ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GEWKWN : ΤΟ 2023 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΟΤΙΚΟ

GEWKWN. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 15 Φεβ 2023 - 21:10

GEWKWN

Τα παγκόσμια γεγονότα έχουν αρχίσει να επιταχύνονται πολύ και αναμένω ότι το υπόλοιπο του 2023 θα είναι απίστευτα χαοτικό, έχουμε φτάσει σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή στην ανθρώπινη ιστορία, το ποσοστό όμως των ανθρώπων που ξέρει τι έρχεται είναι μικρό ..… τουλάχιστον ένα μέρος από αυτό που έρχεται… οι υπόλοιποι θα πρέπει να περάσουν από τα καταστροφικά γεγονότα χωρίς να ξέρουν τι συμβαίνει, η ανθρωπότητα επιλέγει πάντα τον πιο οδυνηρό τρόπο για να μάθει.

Οι ερευνητές της ομάδας Zeta είχαν προβλέψει ότι όλη η ακτογραμμή της  Τουρκίας  και της Κύπρου θα εγκαταλείψουν την πλάκα της Αφρικής. Το βάρος της πλάκας της Αφρικής που πέφτει αναγκάζει το  άγκιστρο βράχου  που φτάνει κάτω από  την Τουρκία να αποσπαστεί, και αυτό επιτρέπει στην πλάκα της Αφρικής να γλιστρήσει προς τα κάτω κατά μήκος των συνόρων της πλάκας της Νεκράς Θάλασσας,  το  άγκιστρο  κάτω από  την Τουρκία  είχε συγκρατήσει την Αφρική από την κύλισή της προς τα ανατολικά και προς τα κάτω κατά μήκος της ανατολικής πλευράς της. ΑΛΛΑ στις 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΚΡΙΣΤΟ ΕΣΠΑΣΕ. θα προκαλέσει τη μετατόπιση της πλάκας της Αφρικής που θα επηρεάσει την ΒΟΡΕΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ήπειρο, και θα πυροδοτήσουν ένα ευρωπαϊκό τσουνάμι. Θα συμβούν πάρα πολλά, οι ακτές πολλών περιοχών θα επηρεαστούν, και αυτό το γεγονός έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τη μορφή όλων των ηπείρων.

Το news ONE αναφέρει ότι Πρέπει να αναρωτηθούμε εάν αυτό που πυροδότησε το τεράστιο σμήνος σεισμών στην Τουρκία, είναι ένας συνδυασμός ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΟΥΣ ………Παράξενες μπλε λάμψεις στον ουρανό πριν από τους σεισμούς στην Τουρκία!!Οι σεισμοί της Τουρκίας άνοιξαν δύο γιγάντιες ρωγμές στη γη (300 km και 125 km)!! τα ρήγματα αυτά μας λένε ότι κάτι τεράστιο έρχεται!!  Αυτό σημαίνει ότι μια περιοχή μήκους τουλάχιστον 425 km μπορεί να βρίσκεται κάτω από μεγάλη ΠΙΕΣΗ και  ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΣΕ  ΜΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ… ΜΙΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ  Ή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ: ‘’Παιδιά μου, Η σημερινή κοινωνία σε όλο τον κόσμο είναι η ΝΕΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ η οποία θα καταστραφεί όπως την παλιά….Η ΤΟΥΡΚΙΑ ‘’ θα δεχτεί πολύ μεγάλο κτύπημα από σεισμό, αυτό όμως που θα προκαλέσει την μεγαλύτερη καταστροφή στην Τουρκία θα είναι Ο ΘΥΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ………Ο ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΜΙΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ……..ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ….14 Ιούλ 2020… Μεγάλο κακό θα βρει την Τουρκία, θα τρέχουν με τις πτέρνες στο σβέρκο, θα βουίζει η γη, θα ανοίξει τα σπλάχνα της, και θα τους καταπιεί, μεγάλο κακό θα τους βρει».

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ  6 Αυγ 2020…ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΜΕΣΩ ΠΥΡΟΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ, θα δοκιμαστεί η γη αυτή που κάποτε ήταν ελληνική και σήμερα την χαίρονται άλλοι (τούρκοι)  με ανορθόδοξο τρόπο, είναι όπως παθαίνει πύο μια πληγή, και αυτοκαθαριζεται, έτσι θα γίνει και η γη αυτή που την πήραν με δόλιο τρόπο με αίμα με βάσανα, θα ανοίξει αυτή η γη και θα φύγει αυτό το μόρφωμα που ονομάζεται Τουρκία

14 Ιούλ 2020… Τουρκία, η καταραμένη αυτή φυλή, ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ……. δεν θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα, μετά από τον Μεγάλο σεισμό, θα ακολουθήσει μεγάλη πανδημία, ΧΟΛΕΡΑΣ, και το τελειωτικό κτύπημα θα το δεχτεί στον ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ…..

High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP): Μια  επιστημονική έκθεση  ( HAL Idhal-01082992 ) σχετικά με το HAARP εξηγεί ότι η ακτινοβολία ELF υψηλής ισχύος θα μπορούσε να προκαλέσει σεισμούς, κυκλώνες κλπ. Fran De Aquino Maranhao.

Υπάρχουν υποψίες, αλλά δεν υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις ότι ο σεισμός Τουρκίας-Συρίας προκλήθηκε από Τεχνικές Περιβαλλοντικής Τροποποίησης.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Παιδιά μου, Θα περάσετε πολύ δύσκολα, ΤΩΡΑ χρειάζεται Ομολογία Πίστεως, να ομολογήσετε Χριστό, να ομολογήσετε Τον Ουράνιο Πατέρα, Την Αγία Τριάδα, να ομολογήσετε Το Άγιο Πνεύμα, και την ψυχή σας που φωτίζεται από το Άγιο Πνεύμα, για να μην μείνετε στους δρόμους με την ψυχή στο στόμα

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr