ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEO THEO : Μητσοτάκης: «Μη αυτοδυναμία σημαίνει νέες εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο» Άγιος Παίσιος:  «Θα έρθει καιρός που θα ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις»

GEO THEO. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 25 Ιούν 2019 - 21:49

ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΗ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Ο εκλεκτός συμμετέχων της μιαρής λέσχης Μπίλντερμπεργκ 

και μέλλων πρωθυπουργός της Eλλάδοςο ελληνόφωνος με το άκαρδο και παγωμένο βλέμμα, ο επόμενος αντιπαθής, του τωρινού αντιπαθή ψεύτη κι υποκριτή κι αυτού ελληνόφωνου..  

δήλωσε σήμερον: 

Μητσοτάκης: «Μη αυτοδυναμία σημαίνει νέες εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο» , και μάλιστα με απλή αναλογική… τουτέστιν, αδυναμία σχηματισμού κυβερνήσεως και μοιραίως ακυβερνησία.. 

Άγιος Παίσιος:  «Θα έρθει καιρός που θα ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θα εναλλάσσονται τα κόμματα, θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι, και θα επικρατεί σύγχυση και ταραχή».  Είπε, επίσης, ότι εμείς θα τα βλέπαμε όλα αυτά ενώ εκείνος όχι. Και ακολουθούν τα γεγονότα 

Όπως εξήγησα σε προηγούμενα άρθρα μου,  οι περιούσιοι επικυρίαρχοι παγκόσμιοι δυνάστες της πλανητικής τραπεζοκρατίας, έχουν πολιτική και θρησκευτική κρυφή ατζέντα, εναντίον της ανθρωπότητας στο σύνολο της. Αφέντης τους είναι ο ίδιος ο Άνομος.  

Μην φανταστείτε όμως ότι θα μας αντιμετωπίσουν ποτέ κατά πρόσωπο, τουλάχιστον έως την εγκαθίδρυση του Αντίχριστου, ως παγκόσμιου κυβερνήτη δικτάτορα. Είναι θρασύδειλοι κι υποχθόνιοι, δεν τους απασχολεί η δόξα και το να βγουν στο προσκήνιο 

Τους ενδιαφέρει μόνον να εργαστούν υπογείως, μυστικά κι παρασκηνιακά, ώστε να φέρουν την κατάλληλη καταραμένη στιγμή τον ψευδομεσσία τους, ως νέον βασιλέα του κόσμου. Τότε και μόνον τότε θα πέσουν οι μάσκες τους.  

 Είναι διαβολικά πανούργοι όπως είναι φυσικό κι από τον τρόπο του πατέρα τους. Θα μας πλανήσουν, θα μας κοροιδέψουν, θα μας γελάσουν, θα μας παρουσιάσουν όλα τα άνομα σχέδια τους ως «φυσιολογικά». Θα παραποιήσουν την αλήθεια, ώστε το απάνθρωπο να το ανεχτούμε ως αναγκαίο.  

Αιώνες ολόκληρους από πατέρα σε υιό, εργάζονται μυστικά σε συμπαγείς κι αρραγείς ομάδες για τον σκοπό αυτό που είναι βαθιά αντιχριστιανικός. Δρουν εναντίον Του Κυρίου μας Ιησού κι εναντίον των Χριστιανών.  

Γνωρίζουν καλά ότι ο Άνθρωπος έχει πλαστεί εξ αρχής από Τον Θεό ΚΑΛΟΣ. Με συνείδηση της Αρετής και της Κακίας 

Δεν έχουν την δυνατότητα ευθέως να τον μετατρέψουν σε ένα απάνθρωπο ον. Υποχρεωτικά χρησιμοποιούν δόλια μέσα για να επιτύχουν τον σκοπό τους. 

Είπαμε αυτοί ελέγχουν το χρήμα, αυτοί τυπώνουν το χρήμα παγκοσμίως, διότι το χρήμα είναι ιδιωτικό, ΔΕΝ είναι δημόσιο. Και φυσικά δεν έχει αντίκρισμα σε χρυσό…   

Άρα αυτοί κανονίζουν που, πότε και σε ποιόν θα το δώσουν απλόχερα και που και πότε κι από ποιους θα το….εξαφανίσουν. Με απλά λόγια ποιους θα πλουτίζουν και ποιους θα φτωχοποιούν κατά το δοκούν..    

Αγαπητοί Έλληνες, 

Δεν θέλουν τα λεφτά μας… Λεφτά σκουπιδόχαρτα έχουν όσα θέλουν. Αυτοί είναι το ίδιο το χρήμα, με όλη την απόλυτη εξουσία που αυτό συνεπάγεται. 

Άλλο θέλουν… 

Θέλουν την καταστροφή μας.  

Επιθυμούν διακαώς την εξόντωση της φυλής μας, της γλώσσας μας, του Ελληνορθόδοξου Πολιτισμού μας.  

Η Ελληνική δεν είναι τυχαία φυλή. Ο Έλληνας είναι πολύ μεγάλος, μέγιστος αντίπαλος και Θεόρατο εμπόδιο στα δαιμονικά τους σχέδια και τους προκαλεί ενδόμυχο δέος. 

ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ. 

Τρέμουν τον Έλληνα διότι ΜΟΝΟΝ αυτός δύναται να τους ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ και να αφυπνίσει τις μάζες των υπνωτισμένων. 

ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΚΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ. 

ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ. 

ΚΥΡΙΕ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΣ ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΞΑ ΣΟΥ. 

ΒΑΣΙΛΕΥ ΟΥΡΑΝΙΕ ΠΑΡΑΚΛΗΤΕ ΦΩΤΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ. 

Για να αντιληφθεί κανείς και βαθέως να συνειδητοποιήσει τον λόγο που Ο Μεγαλοδύναμος θα επιτρέψει αυτό το τόσο μεγάλο κακό το οποίο πλησιάζει ως ακάθεκτη καταιγίδα, 

 είναι αναγκαίο να ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, την οποία επιμελώς του κρύβουν οι πάντες του συστήματος του εωσφορικού κατεστημένου.   

ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΜΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. 

Ότι κάκιστο για την ανθρωπότητα, μαθαίνετε και διαβάζετε, τα οποία σας τα παρουσιάζουν τα συστημικά μέσα, κι εφηύραν μάλιστα καθ’υπόδειξη των σκοτεινών κέντρων κι όρο, ως συνωμοσιολογικά και γραφικά, 

 ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.  

Άγιος Παίσιος«Δεν θα πάει πολύ αυτή ή κατάσταση. Θα πάρει σκούπα ο Θεός! Ο Θεός ότι δεν είναι σωστό θα το πετάξει πέρα, όπως το μάτι πετάει το σκουπιδάκι. Δουλεύει ο διάβολος, άλλα δουλεύει και ο Θεός και αξιοποιεί το κακό, ώστε να προκύψει από αυτό καλό». 

Έλληνες, 

Ο Κύριος μας θα επιτρέψει την επιβολή των πνευματικών νόμων διότι οι άνομοι υπερέβησαν τα εσκαμμένα 

ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ. 

ΜΕΣΩ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΘΑ ΔΟΞΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ Η ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΙ ΘΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ. 

Εμείς το μόνον που έχουμε να κάνουμε είναι να Τον παρακαλέσουμε θερμά εν μέσω της μετανοίας μας, να μας χαρίσει ταπεινοφροσύνη κι υπομονή, αρετή και γενναιότητα, ώστε να φανούμε αντάξιοι των δώρων Του.  

Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ RUM KAI THN ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. 

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΘ’ΗΜΩΝ ΣΤΗΤΩ. 

Γ.Χ.Θ. 

Geo Theo 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr