ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GLADIATOR : ΜΥΝΗΜΑ (α)

GLADIATOR. ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 7 Μάι 2020 - 17:07

Το πρόβλημα του κόσμου τούτου ήταν είναι και θα είναι ο Ιησούς Χριστός.

Το πρόβλημα του κόσμου τούτου είναι το πρόσωπο του Ιησού Χριστού. Αυτό το πρόσωπο θα είναι”σημείον αντιλεγόμενον”μας είπε ο γέροντας Συμεών όταν τον πήρε στην αγκαλιά του σαράντα ημερών… γιατί οι άνθρωποι θα αναρωτιούνται Αν (ούτος είναι ή δεν είναι ο Υιός του Θεού).

Είπεν ὁ Κύριος· ταῦτα ἐντέλλομαι ὑμῖν, ἵνα ἀγαπᾶτε ἀλλήλους. Εἰ ὁ κόσμος ὑμᾶς μισεῖ, γινώσκετε ὅτι ἐμὲ πρῶτον ὑμῶν μεμίσηκεν.

Το πρόβλημα του κόσμου τούτου είναι να εμποδίσει τους υιούς του Θεού να μεταλάβουν το Σώμα Του και το Αίμα Του Θεανθρώπου.

Το πρόβλημα φέτος είχε λύση.

Κλειστές εκκλησιές και χείμαρρος ο κόσμος για τη σωματική του άσκηση.

Το πρόβλημα φέτος ήταν άραγε να μη συναντηθούν οι άνθρωποι μεταξύ τους για να μη κολλήσουν τον ιό ή να μη συναντήσουν το Πλάστη τους στο Ποτηρίου της Ζωής;

Θα μιλήσει ο ουρανός….

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr