ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GREEKEMPIRE7 : Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ω ΣΥΡΙΑ

GREEKEMPIRE7. ΒΙΒΛΙΟ. - 16 Ιούλ 2018 - 22:05
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ένας ύμνος στον Άξονα της Αντίστασης!

Παρουσίαση βιβλίου: Δευτέρα 9 Ιούλη 2018, POLIS ART CAFÉ Στο βιβλίο του Νίκου Κλειτσίκα «Ο Θεός να σε προστατεύει… Ω Συρία», των εκδόσεων ΚΟΜΝΗΝΟΣ, ανασύρονται πικρές αλήθεια για τη Δύση, αποκαλύπτεται ο ρόλος Ρωσίας, Παλαιστινίων και Χετζμπολάχ και διαλύονται μύθοι, όπως αυτός των Κούρδων μαχητών και αποκαλύπτεται ο ρόλος των διεθνών ΜΜΕ και της κοσμοπολίτικης τώρα πια, ευρωπαϊκής “αριστεράς”.

Ο βουλευτής Στάθης Παναγούλης, η δημοσιογράφος Κέλλυ Κοντογεώργη, ο Δημήτρης Καραμήτσας, νομικός, μέλος της «Επιτροπής για την Ειρήνη και τη Φιλία μεταξύ Ελλάδος-Συρίας», ο Γιώργος Παπασίμος, δικηγόρος, μέλος της «Πρωτοβουλίας 14ης Μάη».

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Νίκος Παπανικολάου. Αποσπάσματα διαβάζει η ιστορικός Ευρωπαϊκού Πολιτισμού Μαρία Παυλοπούλου. Μουσική, τραγούδια ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης και τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος.

Πρόλογος βιβλίου του Ιταλο’ύ Γερουσιαστή Fernando Rossi: Οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να διδαχθούν πως δεν πρέπει να πιστεύουν στα ΜΜΕ… Jolanda Capriglione: ένα ριψοκίνδυνο βιβλίο, εκτοξευμένο στο αδύνατο… την υπεράσπιση του Άσαντ Το βιβλίο στις εκδόσεις “ΚΟΜΝΗΝΟΣ”: 2130434485 * Ευχαριστούμε τον Μανώλη Δημελλά για το βίντεο…

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…