήλωσε σε πρωινή εκπομπή του Αντέννα.

Επίσης, ο κ. Ρουπακιώτης πρόσθεσε ότι “τα μέτρα δεν τα έγραψε αυτός αλλά του επιβλήθηκαν” και ότι “η καρδιά του θα χτυπάει πάντα για τους ανέργους και όσους έχουν επηρεαστεί σε μαγάλο βαθμό από τα μέτρα”. Ακόμη σημείωσε ότι “Είναι ασεβής ο λόγος να τον αποκαλούν κάποιοι υπουργό των συνδικαλιστών”, εννοώντας την τρόϊκα και του συνοδοιπόρους της.

Ο Α.Ρουπακιώτης, αν γίνει εεντός της εβδομάδας ο ανασχηματισμός, απλά θα … “ανασχηματιστεί”. Αν όχι τότε θα παραιτηθει, χωρίς να αποκλείεται να θελήσει να παραιτηθεί εντός της ημέρας προκαταλαμβάνοντας τις εξελίξεις.

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr