ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

GREEKEMPIRE7 : ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ…

GREEKEMPIRE7. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 25 Ιούν 2021 - 21:50
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

-Τα εμβόλια και των τεσσάρων εταιριών(astra zeneca,pfizer,moderna & jonhson) βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο και σε φάση κλινικών δοκιμών μέχρι το 2023.

-Και τα 4 εμβόλια έχουν αποδεδειγμένα πάρα πολλές παρενέργειες και θανάτους σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα φυσικά.

-Με βάση το Σύνταγμα και όλες τις διεθνείς συμβάσεις της ιατρικής ακόμα και τον όρκο του Ιπποκράτη ιατρική πράξη δεν μπορεί να γίνει ποτέ υποχρεωτικά.

-Το να αναγκάζει η κυβέρνηση υποχρεωτικά με άμεσο ή με έμμεσο τρόπο τους Έλληνες πολίτες να κάνουν ένα πειραματικό εμβόλιο με μεγάλο κίνδυνο παρενεργειών είναι πραγματικά εγκληματικό.

-Προσωπικά σέβομαι κάθε άνθρωπινη επιλογή πάνω σε αυτό το θέμα,όταν κάποιος συνειδητά αποφασίζει ότι θέλει να κάνει το εμβόλιο και πηγαίνει και το κάνει είμαι υποχρεωμένος να το σεβαστώ όπως απαιτώ και από αυτόν να σεβαστεί την δική μου επιλογή να μην το κάνω.

-Το εμβόλιο όπως και κάθε ιατρική πράξη θα πρέπει να το κάνει μόνο όποιος το επιθυμεί.

-Ο έμμεσος εκβιασμός της κυβέρνησης δηλαδή η απειλή αποκλεισμού των ανεμβολίαστων από την κοινωνική ζωή και ο διαχωρισμός των πολιτών σε πολίτες Α και Β κατηγορίας είναι απλά φασιστικός αισχρός και παραπέμπει σε άλλες εποχές και όχι σε μια πολιτισμένη κοινωνία.

-Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και τα προνόμια παραβιάζουν και παραμερίζουν το ιατρικό απόρρητο των εμβολιασμένων καθώς κάθε ιατρική πράξη και φυσικά και ο εμβολιασμός είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και καλύπτεται από το ιατρικό απόρρητο.

-Κανονικά και αυτοί που έχουν κάνει το εμβόλιο θα πρέπει να αντιδρούν και να φωνάζουν για όλα αυτά τα αίσχη της κυβέρνησης με τα πιστοποιητικά,με τα προνόμια και τον διαχωρισμό της κοινωνίας που πάνε να επιβάλουν.

-Ο εχθρός είναι κοινός ας μην πέφτουμε στην παγίδα να διχαζόμαστε αυτοί αυτό θέλουν ας μην τους κάνουμε την χάρη.Η επιλογή για το τι θα κάνει ο καθένας ιατρικά στο σώμα του είναι αυστηρά προσωπική αλλά και απολύτως σεβαστή,ας μην στρεφόμαστε ο ένας εναντίον του άλλου.Δεν είναι εχθρός μας οι εμβολιασμένοι ούτε εμείς είμαστε εχθρός για τους ανεμβολίαστους,εχθρός μας είναι το φασιστικό σύστημα που έστησε αυτή την ιστορία με τον κορονοιό για να επιβάλλει μια οργουελική κοινωνία αυστηρού ελέγχου και φασισμού στον παγκόσμιο πληθυσμό και φυσικά η κυβέρνηση εδώ στην Ελλάδα που εφάρμοσε αυτή την άσκηση υποταγής επάνω μας.

-Χρειάζεται να ενωθούμε,χρειάζεται να ξυπνήσουμε,χρειάζεται να αγωνιστούμε!

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr