ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GLADIATOR : 2021 έρχεται….

GLADIATOR. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 22 Δεκ 2020 - 11:34

Η σύνοδος των αέριων γιγάντων του Δία του μεγαλύτερου πλανήτη του ηλιακού συστήματος και του Κρόνου του Δεύτερου μεγαλύτερου πλανήτη του ηλιακού συστήματος μας έρχονται σε συνάντηση…

Η συνάντηση τους στις 21 Δεκεμβρίου δεν είναι τυχαία…

Ο χρόνος ο επόμενος 2021 θα είναι τραγικός…
Τις ημάς χωρίσει από της αγάπης τού Χριστού;” Ποιός λοιπόν μπορεί να μας χωρίσει από αυτή τη μεγάλη αγάπη που έδειξε σε μας ο Χριστός; “Θλίψις ή στενοχωρία ή διωγμός ή λιμός ή γυμνότης ή κίνδυνος ή μάχαιρα;”.

όπως βλέπουμε και σήμερα σε πολλά σημεία τού κόσμου, δεχόμαστε την απειλή τού θανάτου, επαληθεύοντας τον ψαλμωδό: “ένεκά σου θανατούμεθα όλην την ημέραν· ελογίσθημεν ως πρόβατα σφαγής”.
Η οποιαδήποτε χρονιά όσο τραγική και να γίνει ο Χριστιανός την αντιμετωπίζει με πίστη στο Ποιητή και Πλάστη Του τον Ιησού Χριστό..
Κοινώνησε άνθρωπε το Σώμα και το Αίμα του Θεανθρώπου και όλα Χριστό ποιούνται ….

GLADIATOR

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr