ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEWKWN : Κάθε μέρα ζούμε ένα θαύμα αλλά δεν του δίνουμε σημασία!

GEWKWN. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 25 Οκτ 2020 - 20:23
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

GEWKWN

Αλήθεια πόσοι από μας, θεωρούμε ως θαύμα, αν δούμε κάποιον να θεραπεύεται με μια προσευχή, να γλυτώνει από βέβαιο θάνατο, να ανασταίνεται…

Αλλά ξεχνάμε πως ίσως το μεγαλύτερο Θαύμα από όλα είναι να είσαι ζωντανός, να περπατάς πάνω στη γη…Να μπορείς να κλαις, να γελάς, να σκέφτεσαι, να ονειρεύεσαι…

Θαύμα είναι εκείνα τα καταπληκτικά παιδικά μάτια που λάμπουν από αθωότητα, είναι το ξημέρωμα, το δειλινό, το άρωμα της βροχούλας, το άρωμα των ανοιξιάτικων λουλουδιών!

Κάθε μέρα ζούμε ένα θαύμα αλλά δεν του δίνουμε σημασία!

Ο Θεός μας έδωσε μια ζωή γεμάτη από θαύματα!

Αξίζει να αφιερώνουμε λίγο χρόνο κάθε μέρα, να αναλογιζόμαστε τα θαύματα που υπάρχουν γύρω μας και να δοξάζουμε γι’ αυτά τον Δημιουργό και Κύριο μας!

Μην παύσεις ποτέ να λες… Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν!

Αυτή η φράση είναι θανατηφόρο πλήγμα για τον διάβολο. «Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν… Είναι πολύ μεγάλη γι’ αυτόν που τη λέει σε κάθε κίνδυνο, είναι προϋπόθεση ασφάλειας κι ευχαρίστησης. Γιατί μόλις την απαγγείλει κανείς, αμέσως διασκορπίζεται το σύννεφο της λύπης.

Μην παύσεις να τη λες και να ασκείς και τους άλλους σ’ αυτό. Έτσι και η φουρτούνα που μας βρήκε, κι αν ακόμη γίνει μεγαλύτερη, θα μεταβληθεί σε γαλήνη.

Θαύμα Αγίου Εφραίμ, Η παρέμβαση του Αγίου Εφραίμ στη ζωή της Ρούλας Γεωργιάδου.

Το θαύμα του Αγίου Εφραίμ της Μάκρης, στον Ραφαήλ.

Αρχιλοχίας Πλεξίδα – Είδα την Παναγία

ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΛΕΒΗΣ

Θαύμα του Αγίου Νεκταρίου σε καρκινοπαθή

Ο άγιος Γεώργιος και η μαρτυρία του

Θαύμα του Τιμίου Σταυρού σε κοπέλα με σκλήρυνση κατά πλάκας που εδώ και 2 μήνες ήταν σε καροτσάκι

Παιδάκι με βαριά εγκεφαλίτιδα γίνεται καλά με τον Τίμιο Σταυρό

Θαύμα Αγίου Φωτός την μεγάλη Τετάρτη σε μέγα Ευχέλαιο…. Μεγάλη Τετάρτη 24/4/2019 έλαβε χώρα στον Ναό των Αγίων Ισιδώρων το Μυστηρίου του Ιερού Μεγάλου Ευχελαίου και όπως δείχνει και το βίντεο με το που άναψε ο Πατήρ Δημήτριος την πρώτη μικρή καντηλήθρα και την άφησε στο λάδι ξαφνικά άναψε μια μεγάλη μπλε φλόγα ,το Άγιο Φως διότι ο Πατήρ Δημήτριος ,οι Πατέρες αλλά και εγώ ο ίδιος βάζαμε από επάνω τα χέρια μας για ώρα και δεν καιγόμασταν.Μία ακόμα απόδειξη της Ζωντανής Υπάρξεως του Αγίου Φωτός .Εδώ βγήκε στους Αγίους Ισιδώρους πως να μην βγεί στα Ιεροσόλυμα;; ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Μεγάλο Θαύμα – Έγινε καλά εγκεφαλικά νεκρή κοπέλα… Θαύμα Έγινε καλά εγκεφαλικά νεκρή κοπέλα από εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη με την βοήθεια των Αγίων Ισιδώρων και του Σταυρού που βρίσκεται εκεί.Οι ιατροί έλεγαν για την Βαρβάρα ότι αν ζήσει θα είναι φυτό

Θαύμα: Ο Άγιος Νεκτάριος εγχείρισε τον 9χρονο Ιωάννη!

Θαύμα – Μόλις έμεινε μόνος είπε “άγιε Ραφαήλ, αν υπάρχεις πραγματικά, έλα και σε μένα να με κάνεις

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…