ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Φοβισμένος λαός – Προσκυνημένοι ηγέτες – Ζάλογγο ή κρεμάλες???

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. - 12 Οκτ 2015 - 18:10
Και δυστυχώς σ αυτή τη χορογραφία συμμετέχουν πρόθυμα τα ελληνόφωνα ανδρείκελα που αποκαλούνται «πολιτική ηγεσία του τόπου»…
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Το πάρτι του τρόμου ξεκινά με τα πρωϊνάδικα και ολοκληρώνεται με τα μεταμεσονύχτια δελτία. Αυτό που άλλες εποχές θα ήταν αρκετό για να γεμίσουν οι δρόμοι της Αθήνας αποφασισμένους διαδηλωτές, σήμερα δείχνει ν αποτελεί τη ρουτίνα των συμβιβασμένων, που εισβάλει  με βίαιο τρόπο και στο τελευταίο σπίτι αυτής της χώρας.
Τρόμος παντού. Και με το φορολογικό μηχανισμό να έχει παραδοθεί ολοκληρωτικά στην Κατοχική διοίκηση, αλλά και με τις ακριβοπληρωμένες τράπεζες στο ρόλο του δημίου, ο καθένας από μας αντιμετωπίζεται ως ο αδίστακτος εχθρός αυτής της πατρίδας, και είναι απλά θέμα χρόνου το πότε ακριβώς θα στοχοποιηθεί από τα κατοχικά αποσπάσματα.
 
Σ αυτό τον πλανήτη, δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο. Οι ηγέτες που τίμησες με την ελπίδα και με την ψήφο σου, το μοναδικό με το οποίο ασχολούνται καθημερινά, είναι ν ανακαλύπτουν τρόπους που θ αποδεκατίσουν το λαό τους.
Τώρα ξέρεις… Ανάμεσα στα ερπετά, δε μπορεί να υπάρξει μπέσα. Αυτοί που συνωμοτούσαν πίσω από την πλάτη σου ρίχνοντας στον Καιάδα την πατρίδα σου και τη ζωή σου, άρχισαν να ξερνούν όλη τη βρωμιά. Ο ένας δίνει τον άλλο, και όλη η βρωμιά για…

το πούστικο παιχνίδι που παίχτηκε, γεμίζει με τη μπόχα της το περιβάλλον.

Τώρα, ο τρόμος που σπέρνουν για να σε καθηλώσουν στον καναπέ, ξεβρακώνει πρωτίστως τα αίσχη τους. Τώρα ξέρεις καλά τι ακριβώς έχουν υπογράψει. Ξέρεις καλά πως η περηφάνια που σου πούλησαν, ήταν ο φερετζές του προσκυνημένου. Τώρα ξέρεις καλά τι περιμένει εσένα και τη χώρα σου.

Το τσόγλαν boy που πίστεψες πως θα γινόταν ο ηγέτης για ν ανατρέψεις τη δυστυχία και τη μιζέρια που δρομολόγησαν όλοι οι προηγούμενοι, χτίζει καινούριες φυλακές για να στεγάσεις σ αυτές την ταπεινωμένη σου αξιοπρέπεια και τα ερείπια της χρεοκοπημένης σου ζωής.
Το προδοτικό έκτρωμα που μόλις αρχίζεις να γνωρίζεις ως «αριστερό μνημόνιο», το υπερψήφισε σύσσωμη η πολιτική τσογλαναρία μέσα στο κατοχικό κοινοβούλιο, και από κοινού θα το εφαρμόσουν στο μεγάλο πολιτικό συνασπισμό – έκτρωμα που ετοιμάζουν.
Τώρα ξέρεις τι ακριβώς υπέγραψε ο κορυφαίος της πολιτικής εξαπάτησης… Ξέρεις τι ακριβώς σε περιμένει την επόμενη μέρα. Τώρα ξέρεις πως το επόμενό σου ραντεβού, δε θα είναι στις πλατείες που πανηγύριζες για μια «ανάσα αξιοπρέπειας». Το επόμενό σου ραντεβού θα είναι…

Εσύ θα αποφασίσεις… Αυτοί για σένα αποφάσισαν ήδη.

“ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ”

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr