ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEO THEO : ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

GEO THEO. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 1 Ιούλ 2019 - 21:03

«ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ … 

ΟΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ … 

ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ» 

(ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΣΚΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΦΑΡΑΓΓΟ) 

Η ανωτέρω πρόρρηση του μακαριστού αγίου ανθρώπου Του Θεού, συμφωνεί με την κατωτέρω του μακαριστού Καλόγερου Εφραίμ, ο οποίος μάλιστα προείδε έως και την αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών μας… 

Εμπεριέχει δε έμμεσο χρονικό προσδιορισμόΤο να πίνουμε τον καφέ μας, όπως είναι ευκόλως αντιληπτό, υποδηλώνει το αναπάντεχο του συμβάντος, κι άρα ότι οι τουρκικές απειλές τουλάχιστον έως τότε, δεν θα έχουν λάβει σάρκα κι οστά.. 

<<ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΟΛΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΙΛΛΙΓΙΩΔΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΡΩΝ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ …
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΙΚΕΥΤΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ……>> 

Αγαπητοί Έλληνες, 

Οι μεγάλοι παραχαιδεύουν και κάμουν τα χατίρια του σουλτάνου. Του δίνουν αέρα και τον ερεθίζουν να μας χτυπήσει, υπό των εντολών, την καθοδήγηση και των υποβολών των γνωστών σκοτεινών κέντρων του αντιχρίστου. 

ΕΛΛΗΝΕΣ, 

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. 

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΟΤΕΡ Η 6η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΗΣ. 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕΝ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΗΚΟΥΝ. 

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΝ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΚ ΤΗΣ ΥΛΗΣ...,ΚΑΙ ΚΑΤ’ΟΥΣΙΑΝ ΜΙΚΡΩΝ.  

«Οὕτως ἔσονται οἱ ἔσχατοι πρῶτοι καὶ οἱ πρῶτοι ἔσχατοι» 

Ματθ. 20,16  

Ακόμα και οι άθεοι επιστήμονες υποκλίνονται, δίχως να το παραδέχονται, Στον Θεό των Ελλήνων και το Ελληνικό αθάνατο πνεύμα του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη. 

Ο συγγραφέας του βιβλίου, ο επιστήμονας Δρ Robert Lanza, που ψηφίστηκε από τους τους NY Times ως ο 3ος πιο σημαντικός εν ζωή επιστήμονας και δημιουργός της θεωρίας του Βιοκεντρισμού, υποστηρίζει τα κάτωθι: 

Ο Βιοκεντρισμός διδάσκει ότι η ζωή και η συνείδηση είναι θεμελιώδεις στο σύμπαν. Πιστεύει πως η συνείδηση δημιουργεί το υλικό σύμπαν και όχι κάτι άλλο πέρα από αυτή. 

Ο Lanza επικεντρώνει την αιτιολόγηση της θεωρίας του στην ίδια τη δομή του σύμπαντος, τους νόμους της φυσικής και τις δυνάμεις και τις σταθερές που διέπουν το σύμπαν, που φαίνεται να προάγουν και να έχουν τελειοποιηθεί για τη ζωή, πράγμα που σημαίνει ότι η νοημοσύνη υπήρχε πριν την ύλη. Ισχυρίζεται επίσης ότι ο χώρος και ο χρόνος δεν είναι αντικείμενα ή πράγματα, αλλά μάλλον εργαλεία της νόησης των όντων. 

Ο Lanza υποστηρίζει ότι κουβαλάμε και μεταφέρουμε τον χώρο και το χρόνο γύρω με μας, όπως η χελώνα μεταφέρει το καβούκι της. Αυτό σημαίνει ότι όταν το κέλυφος αποκολληθεί από πάνω μας (ο χώρος και ο χρόνος), εμείς εξακολουθούμε να υπάρχουμε. 

https://www.pronews.gr/x-files/784493_epistimones-anakalypsan-oti-i-psyhi-den-pethainei-taxideyei-se-allo-sympan-vinteo 

Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  

ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΟΝΟΣ.  

ΠΡΟΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗΣ ΒΙΟΣΦΑΙΡΑΣ ΜΑΣ.  

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ. 

ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. 

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ. 

ΤΟ ΦΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ. 

 Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΥΦΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΟΥ. 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΦΕΩΝ, ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ. 

« Όφεις, γεννήματα εχιδνών· πως θέλετε φύγει από της καταδίκης της γεέννης;» (Ματθαίος 23:26) 

ΕΙΜΕΘΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΜΑΣ.  

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΘΕΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΑΣ, ΑΕΙ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ,  

ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ.  

ΝΙΚΗ Η΄ ΘΑΝΑΤΟΣ. 

Γ.Χ.Θ. 

Geo Theo 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr