ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEWKWN : Εσείς τους λέτε ‘’ θεούς ‘’ Ο Χριστός τους αποκαλεί ‘’ σοφούς ‘’ διότι Ο Χριστός τους έστειλε να διδάξουν τον κόσμο !!!

GEWKWN. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 11 Σεπ 2019 - 22:10
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Μήπως τώρα δεν κάνει το ίδιο ; δεν διδει διδάγματα σε πολλούς , να τα μεταφέρουν και σε άλλους ; αυτό το κάνει επειδή ηλθε η ώρα να αποδειχθη πάλι η αληθής πιστις……..

Λέτε για τα απόκρυφα ευαγγέλια, τι είναι τα απόκρυφα ευαγγέλια ;

Είναι αυτά που δεν είχαν κωδικούς – κατ’ εσάς – και σώθηκαν μόνον τα 4 Ευαγγέλια, τα οποία δεν μπορούσαν να τα αποκρύψουν, επειδή πλήθος κόσμου τα εγνωριζε…..

ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ.

Γιατί δεν παίρνετε θάρρος να τα βγάλετε στην επιφάνεια τα απόκρυφα ευαγγέλια;

ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΟΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΨΕΥΤΙΚΑ………

Γιατί λέγω αληθινά και ψεύτικα ; τα ψεύτικα θα είναι αυτά που θα σας παρουσιάσουν τώρα και τα αληθινά είναι αυτά που παραποίησαν μεν η εξαφάνισαν επίτηδες, για να μην μάθετε κατά βάθος τι εστί Θεός, για να καταλάβετε.

Σας είπαν ότι βλασφημείτε όταν λέτε ότι η Μητέρα Του Χριστού και Μητέρα σας ( Παναγία ) ήταν Ελληνίδα, που είναι η βλασφημία; και προχωρω πιο πέρα, εάν οι Βούλγαροι π.χ. πουν ότι η Παναγία ήταν από την Βουλγαρία και πάλι που είναι η βλασφημία ;

ΑΥΤΗ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟΝ !!!

ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ , μήπως και αυτό είναι βλασφημία ;

Παιδιά μου πόσα ολίγα γνωρίζετε και πόσα πολλά σας απέκρυψαν ……………

Όταν είπα ότι ηλθε η ώρα που θα δοξασθη Ο Υιός του ανθρώπου, δεν εννοούσα μόνον αυτήν την ώρα που ζείτε, αλλά την ώρα της αποκαλύψεως των πάντων και εις τους παντας, ο δε χρόνος αυτός πλησιάζει, και θα μάθετε ότι Ο Χριστός έζησε όχι μόνον στην Παλαιστίνη.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ Σ’ΑΥΤΑ , ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ !!!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ( ΕΛΛΑΔΑ ; KΡHTH ; ) ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΩΣ ΔΩΡΟΝ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ( ΠΑΝΑΓΙΑ )

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΟΤΙ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ , Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΤΕ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ.

Σε ποια κρυψώνα έβαλαν Τον Χριστό τόσα χρόνια αφού δεν ήταν στην Παλαιστίνη ;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ αλλού και όχι στην πατρίδα των προγόνων του, που εσείς τους ονομάζετε 12 ‘’ θεούς ‘’ του Ολύμπου και όχι όλου του κόσμου; τους ονομάζετε ‘’ του Ολύμπου ‘’ διότι όλου του κόσμου ήταν Ο ΧΡΙΣΤΟΣ που θα ερχόταν , αυτοί δε ( οι 12) το επαραδεχοντο αυτό και το διέδιδαν.

Ως μιμησησιν Του Χριστού, ο Δίας έφτιαξε τον υιόν του ( εκ της Ιούς, της παρθένου (;) Σίβυλλες ), έδωσε δηλαδή το παράδειγμα, για το πώς θα ερχόταν Ο ΧΡΙΣΤΟΣ , ΑΠ’ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ.

ΟΙ ΤΟΤΕ ΙΕΡΕΙΣ ΤΑ ΕΚΡΥΨΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΟΙ, ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ‘’ ΔΑΧΤΥΛΟ ‘’ ΣΕ ΟΛΑ.

ΘΑ ΑΝΟΙΞΗ ΟΜΩΣ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ….ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ.

Τα πρώτα Ευαγγέλια σε ποια γλώσσα εγράφησαν; εγράφησαν στα Ελληνικά και στα αραμαικα, επειδή εγνωριζαν τις δυο γλώσσες που μιλούσε Ο Χριστός , οι εβραίοι δεν εγνωριζαν αυτές τις γλώσσες και πήραν την μετάφραση και την έκαναν όπως ήθελαν.

Γι’αυτό, αυτά τα χειρόγραφα, θα τα φυλαξετε σαν τα μάτια σας, να μην χαθούν, διότι, όταν θα ελθη η ώρα της αποκαλύψεως της αληθείας , θα τα παρουσιάσετε ως αποδειξιν, δηλαδή ως αντιπαραβολήν !!!

ΛΕΓΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ( ΠΑΝΑΓΙΑ ) ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ , ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΙΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΗΤΑΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ; ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ;

Οι 12 ‘’θεοί ‘’ ηλθαν με γεμάτα χέρια σε εσάς, επειδή είχαν θεϊκές δυνάμεις και θεϊκές γνώσεις ( εδιδαξαν τις τέχνες και τις Επιστήμες ) που είναι τα σώματα τους ; έχετε τάφο κανενός από αυτούς ; για δείξτε μου τον τάφο της Αφροδίτης η της Αθηνάς !

Δείξτε μου έναν τάφο ενός, έστω , από αυτούς και τότε Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ. Οι 12 ‘’ θεοι ‘’ μετεστησαν όπως η Παναγία, έχετε καμιά απόδειξη ότι αρρώστησε ο Απόλλων η ότι πέθανε ο Δίας ; όχι βέβαια διότι δεν απέθαναν, αλλά μετεστησαν.

Οι 4 ( τέσσερις ) από αυτούς ΕΠΕΣΑΝ ! ΑΜΑΡΤΗΣΑΝ ( ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣ ) ΟΧΙ όμως ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ,Ν ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΕΡΓΟΙ !

ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΕΙΤΕ

ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΚΟΥΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ, ΘΑ ΩΡΥΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.

ΟΙ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ ( ΑΠΟ ΤΟΥΣ 12 ) ΕΙΝΑΙ 4, ΠΟΙΟΣ ΕΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ; Ο ΔΙΑΣ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;

Σημείωση: μπορείτε να με κτυπήσετε όσο θέλετε, δεν υπάρχει πρόβλημα, από την στιγμή που αυτά που έγραψα δεν είναι δικά μου ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και ΘΕΟΥ ΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ δεν έχω πρόβλημα, ένα πράγμα θέλω να τονίσω ότι :

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

GEWKWN

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr