• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 30 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ GEWKWN

GEWKWN : 1453 – 2020 …… Οι σάλπιγγες ηχούν

6 έτη ago
in GEWKWN, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Το ιερό καθήκον καλεί όλους τους Έλληνες να πάρουν την θέση τους στις πολεμίστρες του Έθνους για να πολεμήσουν τον προαιώνιο εχθρό……..

Σήμερα το 2020 βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση με το 1453. Η πολιτεία μας βρίσκεται σε παρακμή και ο πολυάριθμος εχθρός βρίσκεται ήδη εντός των πυλών.

Οι εγχώριοι προδότες έχουν πάρει ήδη τις θέσεις τους δίπλα στην Κερκόπορτα και οι υπερασπιστές είναι όπως και τότε ολιγάριθμοι. Ο εχθρός διαθέτει την υπεροπλία σε όλους τους τομείς και το μόνο πλεονέκτημα που έχουμε είναι η ίδια μας η άκαμπτη ψυχή.

Ο εχθρός σήμερα είναι η Παγκοσμιοποίηση που απειλεί να καταπιεί τα Έθνη και ο αρχιστράτηγος της, ο σύγχρονος Μωάμεθ, είναι ο διεθνής Σιωνισμός. Οι απόγονοι των κατοίκων της τότε συνοικίας του Περάν σήμερα αποτελούν τους χρηματοδότες των εγχώριων προδοτών τους οποίους γεμίζουν με πακτωλούς χρημάτων έτσι ώστε να λειτουργούν και να ακμάζουν αναρίθμητες Μ.Κ.Ο και αντιρατσιστικές επιτροπές των δύο ατόμων.

Τον ρόλο των τότε μοναστηριών έχουν αναλάβει κάποιοι δημοκράτες “πατριώτες” που καλούν τον κόσμο, μέσα από τα τηλεπαράθυρα τους, να μην αντιδρά, αλλά να περιμένει στωικά το τέλος του.

Σήμερα η μοίρα μας βρίσκεται στα χέρια μας, γιατί τίποτα δεν έχει ακόμα κριθεί. Μπορούμε να διαλέξουμε, ο καθένας μόνος του, ανάμεσα σε μια ζωή ντροπής και σε έναν Αγώνα που θα οδηγήσει σε θάνατο ή νίκη, αλλά σίγουρα θα φέρει δόξα.

Είναι στο χέρι μας σήμερα να δούμε αν μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που οι Βυζαντινοί δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν. Είναι στο χέρι μας να αδράξουμε την νίκη μαζί με την δόξα, εκεί που τα αδέρφια μας μπόρεσαν μόνο την δόξα να πάρουν.

Είμαστε οι, προς το παρόν, ελάχιστοι υπερασπιστές μιας πολιτείας που καταρρέει. Η μάχη δεν έχει κριθεί ακόμα, αλλά έχει αρχίσει. Ήδη ο εχθρός φράσσει τις διόδους ενισχύσεων με τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε να επιδίδονται σε ένα παραλήρημα διαρρηγνύοντας τα πανάκριβα ιμάτια τους υπέρ της ψευδεπίγραφης δημοκρατίας, την οποία βιώνουμε.

Οι σάλπιγγες ηχούν

Μέσα από την οχλαγωγία των παπαγάλων, ακούγονται οι σάλπιγγες της επιστράτευσης. Το ιερό καθήκον καλεί όλους τους Έλληνες να πάρουν την θέση τους στις πολεμίστρες του Έθνους για να πολεμήσουν τον προαιώνιο εχθρό. Αυτοί που ήδη έχουν πυκνώσει τις γραμμές του Αγώνα, μας καλούν σήμερα το 2020 να θυμηθούμε όλοι μαζί τι έγινε το 1453 και να ορκιστούμε να μην συμβεί πάλι και σήμερα.

Η μάχη είναι τώρα……….. Η Πατρίδα μας καλεί όλους στις θέσεις μας! Ο εχθρός έχει ήδη λάβει τις δικές του και περιμένει.

Antistasi.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ……. 29 ΜΑΙΟΥ 1453…. Μέσα στην απέραντη εκκλησία της Αγίας Σοφίας, το θρόνο της δόξας του Θεού, το θείο δημιούργημα, το στολίδι της γης, τον ωραιότερο από όλους τους ναούς, έβλεπε κανείς τους Τούρκους να τρώνε και να πίνουν στο Ιερό Βήμα και στην Αγία Τράπεζα ή να ασελγούν πάνω σε γυναίκες, νέες κοπέλες και μικρά παιδιά. Ποιος μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος και να μη θρηνήσει για την άγια εκκλησία μας; Όλοι πονούσαν από το κακό που έβλεπαν. Στα σπίτια θρήνοι και κλάματα, στους δρόμους οδυρμοί, στις εκκλησίες αντρικές κραυγές πόνου, γυναικεία μοιρολόγια, βαρβαρότητες, φόνοι και βιασμοί.

Σε όλες τις πλατείες και τις γωνιές της πόλης γίνονταν αμέτρητα κακουργήματα. Κανένα μέρος ή καταφύγιο δε γλίτωσε από την έρευνα και τη βεβήλωση. Οι άπιστοι έσκαψαν κήπους και γκρέμισαν σπίτια για να βρουν χρήματα ή κρυμμένους θησαυρούς. Όσα βρήκαν, τα πήραν για να χορτάσουν την απληστία τους.

Όπως οι Άγιοι βασανίζονται , πεθαίνουν και στο τέλος παίρνουν το στεφάνι της αφθαρσίας, έτσι και η Κωνσταντινούπολη βασανίστηκε, ματώθηκε, έκλαψε και ήρθε η ώρα που παράδωσε το πνεύμα, έπεσε ματωβαμμενη στις 29 Μαΐου 1453 και με την πτώση της καθαγιάστηκε στην ψυχή των Ελλήνων.

Από τότε, το ένα κατόπιν του άλλου όλα τα Ελληνικά μέρη γνώριζαν τον τουρκικό ζυγό, με όλα τα επακόλουθα του, τον βάσταζαν με υπομονή αιώνες ολόκληρους χωρίς να χάσουν την πιστιν τους στον Θεον, από τον οποίον προσδοκούσαν την ανατολή της ημέρας εκείνης που θα τους έφερνε την Ελευθερία.

Και μια τέτοια μέρα ανέτειλε, αλλά δυστυχώς όχι για όλα τα Ελληνικά μέρη, η Κωνσταντινούπολη παρέμεινε και παραμένει μέχρι σήμερα στα χέρια του βάρβαρου κατακτητή.

Σήμερα το 2020, η Κωνσταντινούπολη, η Βόρειος Ήπειρος-Κύπρος-πόντος-Μικρά Ασία-Ανατολική Θράκη και άλλα σκλαβωμένα Ελληνικά εδάφη περιμένουν ακόμη την λευτεριά τους.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ……. 29 ΜΑΙΟΥ 1453…. / 2:30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Η χιλιόχρονη Βυζαντινή Αυτοκρατορία είχε καταλυθεί. Καμιάς πολιτείας η πτώση δεν θρηνήθηκε τόσο πολύ όσο της Πόλης του Ελληνισμού, επειδή ως το 1453 είχε παραμείνει το αδούλωτο προπύργιο του Βυζαντινού κράτους. Η αντίσταση των πολιορκουμένων μπροστά στους πολυάριθμους άπιστους για την πατρίδα και τη θρησκεία, έμεινε χαραγμένη στον υπόδουλο Ελληνισμό και δημιούργησε την εθνική συνείδηση στους 4 αιώνες σκλαβιάς. ….

Στις 2:30 το μεσημέρι η χιλιόχρονη Βυζαντινή Αυτοκρατορία το σύμβολο του Ελληνισμού και Χριστιανισμού, είχε καταλυθεί.

ΣΥΝΤΟΜΑ, ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ η Κωνσταντινούπολη θα ελευθερωθεί, θα ξαναγίνει ελληνική, και η Αγία Σοφία πάλι θα λειτουργήσει..

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης: Τεχνητή Νοημοσύνη και Τεχνολογικός Ολοκληρωτισμός: Βίοι Παράλληλοι
Slider

Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης: Τεχνητή Νοημοσύνη και Τεχνολογικός Ολοκληρωτισμός: Βίοι Παράλληλοι

by admin
11 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (29/7/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (29/7/2026)

by admin
20 ώρες ago
Αποστόλου: 300.000 ευρώ το “σπιτάκι”: Τι δεν ερεύνησαν οι ελληνικές αρχές και ερευνά τώρα η Ευρώπη;
Slider

Αποστόλου: 300.000 ευρώ το “σπιτάκι”: Τι δεν ερεύνησαν οι ελληνικές αρχές και ερευνά τώρα η Ευρώπη;

by admin
1 ημέρα ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: Εντολή Δυτικών στον σουλτάνο ή στον διάδοχο του; “οι Ρώσοι ετοιμάζονται να κάνουν με την κατάληψη της Οδησσού την Ουκρανία Περίκλειστο κράτος , κλείστους και εσύ τα ΣΤΕΝΑ”
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Εντολή Δυτικών στον σουλτάνο ή στον διάδοχο του; “οι Ρώσοι ετοιμάζονται να κάνουν με την κατάληψη της Οδησσού την Ουκρανία Περίκλειστο κράτος , κλείστους και εσύ τα ΣΤΕΝΑ”

by admin
2 ημέρες ago
Next Post
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Μετά την Γερμανία, την Αγγλία και η Ιταλία στην εργαλειοθήκη του Ερντογάν…

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Μετά την Γερμανία, την Αγγλία και η Ιταλία στην εργαλειοθήκη του Ερντογάν…

Προκλητική φιέστα Ερντογάν για την Άλωση της Πόλης – Διάβασαν το Κοράνι μέσα στην Αγιά Σοφιά

Προκλητική φιέστα Ερντογάν για την Άλωση της Πόλης - Διάβασαν το Κοράνι μέσα στην Αγιά Σοφιά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr