ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEO THEO : Ο ΝΕΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΗ

GEO THEO. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 3 Σεπ 2019 - 21:44

Μόνο που τα πράγματα τώρα θα είναι ακόμα χειρότερα από ότι στο παρελθόν..Τα ερείπια του κατεστραμμένου Βερολίνου θα είναι φθαρμένες ασπρόμαυρες φωτογραφίες, μία σμίκρυνση, του απόλυτου έγχρωμου πύρινου ολέθρου, της απόλυτης φρίκης και της απόλυτης ισοπέδωσης, που πρόκειται να παρακολουθήσουμε στην φλεγόμενη Πόλη της καρδιάς μας, των 17 εκατομμυρίων κατοίκων.  

Το σενάριο Του Θεού δεν έχει ανάγκη από θνητούς σεναριογράφους. Θα επιτελεστεί κατά γράμμα ούτως ή άλλως.  

Απλώς οι Άγιοι Πατέρες μας, ομιλούσαν απευθείας με Τον Παράκλητο με την Θεία φώτιση η οποία τους διέκρινε, και κατά Θεία Πρόνοια επληροφόρησαν το ποίμνιο Του Μεγαλοδύναμου, δια τα μελλούμενα. 

Διότι ΕΠΡΕΠΕ να μην βαδίζουμε στα τυφλά. ΕΠΡΕΠΕ να γνωρίζουμε. 

Η γνώση ακόμα και δια τους ολιγόπιστους ή τους απίστους είναι μνήμη, κι όταν τα προρρηθέντα υλοποιούνται αργά και σταθερά έμπροσθεν των οφθαλμών, τότε μετουσιώνεται σε ΠΙΣΤΗ. 

Οι ώρες και οι μέρες που περνούν δεν προσφέρονται δια δειλούς και ριψάσπιδες φίλαυτους. Αυτοί και οι διάφοροι γραικύλοι δεν προσφέρουν παρά μόνον κακό στην Πατρίδα, στο Έθνος και μαζί και Στον Θεό. 

Διότι Ο Θεός επέλεξε  ημάς τους Έλληνες να φέρουμε εις πέρας το Θέλημα Του. Όχι διότι το αξίζουμε την σήμερον, αλλά Ο Άχρονος Πανάγαθος και Παντελεήμων έχει γράψει ήδη την ιστορία μας, προ πάντων των αιώνων.  

Ο σκληρός πυρήνας των Ελλήνων, οι ήρωες, οι αρχαίοι πολεμιστές όμως, είναι ακόμα ΕΔΩ. 

Γελιούνται κάποιοι κι όσοι νομίζουν ότι η νεολαία του φραπέ θα το βάλει στα πόδια. Ναι υπάρχουν κι αυτοί. Πάντοτε υπήρχαν δειλοί και προδότες που φυγομαχούσαν. 

ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. 

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΩΣ ΟΥΣΙΑ ΡΕΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ: 

 Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ  

και το: 

ΝΙΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ 

Αυτοί που ουδέποτε έχτισαν τείχη δια την προστασία της πόλεως τους, διότι ως τείχος προέτασσαν τις ασπίδες, τα δόρατα και την ανδρεία τους και τους Άγραφους Νόμους της πατρίδας τους. 

Στην μάχη ο ένας συμπολεμιστής για τον άλλο κι όλοι για έναν, ως μια γροθιά σμιλεμένη από μέταλλο. 

Τι να μας πουν κι οι Τούρκοι; 

Αυτοί όταν γράφαμε χρυσές σελίδες, περί ανδρείας, αρετής, κλέους και μεγαλείου, στην παγκόσμια Ιστορία, τρώγανε ακόμα αρουραίους (κυριολεκτικά, δεν είναι λογοπαίγνιο). 

Λένε μερικοί ότι αυτά δεν γίνονται στην εποχή μας κτλ., κι ότι θα τα βρούμε με τους Τούρκους. Τέτοιου μεγέθους παγκόσμιοι πόλεμοι είναι απίθανοι πλέον κτλ. Τους απαντώ 

Μα τώρα στην Συρία δεν είναι όλοι μα όλοι εναντίον όλων; 

Δεν θέλουν να πάρουν όλοι από ένα κομμάτι από την δύσμοιρη χώρα κι ει δυνατόν την μερίδα του λέοντος; Αμερικάνοι, Ρώσοι, Τούρκοι, Πέρσες, Ισραηλινοί, Άραβες, Κούρδοι, Γάλλοι, Άγγλοι κ.α. 

Έχετε δει στον χάρτη που είναι η ΤουρκίαΈχετε δει πόσο κοντά είναι στα μέτωπα του πολέμου με τις εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούςΕσείς που ζείτεΓιατί εθελοτυφλείτεΟ πόλεμος που διενεργείται ήδη θα επεκταθεί και βόρεια, σκοπίμως ασφαλώς, πλησιέστερα στην Αρκούδα. Είναι απλό κι αναμενόμενο. Για αυτό τον πάνε σιγά σιγά και με το μαλακό τον Τούρκο οι μεγάλοι. Είναι ο τζόκερ, είναι ο μπαλαντέρ. Τα γεωστρατηγικά συμφέροντα που παίζονται εκεί είναι τεράστια. Όποιος πάρει Συρία και ιδιαίτερα Τουρκία, φέρει συντριπτικό πλήγμα στον αντίπαλο κι έπειτα μοιραία κερδίζει την παρτίδα. 

Τι έλεγε ο Άγιος Γέροντας μας 

«Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη. Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο…..Θα βγάλει η (ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε…» 

Ακολουθώντας τις οδηγίες κι ερεθίσματα των γνωστών άγνωστων σιωνιστικών εωσφορικών κύκλων (του αντίχριστου μεσσία κτλ), που εκμεταλλεύονται προς ίδιον όφελος την τυφλή μεγαλομανία του, τον βλέπουμε και τον ξαναβλέπουμε τον σουλτάνο, πως φανατίζει τον λαό του και πως δυναμιτίζει στα καλά καθούμενα το κλίμα… Αυτά δίχως πλάτες δεν γίνονται… Όχι πως θέλουν και πολλά οι βάρβαροι αμόρφωτοι για να φανατιστούν, αλλά εν πάση περιπτώσει. Όπως φανάτιζε και κάποιος άλλος ονόματι Αδόλφος, επίσης από τους ιδίους κύκλους καθοδηγούμενος, έναν άλλο επίσης ημιβάρβαρο λαό κάποτε, με τα γνωστά επακόλουθα. 

Τα τωρινά επακόλουθα, μας είναι επίσης γνωστά γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται και διότι κάποιοι φωτισμένοι Άγιοι Του Θεού, μας τα προείπαν.  

Θα το φάνε το κεφάλι τους. Είναι δεδομένο. Κι θα υπάρχουν και στην γειτονιά μας παράπλευρες απώλειες. Είναι αναμενόμενο και δια αυτό οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για όλα και να μην εφησυχάζουμε, ούτε να δειλιάζουμε, ούτε να μεμψιμοιρούμε, ούτε να κλαιγόμαστε. 

Οι καιροί είναι ιστορικοί και πρέπει να σταθούμε ως Ελληνικό Έθνος στο ύψος των περιστάσεων και ενωμένοι να Τον ευχαριστήσουμε μέσω της Δοξολογίας, της Προσευχής και της Μετανοίας, αλλά και του θάρρους και του ηρωισμού μας, δια Το Μεγάλο Δώρο που θα μας κάνει. 

ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΣ. 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΤΑΣΕΝ Η ΩΡΑ. 

Οι δειλοί να κάνουν πέρα και να σιωπήσουν. 

 Γ.Χ.Θ. 

 Geo Theo 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr