ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEWKWN – ΓΕΡΟΝΤΑΣ : Σε λίγο θα διανύσουμε τον τελικό πόλεμο της αναστάσεως της ψυχής, η τον θάνατον της…

GEWKWN. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 7 Απρ 2020 - 22:49
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

GEWKWN

όταν προειδοποιούσε ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ,  κάποιοι χλεύαζαν και κατηγορούσαν …

Από το 2011 ο Γέροντας έστελνε μηνύματα και προειδοποιούσε για όλα, διαβάστε μερικά για να θυμηθείτε τι έλεγε……

Έρχεται σύντομα το αντίγραφο, αυτός, που ετοιμάζουν ,που θα σας δίνει υποσχέσεις και ψέματα, αυτός που το φίδι θα κραταει στον κόρφο του, …….και από την καρδιά του θα βγάζει παγωνιά και δηλητήριο.

Προσέξτε την πλάνη ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ, θα το δείτε σύντομα, δεν θα σας εγκαταλείψω, μην φοβάστε.Το θηρίο έρχεται για να διαλυθεί από την δικαιοσύνη Του Πατέρα Μου……

Θα είναι τερατόμορφος, δήμιος, εκδικητής ,με μίσος κατά της ηθικής και της δικαιοσύνης που Ο Πατέρας σας και Εγώ σας διδάσκουμε, Εγώ Έρχομαι για να σας σώσω, σας στέλνω ότι σας υποσχέθηκα, και τα πλούτη του Ουρανού για εσάς είναι, προσέξτε μήπως σας πουν ψέματα…..

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟ, ΩΣ ΘΕΟΠΑΙΔΕΣ.

Ήρθαν οι ημέρες που ο πιο σιχαμερός άνθρωπος στην Γη κατά τις γραφές θα έλθει από την φυλή του Δαν, γεννημένος από πόρνη γυναίκα και ανθρώπινη σάρκα όπως τα λέγουν και οι προφητείες και οι Άγιοι της Εκκλησίας.

Προσέξτε από την πλάνη που με καλά και όμορφα λόγια θα προσπαθήσουν να σας βγάλουν από τον δρόμο Μου, θα προσπαθήσουν να σας αλλάξουν, να βάλουν στην καρδιά σας μίσος, και ζήλια αφάνταστη, και Θεό θα σας βάλουν να κάνετε το χρήμα και την υλη, και τον πραγματικό Θεον να τον ξεχάσετε και Εμένα να Με αρνηθείτε, και εκείνον (τον Αντίχριστο) σαν Βασιλεα να υποδεχτείτε

ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΕΡΜΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ  διότι αυτές τις ημέρες και τις νύχτες λιγότερες σε χρόνο θα τις κάνω.

Να μην περιμένετε τον Αντίχριστο, να τον απορρίψετε, την Δευτέρα παρουσία Μου να περιμένετε όπως ο Ουράνιος Πατέρας την έχει υποσχεθεί, ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ, ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ, κείστε μέσα σας τον Ναό της Πίστεως, τις χαράς, και της Αιώνιας Ζωής στην Βασιλεία του Ουρανού, διότι αυτή σας ανήκει.

Σε λίγο θα διανύσουμε τον τελικό πόλεμο της αναστάσεως της ψυχής, η τον θάνατον της, ο θάνατος της ψυχής θα επέλθει εάν πιστέψετε σε εκείνον τον ψευδοπροφήτη, που μόνο θλίψη θα φέρει υπερασπιζόμενος τον βασιλεα του ( τον αντίχριστο) αλλά μόνον βασιλεύς δεν θα είναι αυτός.

Σε λίγο θα ακούσετε για τον ψευδοπροφήτη, πρώτα θα το προσκυνήσετε, και μετά θα τον μισήσετε, αλλά δεν θα είστε άξιοι να αντιδράσετε , γιατί η ψυχή σας και ο Νους σας θα ελέγχονται από εκείνους.

Εκείνος ο ψευδοπροφήτης θα δεθεί άμεσα από τον άλλον γιατί είναι γεννημένος από εκείνον για να κάνει αυτήν την δουλειά.

Η πρώτη όψη του νομίσματος είναι σκλαβιά, θα σς δώσουν άφθονα χρήματα, θα πείτε εσείς ‘’νατος ο πάπας ‘’  και θα μιλήσει σε πολύ κόσμο, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, θα μιλήσει για το άτομο που θα σας ‘’σώσει’’ γι’αυτόν που τον γέννησε, και θα πει, ‘’ θα προσευχηθώ στον Θεό για εσάς ‘’ αλλά σε ποιον Θεό ;  αυτός έχει τον θεον της πτώσεως της ασχήμιας, του μίσους και του πολέμου, που θα θέλει να σας ξεσχίσει και να σας πιει το αίμα.

Θα έχει γεννηθεί από τον σατανά ( ψυχικώς ) είναι εκείνος που μόνο προσευχή δεν έχει, πολύ χρήμα θα σας φέρει, θα δείτε θαύματα με τα μάτια σας, ο κλώνος θα έχει το ίδιο πρόσωπο με εκείνον, τον εωσφόρο, θα προσπαθήσει να μιμηθεί τον Πατέρα μου, και θα δείξει άλλο πρόσωπο από αυτό που έχει που θα είναι το ίδιο με το πρόσωπο του Πατέρα Μου.

Κρατήστε πάνω σας πάντα την προσευχή, να έχετε και μικρό προσευχητάριο πάνω σας, γιατί θα σας παίρνει από τον Νου την προσευχή και θα την ξεχνάτε.

Ο πάπας, γεννημένος από αυτόν , θα είναι ένας μικρός Αντίχριστος , και θα παραδώσει αυτόν ως ηγεμόνα.

Πολλοί θα πέσουν μέσα στο χαντάκι από την αγάπη τους για το χρήμα, με την δική τους θέληση.

Παιδιά μου ηλθανε οι ώρες που σας έχω προειδοποίηση από τόσο καιρό, όταν βγει ο ψευδοπροφήτης , θα γίνει μεγάλη χαρά, ο κόσμος που αυτός ανήκει και οι άλλοι, τραπέζια θα κάνουν για τον ερχομό τους

Θα κάνουν παγκόσμια κυβέρνηση με παγκόσμιο νόμισμα, οι ψευδοπροφήτες θα βγουν μετά τον πάπα, γιατί εκείνος θα τους επιστρατεύσει και θα σκουπισθούνε αυτοί σε όλη την Γη και σε όλα τα ύδατα, και θα μιμηθούν τον Θεον και τους Αποστόλους, και ψέματα πολλά θα σας πουν, για Εμένα και Τον Πατέρα μου, π.χ. ότι ήμουν μεν ένας προφήτης που ήξερε πολλά, αλλά δεν μπόρεσα να σώσω ούτε τον εαυτόν Μου.

Θα μιλήσουν για Θεον αορίστως, όχι για Ουράνιο Θεό, αυτός ( για τον οποίο θα μιλήσουν ) θα είναι ο θεός του Αδη, ο δικός τους άθεος θεός.

ΘΑ ΣΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΕΡΑ, ΑΠΟ ΝΕΡΟ, ΑΠΟ ΤΡΟΦΕΣ, αλλά την ψυχην σας δεν θα μπορέσουν να την δηλητηριάσουν.

Όταν το νευρικό σας σύστημα θα έχει παραλύσει σαν να ήπιατε …..Κώνειο και δεν θα μπορείτε να αντιδράσετε, τότε θα σας δηλητηριάσουν την ψυχή με το σφράγισμα ….Σας προετοιμάζω ότι θα περάσετε περισσότερα δεινά, σας έχω αφήσει Την Μητέρα μου για προστασία, ώστε να βρίσκεται πάντοτε με εσάς, και μέσα στην ψυχην σας, μαζί με Εμένα και Εκείνην, έχετε και Τον Ουράνιο Πατέρα.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…