ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEWKWN : ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ

GEWKWN. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 13 Ιαν 2021 - 21:07
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Διαβάστε τι έλεγε Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ από το 2013 – 23 Δεκ. 2020

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 23 Δεκ 2020  (triklopodia και oimos )

‘’ Παιδιά μου, ο επόμενος μήνας  θα είναι μια θάλασσα που βράζει, θα είναι ένα ηφαίστειο ψυχών, που δεν πιστεύουν στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, αλλά πιστεύουν μόνον στον Θεό και περιμένουν την σωτηρία του Θεού, το χέρι του Θεού, τον λόγο του Θεού.

Θα είναι άλλοι που πιστεύουν στα είδωλα ( πολιτικούς και σε Λοιμωξιολόγους, και θα είναι και οι άλλοι που θα θελήσουν να σπάσουν τα είδωλα και να τα καταστρέψουν, και αυτό δεν θα συμβεί μόνο στην Ελλάδα αλλά θα είναι παγκόσμια. ……..Οι εταίροι μας πολύ σύντομα θα μας ξεχάσουν ….ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, μπορεί να γίνει και μια ανάφλεξη μέσα στον λαό…. εννοώ μια αναταραχή ……. .αν ξεσπάσει αυτή η αναταραχή  δεν θα είναι μέσα στα πολιτικά πλαίσια του ξεσηκωμού , αλλά θα επεκταθεί και μεταξύ λευκών-μαύρων, χριστιανών-μουσουλμάνων, και μεταξύ άλλων καταστάσεων.

Η Αμερική είναι στο χείλος της χρεοκοπίας, όχι όμως οικονομικής αλλά ψυχών, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, από τον θυμό αυτών των ανθρώπων που θα ξεσπάσει με τέτοια οργή και θα είναι θρησκευτικής, πολιτικής, και ρατσιστικής φύσεως, θα είναι όλα μαζί, και αυτός ο θυμός θα προκαλέσει την φύση και θα έρθει η καταστροφή από το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ

Από το 2013 Ο  Γέροντας  προειδοποιούσε ότι η Αμερική θα καταστραφεί μέχρι την χώρα των ινδιάνων, δεν θα καταστραφεί η χώρα των ινδιάνων διότι αυτοί οι άνθρωποι έχυσαν πολύ αίμα, διότι οι Αμερικανοί τους κατάσφαξαν.

Η οργή του λαού που είναι στην Αμερική θα ενεργοποιήσει την Θεια Δύναμη η οποία θα επιβάλει την τάξη, και η τάξη θα επιβληθεί με τον μεγάλο σεισμό και την καταστροφή, η απληστία που έχει πέσει σε αυτό το κράτος που λέγεται Αμερική θα σβήσει ‘’ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ’’…… και από απληστία θα γίνει μεγάλη πίστη…… ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟΝ

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ : MHNYMATA ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ

Στις 7/6/2013……. …..οσο για την Αμερική….. τον πνιγμένο δεν τον υπολογίζουμε διότι είναι ήδη πεθαμένος.

Νοέ 2019… Σύντομα η Αμερική σβήνει, μεγάλες ζημιές

2 Απρ 2020 …..θα βυθιστεί η μισή Αμερική, μέχρι την χώρα των Ινδιάνων θα πάει κάτω από την θάλασσα, διότι θα ανοίξει το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα, θα γίνουν σημεία και τέρατα μέχρι τον Καναδά, δεν ξέρω αν ο Καναδάς θα είναι πάνω από το νερό η κάτω από το νερό…… ότι υπόλοιπο θα μείνει θα είναι κάτω από το βλέμμα του Βασιλεα Ιωάννη.

GEWKWN : ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ, ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ GEWKWN ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΟιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

 

Loading…