ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ… ΦΙΜΩΣΗΣ: «Μην δω τους εαυτούς μας το μεσημέρι στην τηλεόραση. Είμαι ο γγ μεταταναστευτικής πολιτικής»
Άκρως προκλητική ήταν η συμπεριφορά του γγ Μεταναστευτικής Πολιτικής Βασίλη Παπαδόπουλου όταν αποφάσισε να επισκεφθεί το λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να πειστούν οι πρόσφυγες να φύγουν.
Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε από τους δημοσιογράφους και τις κάμερες να αποχωρήσουν λέγοντας ότι είναι δημόσιος χώρος. «Δεν θα γίνει on camera. Ο χώρος είναι δημόσιος. Θα πρέπει να εγκαταλειφθεί και από τις κάμερες και από τον κόσμο. Μια παράκληση. Είναι ευθύνη όλων μας και των media. Μην δω τους εαυτούς μας το μεσημέρι στην τηλεόραση. Γιατί προσωπικά έχω την ευθύνη της εικόνας μου. Είναι δικιά μου η εικόνα. Είμαι ο γενικός γραμματέας μεταναστευτικής πολιτικής» είπε χαρακτηριστικά.
Στο πλαίσιο αυτό, τελικά, οι δημοσιογράφοι αποχώρησαν και αυτή τη στιγμή, ο γ.γ. προσπαθεί να πείσει τους μετανάστες να αποχωρήσουν από το λιμάνι.
https://youtu.be/X4p0-NJKQpc
crashonline.gr






