ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Φουντώνουν οι φήμες για τον Παπαντωνίου!!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 15 Δεκ 2012 - 18:05

Από το πρωί έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο φήμες για «έλεγχο» του πρώην υπουργού του ΠΑΟΚ κ. Γ. Παπαντωνίου από τις δικαστικές αρχές

Από το πρωί έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο φήμες για «έλεγχο» του πρώην υπουργού του ΠΑΟΚ κ.
Γιάννου Παπαντωνίου από τις δικαστικές αρχές

Μετά από μια σειρά κλήσεις και συλλήψεις επιχειρηματιών και πολιτικών προσώπων φαίνεται ότι φτάνει η ώρα και για έναν πρώην «τσάρο της οικονομίας» και για πολύ καιρό «κραταιό Υπουργό Εθνικής Άμυνας» του ΠΑΣΟΚ να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα.

Ο λόγος για τον Γιάννο Παπαντωνίου για τον οποίο σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του «Π» από δικαστικούς κύκλους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του και δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες. Σε αυτή την περίπτωση οι Αστυνομικές αρχές θα κληθούν να αναζητήσουν τον πρώην Υπουργό και να τον φέρουν μπροστά στις Δικαστικές Αρχές.

Σύμφωνα με τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές ζήτησαν από το ΣΔΟΕ το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Γιάννου Παπαντωνίου, καθώς και μελών της οικογένειάς του, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργούν για τα εξοπλιστικά προγράμματα επί θητείας του.

Οι έρευνες αφορούν την προμήθεια των αρμάτων Λέοπαρντ, η οποία αποτελεί τη δεύτερη σύμβαση για τα υποβρύχια και την προμήθεια των ελικοπτέρων τύπου Απάτσι

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr