ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEWKWN : Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΗ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ……

GEWKWN. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 10 Αυγ 2019 - 21:43
Loading...

29/Μαιου 1453, κατά την ημέρα αυτήν η βασιλίδα των πόλεων, η Κωνσταντινούπολις έπεσε στα χέρια του τούρκου κατακτητή, και μαζί με την πτώση της Πόλις, της ‘’ελπίδας και της χαράς όλων των Ελλήνων ‘’ καταλύθηκε και η ένδοξη και περίλαμπρη Βυζαντινή Αυτοκρατορία και γενικά κτυπήθηκε αλύπητα ο Ελληνισμός, τον οποίον τόσο επαίσχυντα εγκατέλειψε η Ευρώπη, που εστεκετο μπροστά σε ένα τόσο τρομερό κίνδυνο, αδιάφορη και αμέριμνη.

Από τότε το ένα μετά το άλλο , όλα τα Ελληνικά μέρη εγνωριζαν τον τουρκικό ζυγό, τον τουρκικό τούτο ζυγό με όλα τα επακόλουθα του τον εβασταζαν με υπομονή αιώνες ολόκληρους χωρίς να χάσουν την πιστιν τους στον ΘΕΟ, από τον οποίον προσδοκούσαν την ανατολή της ημέρας εκείνης, που θα έφερνε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Και πράγματι μια τέτοια μέρα ανέτειλε, αλλά, δυστυχώς όχι για όλα τα Ελληνικά μέρη.

‘’ Πάλι με χρόνια και καιρούς , πάλι δικά μας θα ναι ‘’ έλεγαν οι πρόγονοι μας , εμείς σήμερα ας μην αφήσουμε τα χρόνια αυτά να φύγουν ανεκμετάλλευτα, αλλά ας δώσουμε σάρκα και οστά στα όνειρα των προγόνων μας και ως άξιοι συνεχισται των Ελληνικών μας παραδόσεων, ας αγωνιστούμε όλοι από κοινού για την απελευθέρωση ολων των κατεχομένων Ελληνικών εδαφών.

Άλλα χρόνια και άλλους καιρούς ας μην περιμένουμε ποτέ πλέον……..

Κατά τον τουρκικό νόμο είναι έγκλημα, φαίνεται, να αμύνονται οι Έλληνες , πρέπει να παραμείνουν απαθείς, εύκολα θύματα εις τον τούρκο βάρβαρο δια να ικανοποιηθεί το μίσος των κατά του Ελληνισμού.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΞΙΩΘΟΥΝ ΠΟΤΕ, και όσον αφορά την Κύπρο, θα το επαναλάβουμε ακόμη μια φορά …..Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΗ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ………….

Σε έκθεση που εξέδωσε το Φόρουμ Μελετών του ΟΗΕ το 1997, τονίζεται απροκάλυπτα ότι……

»η Τουρκία, μια χώρα – Βρυκόλακας, που έχει πιει το αίμα άλλων εθνών και φυλών επί 700 χρόνια, είναι μεταξύ των εκτός νόμου χωρών της υφηλίου που δεν πρέπει να υπάρχουν και πρέπει να εξαφανιστούν απ’ το χάρτη της Υδρογείου».

Συντάκτης της εκθέσεως είναι ο Τζώρτζ Τόμας Κούριαν, Πρόεδρος της »Ιντερνάσιοναλ Ενσαϋκλοπήντια Σοσάϊετυ». Στη παράγραφο για τη Τουρκία, ο κ. Κούριαν προβλέπει:

»Η Τουρκία θα διαμελιστεί. Η ανατολική Τουρκία θα δοθεί στην Αρμενία και στη νέα Δημοκρατία του Κουρδιστάν, η ευρωπαϊκή Τουρκία και η Ανατολία θα επιστραφούν στην Ελλάδα».

Ο κ. Κούριαν υπογραμμίζει ακόμη: »Κάθε εκατοστό του εδάφους της Τουρκίας έχει κλαπεί από άλλους. Στον κατάλογο των χωρών που έπεσαν θύματα των λεηλασιών και των φρικαλεοτήτων της περιλαμβάνονται: Αρμενία, Κουρδιστάν, Συρία, Ελλάδα, Αλβανία, Βουλγαρία, Μάλτα, Κύπρος, Ρουμανία, Σερβία, Βοσνία, Κρήτη, Γεωργία και Ουγγαρία, όλες χώρες ανώτερες πολιτιστικά από τους Τούρκους. Η πλειοψηφία των σημερινών Τούρκων είναι, άλλως τε, απόγονοι αυτών που προσηλυτίστηκαν με το ζόρι στο Ισλάμ από τους Οθωμανούς». ………………Για τη Κύπρο, ο κ. Κούριαν, τονίζει ότι είναι ένας από τους αρχαιότερους νησιωτικούς πολιτισμούς του κόσμου, που υπέστη τα πάνδεινα λόγω της γειτνιάσεως με την Τουρκία. Αναφέρεται στην εισβολή του 1974, μια πράξη που μέχρι σήμερα έχει μείνει ατιμώρητη…… Ο κ. Κούριαν προβλέπει ότι η Κύπρος θα ενωθεί με την Ελλάδα..’’

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ…..

– Κωνσταντινούπολη

– Κύπρος

– Πόντος

– Ανατολική Ρωμυλία

– Β. Ήπειρος

– Μοναστήρι

– Μικρά Ασία

– Ίμβρος και Τένεδος

Για τους Έλληνες δεν υπάρχουν χαμένες Πατρίδες. Υπάρχουν αλύτρωτες Πατρίδες που περιμένουν την δικαίωση.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ : Ετοιμασθείτε παιδιά μου για την μεγάλη αλλαγή , ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΦΘΑΣΑΝ !

GEWKWN

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Συνέλληνας έχει ανάγκη τη βοήθειά μας μέρες που έρχονται !
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter