ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γκίκα, δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι έκανες 56 μεταφορές ποσών κάτω των 10.000 ευρώ για να μην σε τσιμπήσει η Τράπεζα της Ελλάδος…

HEKTOR. ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 8 Μαρ 2015 - 8:27

από το γήπεδο», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα ανακοίνωσή του, μετά από την απάντηση του πρώην υπουργού Οικονομικών, σχετικά με την αποκάλυψη της «Realnews» αυτής της Κυριακής με τίτλο «Ο Γκίκας έβγαζε τα λεφτά του έξω!».

«Το μείζον ζήτημα που προκύπτει με τον κ. Χαρδούβελη δεν είναι ότι έβγαλε απλώς χρήματα στο εξωτερικό. Είναι ότι προκύπτει αναντιστοιχία μεταξύ των ποσών στους τραπεζικούς του λογαριασμούς και των ποσών που δήλωσε στην εφορία το 2011, ενώ στο διάστημα 5 Μαΐου 2012 και 14 Ιουνίου 2012 πραγματοποίησε 56 μεταφορές κεφαλαίων, ποσών κάτω των 10.000 ευρώ για να αποφύγει τον έλεγχο από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Αυτά τα έπραξε ο άνθρωπος που την ίδια στιγμή καλούσε μαζί με τον κ. Σαμαρά τον ελληνικό λαό σε περαιτέρω θυσίες. Μάλλον έχουν πολλά να μάθουν οι Έλληνες φορολογούμενοι για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης του κ. Σαμαρά», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr