ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEO THEO : ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΠΙΑΣΤΕ…ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

GEO THEO. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 23 Ιούν 2019 - 19:45

Η εποχή που ζούμε δεν προσφέρεται για χαλάρωση και εφησυχασμούς. Τα γεγονότα είναι κοντά, τελεία και παύλα. Ο στρουθοκαμηλισμός δεν θα μας βοηθήσει. Τα σημεία των καιρών, που στο σύνολο τους σχεδόν έχουν ήδη μετουσιωθεί, από Θεόπνευστα μηνύματα στον νου Άγιων ανθρώπων Του Θεού, σε ήδη συμβαίνοντες πραγματικότητες, είναι αδιάψευστοι μάρτυρες του πεπρωμένου μας. 

 Το πνεύμα ηττοπάθειας ορισμένων κύκλων των γνωστών δήθεν Ελλήνων, δεν θα βοηθήσει επίσης. Είναι ανάγκη τα νέα παιδιά, αυτοί που κατά κύριο λόγο θα κληθούν να υπερασπιστούν την πατρίδα μας να βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στις επάλξεις, με υψηλό φρόνημα και ηθικό. 

Έλληνες  η μεγάλη ώρα του αγώνα φτάνει. Θα αντιμετωπίσουμε όλοι το πεπρωμένο μας κι οι τούρκοι κι εμείς. Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον. 

Το σχέδιο Του Άγιου Θεού θα εφαρμοστεί κατά γράμμα.  

Η Τουρκία ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΙΩΝΙΑ. Οι Τούρκοι θα εξαφανιστούν από προσώπου γης. 

Για τους άπιστους Θωμάδες έχω να πω το εξής 

Δεν είναι δυνατόν ο Άγιος νέος Προφήτης του Ορθόδοξου έθνους μας Παίσιος, να προορούσε για μεμονωμένα άτομα τα μελλοντικά συμβάντα στην ζωή τους, αυτά να έχουν ΗΔΗ υλοποιηθεί και να λανθάνει στις προφητείες του για την Μεγάλη Ελλάδα!  

Για ένα θέμα που τον πονούσε ιδιαίτερα, καθότι πρόσφυγας κι ο ίδιος από μικρό παιδί, από τις χαμένες μας πατρίδες. Άλλωστε δεν τα προφήτεψε μόνον αυτός, αλλά πολλοί Άγιοι Πατέρες μας της Ορθοδοξίας.  

Οι προφητείες μας δόθηκαν μέσω Της Θείας Πρόνοιας για να είμαστε την ευλογημένη εκείνη ώρα ΕΤΟΙΜΟΙ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! 

Ότι γεννιέται είναι καταδικασμένο να πεθάνει κι όσα δε φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή. 

ΕΛΛΗΝΕΣ, 

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΖΩΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΟΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΕΝΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟΝ. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.  

ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. 

Ας έχουμε στον νου μας αυτό κι ας μην δειλιάσουμε την ώρα εκείνη την τόσο κοντινή, την ώρα της κακουχίαςτης πείνας και των παθών 

Εν ανάγκη θα μαρτυρήσουμε για Τον Κύριο μας και για τα Αγιασμένα χώματα μας, τους μάρτυρες και τους προγόνους μας. Έχουμε γεννηθεί ήρωες γιατί έχουμε γεννηθεί Έλληνες. 

<<Δεν έχουμε μέρες….>> 

<<Θα έρθει καιρός που δεν θα ακούτε και δεν θα μαθαίνετε τίποτα…>>  

Μην ακούτε τους δειλούς και τους ριψάσπιδες, αυτούς που φυγομαχούν μην τυχόν και χάσουν τα προνόμια, που τους παρέχει το κατεστημένο του σατανά.  

Αυτό είναι καταδικασμένο να συντριβεί παγκοσμίως από ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΘΕΟ. 

Τώρα και στα δύσκολα που έρχονται ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ. Είναι η ώρα του Ιχώρ κι όσοι νοιώθουν εσωτερικό αναβρασμό ψυχής με καταλαβαίνουν. 

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ. ΖΕΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΞΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. 

ΝΕΚΡΟΣ Ή ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.  

Να μην το ξεχνάνε ποτέ αυτό οι εχθροί μας έσωθεν κι έξωθεν. 

Τελειώσανε τα ψέματα και τα παραμύθια του παγκόσμιου άνομου συστήματος. Έρχεται το τέλος αυτού και των πανταχού εκπροσώπων του.  

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. 

ΑΜΗΝ. 

Γ.Χ.Θ. 

Geo Theo

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr