• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 19 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ GEWKWN

GEWKWN: ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ

2 έτη ago
in GEWKWN, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

GEWKWN: Οι επικυρίαρχοι εργάζονται υπερωρίες για να πετύχουν τα σχέδια τους, που αφορούν, παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, την κλιμάκωση των συγκρούσεων στο ουκρανικό μέτωπο και στο μέτωπο της Μέσης Ανατολής, τα οποία οδηγούν τον πλανήτη σε ένα παγκόσμιο πόλεμο, για να αφανίσουν τα 2/3 του παγκόσμιου πληθυσμού.

Η ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ, έχουν ένα ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ:

α. Η Ρωσία θέλει να προσαρτήσει εδάφη από την Ουκρανία που ήταν πριν από χρόνια ρωσικό έδαφος, και να αποτρέψει το ΝΑΤΟ να εγκατασταθεί στην Ουκρανία.

β. Η Αμερική επιδιώκει την οικονομική καταστροφή της Ευρώπης (το εχει σχεδόν καταφέρει) και το δεύτερο να προκαλέσει όσο γίνεται μεγαλύτερη ΦΘΟΡΑ στην Ρωσία με την ελπίδα ο ρωσικός λαός να ξεσηκωθεί εναντίον του Πούτιν.

Κάποια στιγμή όμως κάτι θα συμβεί, πολύ μεγάλο και θα τους ξεφύγει η κατάσταση με αποτέλεσμα έναν παγκόσμιο πόλεμο.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Τα ΜΜΕ ασχολούνται περισσότερο με την Ουκρανία, οι εμπλεκόμενες όμως δυνάμεις στην Μέση Ανατολή συνεχίζουν την μεταφορά στρατευμάτων, πυραύλων, αρμάτων, μαχητικών κλπ. Το Ιράν έχει μεταφέρει βαλλιστικούς πυραύλους στα δυτικά της χώρας, η πολεμική αεροπορία του Ισραήλ είναι σε συναγερμό.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Την Ουκρανία θα την χρησιμοποιούν όσο μπορούν για να κρατούν την Ρωσία απασχολημένη στο να αντιμετωπίζει τους ψυχοπαθείς ηγέτες της Ευρώπης, οι οποίοι για να “προστατεύσουν” μια ξένη χώρα, θα θυσιάσουν τις δικές τους χώρες.

Ας δούμε μερικούς παράγοντες που οδηγούν σε ένα μεγάλο περιφερικό πόλεμο μεταξύ Ιράν και Ισραήλ και αν είναι πραγματικά αναπόφευκτος:

1. Η Πυρηνική Απειλή και η Στρατηγική του Ιράν : Η μεγαλύτερη ανησυχία του Ισραήλ είναι το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Το Ιράν αν δεν έχει ήδη κατασκευάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνει σύντομα. Το Ισραήλ θεωρεί την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων από το Ιράν ως υπαρξιακή απειλή και είναι έτοιμο να αναλάβει στρατιωτική δράση, ακόμα και αν χρειαστεί να επιτεθεί προληπτικά στο Ιράν για να καταστρέψει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του. ΑΡΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

2. Η σύγκρουση Ιράν-Ισραήλ θα επηρεάσει χώρες όπως η Ρωσία και η Κίνα που έχουν ισχυρές στρατηγικές σχέσεις με το Ιράν και δεν επιθυμούν να δουν μια άμεση στρατιωτική σύγκρουση στην περιοχή. Ειδικά η Κίνα είναι ένας μεγάλος εμπορικός εταίρος του Ιράν και έχει συμφέρον να διατηρήσει την περιοχή σταθερή λόγω των ενεργειακών της συμφερόντων. Αλλά και του τεράστιου γεωπολιτικού και οικονομικού σχεδίου που στοχεύει να επανασυνδέσει την Κίνα με χώρες της Ασίας, της Ευρώπης, της Αφρικής, μέσω ενός δικτύου υποδομών, εμπορίου και επενδύσεων. Το ΣΧΕΔΙΟ το ονόμασε “Μία Ζώνη, Ένας Δρόμος” και βασικά είναι η αναβίωση του “Δρόμου του Μεταξιού”

Με αυτήν τη κίνηση η Κίνα αποκτά επιρροή σε κρίσιμες περιοχές και ελέγχει στρατηγικά σημεία, όπως λιμάνια και διαδρόμους μεταφοράς και ενισχύει την θέση της ως παγκόσμια υπερδύναμη.

Τώρα αρχίσατε να καταλαβαίνεται γιατί ένας μεγάλος περιφερικός πόλεμος στην περιοχή είναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ;

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ : Η ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχουν πρόθεση να αφήσουν την Κίνα να υλοποιήσει τα σχέδια της στην περιοχή, και γι’ αυτό χρησιμοποιούν το Ισραήλ. Η υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών προς το Ισραήλ εξυπηρετεί τα ευρύτερα στρατηγικά συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών στη Μέση Ανατολή. Η περιοχή κατέχει πάνω από το 50% των παγκόσμιων αποθεμάτων πετρελαίου και σημαντικό μέρος των αποθεμάτων φυσικού αερίου. Γι’ αυτό οι ΗΠΑ διατηρούν 19 βάσεις στην περιοχή : Μπαχρέιν, Αίγυπτο, Ιράκ, Ισραήλ, Ιορδανία, Κουβέιτ, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Συρία και τα Εμιράτα. Σε όλο τον πλανήτη οι ΗΠΑ έχουν περίπου 800 βάσεις !

Μια επίθεση στο Ιράν με την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών σίγουρα θα αναγκάσει τους Ρώσους και τους Κινέζους να εμπλακούν. Και έτσι, η σύγκρουση θα μετατραπεί από τοπική σε περιφερειακή και μετά σε παγκόσμια.

Οι επόμενες 54 ημέρες θα είναι οι πιο επικίνδυνες της ζωής σας

Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΣΕΙ ΝΕΑ ΝΟΤΑΜ, έχει κλείσει τον εναέριο της χώρο στην περιοχή που είχε εκτοξεύσει τον ΝΕΟ της πύραυλο. Δειτε σε πόσα λεπτά μπορούν να φτάσουν οι πύραυλοι αυτοί σε διάφορα σημεία του πλανήτη;

1. Αμερικανικη βαση στο Pearl Harbor …. ……………………… μέσα σε 25 λεπτά

2. Αμερικανικη βαση στην Αλασκα ………………………………. μέσα σε 12 λεπτά

3. Σε πυρηνικές βάσεις (Μοντάνα και βορεια Ντακοτα……. μεσα σε 24 λεπτα

4. Στο Βερολίνο, σε λιγότερα από 15 λεπτά

Επίσης η Ρωσία έχει μετακινήσει πυρηνικά ICBMS “TOPOL-M” σε περιοχές εκτόξευσης. Ίσως για να προειδοποιήσει το ΝΑΤΟ το οποίο εξετάζει προληπτικά πλήγματα στην Ρωσία

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Άρχεται Παγκόσμια κρίση πριν τον πόλεμο από χώρα της άπω Ανατολής…. η Ευρώπη του δικαιωματισμού μας χαιρετάει
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Άρχεται Παγκόσμια κρίση πριν τον πόλεμο από χώρα της άπω Ανατολής…. η Ευρώπη του δικαιωματισμού μας χαιρετάει

by admin
10 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (18/7/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (18/7/2026)

by admin
18 ώρες ago
Ηλίας Καλλιώρας: Η ψυχή μετά τον θάνατο: Το μεγάλο ταξίδι
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ηλίας Καλλιώρας: Η ψυχή μετά τον θάνατο: Το μεγάλο ταξίδι

by admin
20 ώρες ago
Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης: Παγκόσμια Κυβέρνηση, με το καλό ή με το κακό!
Slider

Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης: Παγκόσμια Κυβέρνηση, με το καλό ή με το κακό!

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
Δραματική εξέλιξη – Με επείγον μήνυμα το ΝΑΤΟ καλεί τους Ευρωπαίους επιχειρηματίες να ετοιμάζονται για πόλεμο με τη Ρωσία

Δραματική εξέλιξη – Με επείγον μήνυμα το ΝΑΤΟ καλεί τους Ευρωπαίους επιχειρηματίες να ετοιμάζονται για πόλεμο με τη Ρωσία

Ανησυχία Αρχιεπισκόπου Κύπρου! “Η Αθήνα μπορεί να έχει υποκύψει σε διεκδικήσεις της Τουρκίας”

Ανησυχία Αρχιεπισκόπου Κύπρου! "Η Αθήνα μπορεί να έχει υποκύψει σε διεκδικήσεις της Τουρκίας"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr