ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Geo Theo : ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, ΟΜΩΣ ΘΑΡΣΕΙΤΕ. Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

GEO THEO. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 5 Απρ 2020 - 22:45
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ήγγικεν η ώρα,  επί του τέλειου προκατασκευασμένου βαλτώδους υποστρώματος του Covid-19…., της Τέλειας Καταιγίδας. Πλέον δεν κρύβονται οι γνωστοί υπέργηροι άνομοι και τα όργανα τους. Βιάζονται. Τα έχουν υπολογίσει όλα ή σχεδόν όλα, πλην του ανθρώπινου αστάθμητου παράγοντα, του απιθάνως ανερχόμενου ή αλλιώς του θελήματος Του Ιδίου Του Βασιλέα των πάντων αν προτιμάτε. Τον Θεό βλέπετε ΔΕΝ Tον ρώτησαν για αυτό που πάνε να κάνουν. 

   Ο ιός αυτός την κορώνας θα φέρει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΡΩΝΑ. Ο Ύψιστος, κύριοι υβριστές των Θείων, έχει διαφορετικά σχέδια από τα δικά σας. Σας επιτρέπει έως ενός σημείου να παίξετε με τον απλό αμαρτωλό κοσμάκη, προφανώς λόγω της ανθρώπινης αμετανοησίας και της αποστασίας. Με όλους εμάς που λησμονήσαμε Τον Κύριο και κοιμόμαστε με τα τσαρούχια τόσα χρόνια, όπως έλεγε κι ο μέγιστος Άγιος Παΐσιος. Επιθυμείτε διακαώς, εσείς οι καλοντυμένοι κροίσοι κι παγκόσμιοι λωποδύτες, να μας κλείσετε στο άνομο μαντρί σας, αλλά δεν θα το επιτύχετε. Δεν θα σας αφήσει. 

   Είχε ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ ο ‘Αγιος όταν έλεγε ότι τώρα δεν θα έχουμε να κάνουμε με έναν Χίτλερ ή έναν Μουσολίνι, αλλά με τον ίδιο τον διάβολο. Αυτό το επέτυχε με την παγκοσμιοποίηση της οικονομίαςΓιατί αυτός κρύβεται πίσω από όλους αυτούς του ιερατείου που θεωρεί ότι κυβερνάει την ανθρωπότητα. Το ιερατείο αυτό των κοσμοκρατόρων παλιανθρώπων πιστεύει ότι, αμολώντας ένα θανατηφόρο χτικιό του εργαστηρίου, μια γενετικά τροποποιημένη τερατώδη χίμαιρα, θα φέρει εις πέρας το τελικό πανούργο σχέδιο του, της παγκόσμιας χούντας.  Επαληθεύεται λοιπόν για άλλη μια φορά ο Άγιος. 

   Ξάφνου όλοι οι παρατρεχάμενοι (ΓΑΠ, Ντόρα, Χατζηδάκης, Τσαβούσογλου και πολλοί άλλοι διεθνώς), αλλά και ένα “μεγάλο” κεφάλι της ΝΤΠ, ο Κίσσινγκερ, πετάξανε τις μάσκες και δηλώνουν ευθαρσώς ότι είναι αναγκαίος ένας νέος τύπος παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ο οποίος φυσικά θα βασίζεται στον πλήρη έλεγχο των μαζών μέσω της δικτατορικής χρήσης της υψηλής ψηφιακής τεχνολογίας και  της  αστυνομοκρατίας.  

   Προσέξτε: 

   Ποτέ και με κανέναν τρόπο δεν πρόκειται να το παραδεχθούν. Ο μόνιμος τρόπος παρουσίασης και πλασαρίσματος είναι ο ωραιοποιημένος πλάγιος. Ποτέ ο διάβολος δεν θα έρθει ευθέως, αντρίκεια με ειλικρίνεια και θάρρος να σε ανεβάσει στο άρμα του. Δεν είναι στην φτιαξιά του. Η δουλειά του είναι η διαβολή και η παραποίηση της πραγματικότητας. Το άσπρο το κάνει μαύρο και με πλάγιο τρόπο ωραιοποιεί την καταστροφή μας. Κοινώς μας παραπλανεί και μας σφάζει σιγά σιγά με το γάντι. Ούτε πρόκειται για τον ανθρωπόμορφο τράγο με τα κέρατα και τα λοιπά τρομακτικά των ταινιών. Όλα αυτά τα καθ’ υπερβολή απαίσια, φοβερά και τρομακτικά είναι εκ του πονηρού και χρησιμοποιούνται σκοπίμως από το σύστημα ως στάχτη στα μάτια των πολλών και αδαών.  Ο εωσφόρος και κατ’ επέκταση ο εωσφοριστής είναι ο καθώς πρέπει κατά κανόνα εύπορος τύπος με το κοστούμι και την γραβάτα, ο τύπος του κατεστημένου συστήματος, το “καλό” παιδί της προπαγάνδας του τελικού ολέθρου μας, που παρακολουθούμε στα ΜΜΕ κι ακολουθούμε στο instagram. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν ίνα ΜΗΝ πλανηθείτε!  

   Και αυτό όμως το είχε προφητεύσει ο ‘Αγιος. Είχε πει σε προσκυνητή 

«Μα δεν καταλαβαίνεις τις προθέσεις του; Δεν θα αναγκάσει ΚΑΝΕΝΑΝ να δεχτεί κανένα σφράγισμα παιδί μου! Τίποτε τρομαχτικό από αυτά που φαντάζεσαι. Θα το κάνει μέσω του ΧΡΗΜΑΤΟΣ. Το χρήμα θα εκλείψει από τον κόσμοΤα κράτη όλης της γής θα χρεοκοπήσουν και δεν θα έχουν χρήματα για να ταίσουν τους λαούς τουςΚαι τότε, οι τράπεζες που είναι όργανά τουθα δώσουν χρήματα στα κράτη και αυτά θα τον προσκυνήσουν ως μεγάλο ευεργέτη. Μέσω της τεχνολογίας θα σκλαβώσει τον κόσμοΚαι δεν θα το κάνει με εξαναγκασμό. Εσύ μόνος σου θα πας να σκλαβωθείς. Θα πάρεις τις διάφορες τραπεζικές κάρτες για να κάνεις – υποτίθεται – τη δουλειά σου, ενώ θα κάνεις αυτό που θέλει αυτός. Θα σκλαβωθείς μόνος σου, για να εξακολουθείς να απολαμβάνεις τη ζωή που έχεις τώρα. Κατάλαβες;» «Να πως θα γίνει… Σήμερα μαρκάρει όλα τα τρόφιμα που βλέπεις με το γραμμωτό κώδικα. 

….Γιατί όλα θα είναι αυτοματοποιημένα! Μέσω κομπιούτερ! Δεν θα υπάρχουν χαρτιά παρά μόνον αυτές οι κάρτες, εκεί μέσα θα σε έχουν μαρκάρει. Και μετά σιγά-σιγά, θα τις εξαφανίσουν τις κάρτες με τη δικαιολογία οτι μπορεί κάποιος να σου τις κλέψει και να σηκώσει τα λεφτά σου. Τότε, θα σου βάλουν το μαρκάρισμα στο χέρι σου (π.χ.: εμβολιασμός για τον covid-19 με ψηφιακό πιστοποιητικό νανοτεχνολογίαςBill Gates) ή στο μέτωπο. Το κεφάλι σου και το χέρι σου αποκλείεται να στο κλέψουν. Και αυτό θα είναι η ταυτότητά σου, ο αριθμός σου και ο λογαριασμός στην τράπεζά σου. Αυτό θα είναι όμως και το τέλος σου» 

 

   Αυτό με την χρεωκοπία των κρατών και την εξαφάνιση του χρήματος σας θυμίζει κάτιΜε τι σας βομβαρδίζουν καθημερινά τα ΜΜΕ τώρα με την σκόπιμη βιολογική επίθεση που δεχθήκαμεΠοιος ήταν ο σκοπός και ποιος θα επωφεληθεί από τoν οικονομικό όλεθρο που έπεται του Covid-19; Μα είναι πολύ απλό κι απορώ γιατί δεν το εξηγούν με απλά “μπακάλικα” λόγια στον κοσμάκη, όλοι αυτοί οι περισπούδαστοι οικονομολόγοι, που η δουλειά τους τελικά είναι να προκαλούν σύγχυση κι όχι να εξηγούν.  

   Κερδισμένοι είναι αυτοί που κόβουν απλό χαρτί μηδενικής αξίας και το κάνουν χρήμα τεράστιας αξίας, δανείζοντας το εντόκως στα κράτη. Οι κεντρικές τράπεζες δηλαδή οι οποίες είναι παγκοσμίως ιδιωτικές και κατά συντριπτικό ποσοστό ανήκουν στο ίδιο αφεντικόΑπλό, κι όμως ο πολύς κόσμος δεν το γνωρίζει. 

   Προσέξτε όμως. Δεν το κάνουν για το χρήμα που ούτως ή άλλως είναι άφθονο και τσάμπα για τους κεντρικούς τραπεζίτες. Το κάνουν για την απόλυτη εξουσία και τον απόλυτο έλεγχο επί των ανθρώπων. Είναι η αρρωστημένη κοσμοθεωρία τους κι η σατανική θρησκεία τους. Είναι ο σκοπός της ελεεινής ζωής τους. 

 

   Τώρα ας δούμε που βρισκόμαστε εμείς. Θα σας πω: 

 

   Ο Θεός ΔΕΝ θα τους αφήσει. Θα επέμβει και θα τους χαλάσει τα σχέδια. Η ΠΙΣΤΗ σας σε αυτό να είναι ΑΚΛΟΝΗΤΗ. 

Ο Θεός είναι ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ τελεία και παύλα. Και ευτυχώς για εμάς τους ελάχιστους είναι Φιλάνθρωπος κι Ελεήμων. Οι πνευματικοί νόμοι τώρα θα ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ απαρεγκλίτως 

 

   Ο τούρκος σήμερα ανακοίνωσε ότι από 30 Ιουνίου θα ξεκινήσει γεωτρήσεις νοτίως της Κρήτης. Τα αποθεματικά του Ελληνικού κράτους φτάνουν για 2 με 3 μήνες αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση,  όπως δήλωσαν επιφανή στελέχη της κυβέρνησης. Σχεδόν σίγουρο ότι θα έχουμε μείωση συντάξεων και μισθών των δημοσίων υπαλλήλων. Ακολουθεί κοινωνική αναταραχή  και πολιτειακή ανωμαλία τους καλοκαιρινούς μήνες (που θα υπάρξει ύφεση της πανδημίας), καθότι ο Έλληνας δεν θα το καταπιεί εύκολα αυτό (άγιος γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός)Την πολιτειακή ανωμαλία θα ακολουθήσει το νέο κλείσιμο των τραπεζών από τα παγκόσμια κέντρα της ανομίας, απέναντι στον “απείθαρχο” Έλληνα, και το τράβηγμα πίσω του παγκόσμιου κεφαλαίου.      

Ο γκρίζος λύκος ως γνωστόν στην αναμπουμπούλα χαίρεται κι ο τούρκος καραδοκεί και θα το κάνει! Θα προβεί σε επιθετική κίνηση, πιθανότατα ωθούμενος κι από τους παγκόσμιους εξουσιαστές, για να σταματήσουν και να εγκλωβίσουν στα στενά τον ανεξάρτητο Πούτιν, που δεν…μασάει από μεγαλοτραπεζίτες του εωσφόρου. Κάτι είχε πει ο Άγιος ότι κάποιους θα καλέσει ως όργανα του Ο Ύψιστος. Ε λοιπόν έφτασε η ώρα. Ο Ρώσος θα ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ένεκα και της προσωρινής ανυπαρξίας των υπολοίπων ισχυρών (ΗΠΑ, ΝΑΤΟ κτλ) λόγω κορωνοιού. Και ούτω καθεξής... 

 

   Αγαπητοί αδελφοί, 

Χριστιανοί Ορθόδοξοι Έλληνες Ρωμιοί, ζούμε ιστορικές στιγμές. 

Θα περάσουμε δύσκολα. Θα πεινάσουμε. Θα δεινοπαθήσουμε. Θα υποστούμε τα πάνδεινα από το ρέμπελο κι από την πέμπτη φάλαγγα εντός των τειχών. Πολλοί από εμάς πιθανότατα δεν θα τα καταφέρουμε. Έτσι κι αλλιώς κάποτε αργά ή γρήγορα θα αναχωρήσουμε για την αληθινή ζωή. 

Όλοι μα όλοι μας όμως πρέπει να ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΕΦΤΑΣΕΝ ΤΟΝ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΝΥΝ! 

 

Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! 

Αμήν. 

Γ.Χ.Θ. 

Geo Theo 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr