ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEO THEO : ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

GEO THEO. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 7 Ιούν 2019 - 12:43
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Το άρθρο αυτό ένοιωσα την αγνή ηθική υποχρέωση να το γράψω ως φόρο τιμής απέναντι σε μια χούφτα ανθρώπους οι οποίοι είναι Δόξα Τον Θεό ακόμη εν ζωή και στηρίζουν ως τιτάνιες κολώνες το έθνος και την Ορθοδοξία σε αυτές τις πολύ σκοτεινές μέρες. 

Και λέω υποχρέωση γιατί κανείς άλλος δεν το έχει κάνει και δεν δύναμαι να το ανεχθώ άλλο αυτό, όταν ο κάθε τυχάρπαστος φελλός κι ανήθικο φαύλο ανθρωπάκι γίνεται μέχρι και πρωθυπουργός σε αυτόν τον δύσμοιρο τόπο, ενώ αυτοί οι κολοσσοί της Ελληνικής και Χριστιανικής διανόησης αναγνωρίζονται μόνο από ελάχιστους. 

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι όντας τροχιοδεικτικό το άρθρο  ο αναγνώστης που πιθανόν να μην τους γνωρίζει, θα έχει την ευκαιρία να τους γνωρίσει, να τους ακούσει στο youtube κτλ και να μάθει την αλήθεια που κρύβει το σύστημα, ώστε τελικά να αφυπνιστεί 

Ο τρίτος λόγος είναι ότι πράγματι την σήμερον δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει, όλα είναι ρευστά και σκοτεινά κι οδεύουμε ολοταχώς πλέον  προς την εκπλήρωση των Θεόπνευστων προφητειών των Αγίων μας και προς καθηλωτικά κοσμογονικά γεγονότα. Έτσι το θέμα επείγει. 

Αυτοί οι άνθρωποι είναι διαβρωτικοί σε σημείο κατεδαφίσεως του κατεστημένου. Έτσι λοιπόν είναι αποκλεισμένοι ως επικίνδυνοι από τα συστημικά κατευθυνόμενα ΜΜΕ.  

 Στο φιλόξενο αυτόν ιστότοπο θα αναφερθώ λοιπόν σε 5 ανθρώπους που αποτελούν τις σύγχρονες κολώνες του Ελληνισμού κατά τον υπογράφοντα. Το κοινό χαρακτηριστικό και των 5 είναι ότι μιλούν την γλώσσα της αλήθειας, είναι ευφυέστατοι και δεν μασάνε τα λόγια τους.  

Προκαταβολικά παρόλο που δεν τους γνωρίζω προσωπικά, θα ήθελα να με συγχωρήσουν ειδικά οι δύο πρώτοι διότι λόγω ταπεινότητας πιθανόν να αισθανθούν άβολα. Όμως πλέον οι καιροί επιβάλουν οι άξιοι να βγουν στο προσκήνιο και να αναγνωριστούν από όσο το δυνατόν περισσότερους. 

Οι δύο πρώτοι είναι άνθρωποι Του Θεού. Και το λέω με απόλυτη επίγνωση αυτό.  

Α) Πανιερώτατος μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος 

Πανάξιος Ιεράρχης. Δεινός κι ευαίσθητος ρήτορας Του Θεού γαλουχημένος γύρω από την πνευματική καθοδήγηση των σύγχρονων Αγίων ΠαισίουΠορφυρίου και πνευματικό τέκνο του Οσίου Ιάκωβου Τσαλίκη. Μεταδίδει Τον Λόγο 

Του Θεού κι μια μοναδική ακρόαση του μεστού από Άγιο Πνεύμα κηρύγματός του μεταβάλλει εσωτερικά κι αγαλλιάζει την ψυχή. Κάθε πιστός Χριστιανός που σέβεται τον εαυτό του πρέπει έστω και μια φορά να τον ακούσειΔίαυλος στο youtubeΟΜΙΛΙΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ. 

Β) Διονύσιος Μακρής 

Φωτισμένος άνθρωπος Του Θεού, Θεολόγος δημοσιογράφος κι εκδότης του Στύλου της Ορθοδοξίας. Υποψήφιος πρόσφατα ευρωβουλευτής με την Ελεύθερη Πατρίδα με την σύμφωνη γνώμη του Πνευματικού του. Φυσικά τον ψήφισα και δεν το κρύβω. Βαπτισμένος από τον Όσιο Ιάκωβο ΤσαλίκηΠαρακολουθήστε τον οπωσδήποτε στον δίαυλο του στο youtube Στύλος Ορθοδοξίας. Μόνον για την χροιά της φωνής του όταν μιλάει για Τον γλυκύτατο Ιησού Τον Κύριο μας όπως λέει ο ίδιος αξίζει. Θα νοιώσετε άλλοι άνθρωποι…  

Γ) Γεώργιος Αυφαντής 

Ο στρατηγός της καρδιάς μας και του Ελληνισμού και συγγραφέαςΟ άνθρωπος που πρώτος ανέδειξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς και τον ρόλο  της Singular Logic, ώστε έπειτα από λίγο καιρό «αυτοκτόνησαν» τον διευθύνοντα σύμβουλο τηςΕυφυής και βαθύς γνώστης του παρασκηνίου των στοών και των λεσχών των περιούσιων επικυρίαρχων. Επιβάλλεται σε όλους τους αγνούς πατριώτες που αναζητούν την αλήθεια και που απεχθάνονται το παραμύθι των ΜΜΕ και της κομματοκρατίας του Αντίνοου να τον παρακολουθήσουν στον δίαυλο του στο youtube Εθνεγερσία.  

Δ) Κωνσταντίνος Πλεύρης 

Συγγραφέας, ιστορικός, δικηγόρος. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Απλά ιδιοφυής και διαχρονικός. Ο σύγχρονος Ισοκράτης χωρίς αμφιβολία. Πατέρας του εθνικισμού στην Ελλάδα αν και νομίζω ότι ο όρος κι ο χαρακτηρισμός τον αδικούν. Πρόκειται για πολλά περισσότερα. Ο λόγος του τσακίζει κόκκαλα κι έχει για κολατσιό όλους τους έμμισθους αντιπρόσωπους του συστήματος, πολιτικάντηδες που διαφεντεύουν τις ζωές μας. Ισοπεδωτικός απέναντι στην συστημική προπαγάνδα του ψέματος. Ο μοναδικός που τα έβαλε με το ΚΙΣ και το νίκησε στα δικαστήρια. Δεν συμφωνώ με όλα όσα λέει γιατί μερικές φορές παρασύρεται και το παρακάνει κατά τη γνώμη μου σε χαρακτηρισμούς αλλοφύλων. Αυτό όμως δεν μειώνει την αξία του. Είπαμε ο άνθρωπος δεν μασάει τα λόγια του κι είναι ειλικρινής απέναντι στα πιστεύω του με την υποκρισία να είναι άγνωστη λέξη για αυτόν. Λάτρης της αρχαίας Ελλάδας, φοβερός ρήτορας και βαθύς γνώστης της Ιστορίας με υπεράνθρωπη μνήμηΌποιος αγαπάει την Ελλάδα οφείλει στον εαυτό του να τον παρακολουθήσει στον δίαυλο Επανελλήνιση στο youtube. 

Ε) Δημήτρης Καλλιώρας 

Διεθνολόγος συγγραφέας πρώην βουλευτής. O άνθρωπος κινητή εγκυκλοπαίδεια που μέσα σε μισή ώρα αναλύει και συμπτύσσει ταυτόχρονα την ιστορία 1700 ετών διαθέτοντας εκπληκτική μνήμη ώστε να συγκρατεί ημερομηνίες. Πολύ πιστός Χριστιανός και φωτισμένος άνθρωπος, άριστος γνώστης κι εμβριθής μελετητής των προφητειών των Αγίων μας. Πολύ χρήσιμος στους κρίσιμους καιρούς που ζούμε. Παρακολουθήστε τον στους διαύλους Οδύσσεια και Στύλο Ορθοδοξίας στο youtube.   

Υποβάλλω ταπεινά τα σέβη μου. 

Γ.Χ.Θ. 

Geo Theo 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…