ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Μετά τη Συρία σειρά έχει η Ρωσία!

ΔΙΕΘΝΗ. - 22 Δεκ 2012 - 7:31

Αποκαλυπτικός ήταν ο Γερμανός δημοσιογράφος Christoph Horstel κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ρωσικό δίκτυο RT τόσο για την κατάσταση στη Συρία όσο και για τα μελλοντικά σχέδια του ΝΑΤΟ.

Ο Horstel απατώντας σε ερώτηση αναφορικά με τη στάση της Γερμανίας με την αποστολή των Patriot στην Τουρκία ανέφερε πως η Καγκελάριος Agnela Merkel και προσπαθώντας να διασφαλίσει τη θέση της στην εξουσία ενόψει των επερχόμενων εκλογών προσπαθεί να ικανοποιήσει αν και πρόωρα τις επιθυμίες της Ουάσιγκτον με την αποστολή των πυραύλων. Αν και όπως ανέφερε η συντριπτική πλειοψηφία τω Γερμανών δε θέλει εμπλοκή στον συγκεκριμένο πόλεμο στη Συρία, όπως είχε γίνει τόσο με το Αφγανιστάν όσο και με το πακέτο διάσωσης της ευρωζώνης (εννοώντας την Ελλάδα) εντούτοις η κυβέρνηση προχώρησε και προχωρά παρά τη θέληση του γερμανικού λαού στην ανάπτυξη των πυραύλων.

Συνεχίζοντας ο Γερμανός δημοσιογράφος ανέφερε πως αρχικά είχε πει πως το Ιράν έχει σειρά μετά τη Συρία στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ αλλά μπροστά στον παρουσιαστή ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία του ανέφερε πως μετά τη Συρία σειρά έχει η Ρωσία και αυτό με μια σχεδιασμένη επιχείρηση εκ των έσω με ξένους πράκτορες που σα σκοπό θα έχουν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα.

Τέλος ο Horstel ανέφερε πως η Τουρκία δεν έχει τίποτα να φοβάται από τα χημικά του Assad και πως η κυβέρνηση της Συρίας κάνει ότι είναι δυνατό αυτά να μην πέσουν στα χέρια των ανταρτών και πως απλά αυτά αποτελούν μια αφορμή για το ΝΑΤΟ ώστε να επέμβει δυναμικά στη χώρα αυτή.

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr