• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΜΜΕ

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΥΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ – ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Ο “ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ” (ΚΑΨΗΣ)

13 έτη ago
in ΜΜΕ
3
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι αυτό που στην παρούσα φάση ενοχλεί περισσότερο το κατοχικό καθεστώς είναι η για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας, λειτουργία δημόσιου φορέα (ΕΡΤ) απο τους ίδιους τους εργαζόμενους (απολυμένους κατά την κυβέρνηση).

Την ενοχλεί όχι μόνο διότι στην επερχόμενη επιθεώρηση απο τον ίδιο τον Χίμλερ – Σόϊμπλε θα γίνουν ρεζίλι , αφού παρά την αμέριστη βοήθεια των κορακιών της DIGEA (καναλάρχες), της ΟΤΕ- DEUTSE TELEKOM και των άλλων “δημοκρατικών” δυνάμεων κατοχής,δεν κατάφεραν να εξαφανίσουν την φωνή των Ελλήνων απο τα ερτζιανά, αλλά κυρίως γιατί η διεθνώς αναγνωρισμένη και επιτυχής αυτοδιαχείριση της ΕΡΤ απο “ιθαγενείς”, “ιερές αγελάδες” και “κομμούνια” , δηλαδή απο εργαζόμενους ‘Ελληνες πολίτες που σέβονται το Σύνταγμα και τους νόμους, αποδεικνύει το μέγεθος του ψεύδους και την χυδαιότητα της παγκόσμιας προπαγάνδας σχετικά με την “αδιαμφισβήτη” ικανότητα και δυνατότητα των ολίγων να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς, με γνώμονα δήθεν το εθνικό, ευρωπαϊκό, ή οικουμενικό “συμφέρον”.

Η “υπόθεση ΕΡΤ” έχει πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από όσες μπορεί να φανταστεί ο μέσος Έλληνας τηλεθεατής των ιδιωτικών καναλιών της τηλετύφλωσης και παρακολουθητής των μισθωμένων απο την τρόικα Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης.

Καθημερινά όλο και περισσότεροι ξένοι αναλυτές και ρεπόρτερς,γράφουν για την επι της ουσίας υπεράσπιση της νομιμότητας και της δημοκρατίας απο έναν αυτοδιαχειριζόμενο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα.

Αυτήν την διεθνή ξεφτίλα είχε να την βιώσει “ελληνική” …κυβέρνηση απο την εποχή του γυψαδώρου του ΙΔΕΑ και της CIA Παπαδόπουλου,πράγμα που τους αγχώνει σε τετοιο βαθμό ώστε να κάνουν την μια βλακεία μετά την άλλη.
Έτσι μετά το “μαύρο” στην ζωή και στις οθόνες μας, έβαλαν το παρδαλό κίτς της νέας ΥΕΝΕΔ νομίζοντας ότι με συνταγές Ιωαννίδη και ΕΣΑ θα διασκεδάσουν τον αφυπνισμένο πλέον Έλληνα πολίτη.

Πίστεψαν ότι με το να βάλουν τον εκλεκτό της trilateral commission πρώην υπουργό της δοτής κυβέρνησης

Παπαδήμου και άξιο εκπρόσωπο των συμφερόντων των παντοδαπώς διαπλεκομένων καναλαρχών Καψή, θα καταφέρουν να “απολυμάνουν” κυρίως τους χώρους του αυτοδιαχειριζόμενου ραδιομεγάρου της ΕΡΤ απο τα αντικατοχικά “μιάσματα”.

Δυστυχώς ο Καψής όπως και κάθε άλλος άπληστος αλαζόνας βεληγκέκας ή κοτζαμπάσης του “Σουλτάνου”, το μόνο που κατάφερε είναι να γίνει ένας εκ των πρωταγωνιστών του πρασινομπλέ πραξικοπήματος και ένα θλιβερό δείγμα ΔΗΜΙΟσιογράφου που θα επισκιάσει ακόμα και την φήμη του αλήστου μνήμης Μαστοράκη.Σε λίγες ημέρες θα κάνει την τελευταία απόπειρα “δημοκρατικής εκκένωσης” του ραδιομεγάρου πράγμα που όπως προείπαμε θεωρείται μείζον ζήτημα για το κατοχικό καθεστώς.

Είναι προφανές ότι παρά τις διαψεύσεις του σύγχρονου “Μαστοράκη”, η κυβέρνηση δεν θα διστάσει (σε περίπτωση αποτυχίας της απόπειρας) να χρησιμοποιήσει τους μόνους που εμπιστεύεται δηλαδή τα ΜΑΤ.
Μέχρι τότε ας δούμε ποια είναι η καινούργια χουντο- κουτοπονηριά του Καψή και των δωσιλόγων εντολέων του:

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΚΑΨΗΣ ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ “ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ” – ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΩΣ “ΑΝΤΙΔΩΡΟ” ΕΝΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΟΣ 2 ΜΗΝΩΝ

Π. Καψής: «Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει προκήρυξη για τον ενδιάμεσο φορέα»

Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει προκήρυξη για τις 2.000 θέσεις για τον ενδιάμεσο φορέα, τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής.
Όπως σημείωσε «αυτή τη στιγμή μπορούμε να προσλάβουμε 500, γιατί δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα κτίρια της Αγίας Παρασκευής, μόνο της Κατεχάκη. Εκεί δεν χωράνε 2.000, αλλά οι αιτήσεις θα ισχύουν και για την επέκταση, για τους άλλους 1.500. Μόλις μπορέσουμε να μεταφερθούμε στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής, την ίδια στιγμή θα γίνει προκήρυξη και για τις άλλες 1.500 θέσεις».

Τόνισε επίσης πως «κυρίως θα είναι εργαζόμενοι της πρώην ΕΡΤ, ακριβώς γιατί χρειαζόμαστε άμεσα να χρησιμοποιήσουμε τα μηχανήματα με τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ», ενώ οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά προς το υπουργείο Οικονομικών.

Υπογράμμισε πως θα υπάρξει μια επιτροπή που θα κάνει τις επιλογές και πως ελπίζει «πως θα είναι από στελέχη της ίδιας της ΕΡΤ που να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα», σημειώνοντας πως η επιλογή θα γίνει με κάποια κοινωνικά κριτήρια.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

klassikoperiptosi
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Κόντρα Λατινοπούλου-Παϊτέρη on air: «Γύφτους τους έλεγα και θα τους λέω» – «Έχετε γύφτικη ομορφιά, μήπως η μητέρα σας αγόρασε χαλί από γύφτο και δεν το πλήρωσε;»
Slider

Κόντρα Λατινοπούλου-Παϊτέρη on air: «Γύφτους τους έλεγα και θα τους λέω» – «Έχετε γύφτικη ομορφιά, μήπως η μητέρα σας αγόρασε χαλί από γύφτο και δεν το πλήρωσε;»

by Aris
14 ώρες ago
Πέθανε ο Γιάννης Σκοπελίτης, ο καπετάνιος των Μικρών Κυκλάδων
ΜΜΕ

Πέθανε ο Γιάννης Σκοπελίτης, ο καπετάνιος των Μικρών Κυκλάδων

by Aris
7 ημέρες ago
ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ… Ἀπίστευτο! Ἄλλα ἐμβόλια ἔκαναν οἱ πολιτικοὶ καὶ ἄλλα ὁ λαὸς!
ΜΜΕ

ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ… Ἀπίστευτο! Ἄλλα ἐμβόλια ἔκαναν οἱ πολιτικοὶ καὶ ἄλλα ὁ λαὸς!

by admin
2 εβδομάδες ago
Ο Γιώργος Σεϊταρίδης παράτησε την Αθήνα και την τηλεόραση και έγινε μελισσοκόμος στο Πήλιο
ΜΜΕ

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης παράτησε την Αθήνα και την τηλεόραση και έγινε μελισσοκόμος στο Πήλιο

by Aris
2 εβδομάδες ago
Next Post
Αυτός που στηρίζει την κυβέρνηση είναι αυτός που θα την ρίξει…..

Αυτός που στηρίζει την κυβέρνηση είναι αυτός που θα την ρίξει…..

“Ο φιλότουρκος και ανθέλληνας” Σόιμπλε…

"Ο φιλότουρκος και ανθέλληνας" Σόιμπλε...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr