ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEWKWN ……Οι Έλληνες βρίσκονται σε νάρκη……

GEWKWN. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 9 Νοέ 2018 - 10:39
Loading...

Ο Άγιος Παΐσιος .. Έλεγε: «Σε μια εποχή που ο Σατανάς οργιάζει και οι άνθρωποί του οργανώνονται, οι Έλληνες βρίσκονται σε νάρκη. Τον εαυτό του μόνο κοιτάει να βολέψη ο καθένας και τίποτε περισσότερο. Και ό,τι να τους κάνεις, όσο κι αν τους κουνήσης, με τίποτε δεν ξυπνούν».

Άγιος Παΐσιος: «Αν ο Θεός άφηνε την τύχη του Έθνους στους πολιτικούς θα καταστρεφόμασταν»

Λυπόταν που έβλεπε πνευματικοὺς ανθρώπους νὰ επιζητούν να βολευθούν οι ίδιοι και να μην ενδιαφέρονται για την Πατρίδα.Μιλούσε αυστηρά για αυτούς που ψήφιζαν αντιχριστιανικούς νόμους…

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ……….

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ  ( ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ Η ΖΩΗ )

Οι άρχοντες, έχοντες από Θεού την εξουσία, ως μας βεβαιώνει η Αγία Γραφή, πρέπει να έχουν πάντοτε τη συναίσθηση ότι αντιπροσωπεύουν την εξουσία και δικαιοσύνη του Θεού.

πρέπει να είναι το παράδειγμα της πίστεως και της αρετής, να πειθαρχούν κατά πάντα εις το θέλημα του Θεού και κατά πάντα να συμμορφώνονται σε όσα διατάσσει ο Θεός δια του νόμου του.

 Σύμφωνοι δε, και κατά πάντα προς το θέλημα του Θεού, πρέπει να είναι και οι νόμοι, τους οποίους αυτοί ορίζουν και κατά τους οποίους διακυβερνούν το κράτος, ν’ αποβλέπουν δε πάντοτε οι νόμοι αυτοί εις την ευημερία και εις την ωφέλεια των αρχομένων.

Οφείλουν πρώτοι να δίνουν το παράδειγμα της πειθαρχίας και υπακοής εις τους νόμους και να ενδιαφέρονται πατρικώς υπέρ των αρχομένων, χωρίς να φείδονται κόπων και να είναι πάντοτε έτοιμοι, κι αυτήν ακόμη τη ζωή τους να θυσιάσουν υπέρ του κοινού των αρχομένων αγαθού.

 Δεν είναι επιτετραμμένο κατ’ ουδέν λόγο να πιέζουν ποτέ τους αρχόμενους, ή να περιφρονούν αυτούς, ή να παραβλέπουν τα δίκαια αυτών και να παρέχουν έτσι αφορμές, ώστε να θλίβονται και να γογγύζουν οι αρχόμενοι.

 Έχουν καθήκον οι άρχοντες να είναι πάντοτε άγρυπνοι φύλακες εφαρμογής των νόμων και των δικαιωμάτων των αρχομένων.

Ο   Ελληνόφωνος  Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας,  είναι  ΑΘΕΟΣ…όπως και οι συνεργάτες του ………Τα κατορθώματά τους:

Κατάργηση του Θρησκευτικού Όρκου στους Υπουργούς!

Αφαίρεση των Εικόνων του Χριστού μας και των Αγίων μας από τά Σχολεία, τα Γραφεία των Υπουργών, τις Δημόσιες Υπηρεσίες κλπ.

Νομιμοποίηση του Γάμου των Ομοφυλοφίλων διά του Συμφώνου Συμβιώσεως.

Παρελάσεις των Gays και γελειοποίηση των Εικόνων με την ανάρτησή τους στα γεννητικά όργανα τους στις δημόσιες παρελάσεις τους.

Κατάργητης της πρωϊνής προσευχής από τά Σχολεία.

Κατάργηση του εκκλησιασμού των Μαθητών.

Κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών από τα Δημόσια Σχολεία.

Περιφρόνηση του Μυστηρίου του χριστιανικού Γάμου, αφού ο Πρωθυπουργός συζεί αστεφά νωτος

Περιφρόνηση του Μυστηρίου της Βαπτίσεως, αφού δεν έχει βαπτίσει τα παιδιά τους.

ΤΕΛΙΚΑ  ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ;  έχει δίκαιο τελικά ο Άγιος Παισιος που έλεγε  ότι οι Έλληνες βρίσκονται σε νάρκη.

Θέλουν να εξολοθρεύσουν οτιδήποτε Ελληνικό και Ορθόδοξο

 Από τον Γέροντα μου:

‘’Να είσθε προετοιμασμένοι διότι στο όνομα του ΧΡΙΣΤΟΥ θα μαρτυρήσουν πολλοί και θα είσθε μάρτυρες αυτής της μαρτυρίας.

Περιμένετε τώρα τα πιο δύσκολα, γι’ αυτό , προσέξτε μη χαθείτε από τον ΧΡΙΣΤΟ,Θα έλθουν πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις, η μόνη ελπίδα και σωτηρία σας είναι ο Ουράνιος Πατέρας, ο Υιός του, η Αγία Τριάδα και η πιστις σας προς Αυτήν.’’

GEWKWN

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter