• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home GREEKEMPIRE7

GREEKEMPIRE7 : Γιατί είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

7 έτη ago
in GREEKEMPIRE7, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
0
GREEKEMPIRE7 : Γιατί είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Βρισκόμαστε ακριβώς δυο εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές,μια εκλογική αναμέτρηση ιδιαιτέρως σημαντική.

Σε 14 ημέρες ο Ελληνικός λαός θα έχει την ευκαιρία του να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στα κόμματα της νέας τάξης και του συστήματος.

Η συμμετοχή μου στο ευρωψηφοδέλτιο της Ελεύθερης Πατρίδας γίνεται με μόνο σκοπό να βοηθήσω με τις όποιες δυνάμεις μου στο να στραφούν όσο γίνεται περισσότεροι Έλληνες σε μια πραγματικά γνήσια πατριωτική επιλογή.

Η Ευρώπη που ανήκουμε η Ευρώπη που θέλουμε,δεν είναι η σημερινή Ευρώπη των μνημονίων,της λιτότητας,της παγκοσμιοποίησης,της κατάργησης των εθνών και των συνόρων, η Ευρώπη της ισλαμοποίησης και του εποικισμού που προωθούν τα σκοτεινά κέντρα της νέας τάξης θα πρέπει πανευρωπαικά να βρεί απεναντί της ένα συμπαγές πατριωτικό τοίχος.

Αυτή η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει,μπορούμε να την αλλάξουμε. Μπορούμε να ξαναφέρουμε στο επίκεντρο τις αρχές και τις αξίες που τόσο εύκολα κάποιοι πάνε να διαγράψουν. Η υπογεννητικότητα σε όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης σε συνδυασμό με την ακραία μετανάστευση δημιουργούν ένα δυσοίωνο μέλλον για τους γηγενείς λαούς της Ευρώπης.

Σε ότι αφορά την Ελλάδα μας τα στοιχεία είναι απολύτως σοκαριστικά. Αθρόα λαθρομετανάστευση και δείκτης γεννήσεων- θανάτων μόλις στο 1,1 στο γηγενή πληθυσμό δείχνουν ότι σε λίγα χρόνια θα αποτελούμε μειοψηφία στην ίδια μας την χώρα.

Στην χώρα μας που απειλείται απο την λαθραία εισβολή εκκατομυρίων μουσουλμάνων που το παράδειγμα από άλλες χώρες έχει δείξει ότι δεν ενσωματόνωνται στις κοινωνίες που τους υποδεχόνται αλλά γκετοποιούνται και δημιουργούν ένα τεράστιο δυσεπίλυτο πρόβλημα.

Η λύση σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα είναι η Ευρώπη και κατ επέκταση η πατρίδα μας να αλλάξουν πολιτική απέναντι στην μετανάστευση και κυρίως να στηριχθεί ο ιερός θεσμός της οικογένειας.

Θα πρέπει να δωθούν κίνητρα στην ελληνίδα μητέρα να προσφέρει πιο πολλά παιδιά στην πατρίδα μας.

Οι πολύτεκνες οικογένειες θα πρέπει να στηρίζονται πραγματικά και ουσιαστικά. Η σπατάλη δισεκατομμυρίων ευρώ στην στήριξη λαθρομεταναστών από τις κυβέρνηση,μας δείχνει ότι υπάρχουν οι πόροι να στηριχθεί ο θεσμός της οικογένειας απλώς δεν υπάρχει η απαραίτητη πολιτική βούληση.

Τα πρότυπα της νέας τάξης με τις έμφυλες ταυτότητες, τους γκέυ τις λεσβίες τον γονέα ένα και γονέα δύο, την υιοθέτηση παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια θα πρέπει να βρούν την σθεναρή αντίσταση όλων των χριστιανών πατριωτών.

Το σημερινό μοντέλο της Ευρώπης πρέπει να αλλάξει, η γηραιά ήπειρος πρέπει να ξεφύγει από την γερμανική κηδεμονία. Πρέπει να αλλάξει ρότα το καράβι. Η Ευρώπη πρέπει να ξεκινήσει να αναπτύσεται με κύριο γνώμονα την ισότητα των κρατών μελών της.

Θα είναι το πιο σημαντικό βήμα να πούμε τέλος στα μνημόνια και την λιτότητα. Να διεκδικήσουμε τις γερμανικές αποζημιώσεις για τις θηριωδίες που διέπραξαν οι γερμανοί ναζί κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο καθώς και το κατοχικό δάνειο. Είναι απαραίτητο να καταλάβουμε ότι μας χρωστάνε και δεν τους χρωστάμε.

Η συμφωνία των Πρεσπών, αυτή η επαίσχυντη κατάπτυστη και προδοτική συμφωνία είναι απαραίτητο να ακυρωθεί. Με κάθε μέσο και κυρίως μέσα στο κοινοβούλιο της Ευρώπης αυτή η συμφωνία θα αποδομηθεί και θα πολεμηθεί από την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ. Η Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας είναι κάτι το αδιαπραγμάτευτο.

Σε δυο εβδομάδες έχουμε την ευκαιρία να στείλουμε το μήνυμα σε όλα τα συστημικά κόμματα,σε όλα τα συστημικά μέσα μαζικής εξαπάτησης ότι ξυπνήσαμε,ότι αφυπνιστήκαμε ότι θέλουμε πίσω την πατρίδα μας, ότι πλέον θέλουμε να ζούμε σε μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Θέλουμε μια πατρίδα ισχυρή, την πατρίδα μας, που ο Ελληνας πολίτης θα είναι προτεραιότητα, που τα γκέτο των μεταναστών και των περιθοριακών αριστερών δεν θα υπάρχουν πια. Θέλουμε μια πατρίδα όπου η ασφάλεια του πολίτη θα είναι προτεραιότητα.

Θέλουμε τα σύνορα μας να φυλάσονται επαρκώς, η τουρκική προκλητικότητα να πάρει επιτέλους την απάντηση που της αξίζει, ο ελληνισμός της βόρειας Ηπείρου να στηριχθεί αληθινά και ουσιαστικά από το Ελληνικό κράτος έναντι της επιθετικότητας από την κυβέρνηση της Αλβανίας.

Θέλουμε μια πατρίδα στην οποία η επικρατούσα Θρησκεία η Ορθοδοξία μας θα στηρίζεται από το Ελληνικό κράτος. Θα προστατεύεται από κάθε λογής βλάσφημους και πολέμιους άθεους απάτριδες.

Για όλα αυτά απόφασισα να συμπορευτώ με μια γνήσια πατριωτική επιλογή. Αποφάσισα να βοηθήσω με τις όποιες δυνάμεις μου και καλώ όλους τους Ελληνες να έρθουν μαζί μας να έρθουν κοντά μας, να πορευθούμε μαζί για να πετύχουμε την αλλάγη.

Η αγάπη για τον Θεό, η αμέριστη αγάπη για την πατρίδα και τις αρχές και αξίες του Ελληνισμού είναι τα μόνα μας κίνητρα για έναν αληθινό και δυναμικό αγώνα για μια πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: SOS ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ! ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: SOS ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ! ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;

by Anna
19 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (5/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (5/6/2026)

by admin
21 ώρες ago
Παρασκευή Σιδέρη: Η Αιθιοπία του χθες, η Αιθιοπία του σήμερα και στο βάθος κήπος τα παιδιά των πρωτοκόλλων..
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή Σιδέρη: Η Αιθιοπία του χθες, η Αιθιοπία του σήμερα και στο βάθος κήπος τα παιδιά των πρωτοκόλλων..

by admin
23 ώρες ago
Χρήστος Μαντζιάρης: Ετοιμάζονται να μας κόψουν και τον καφέ! Η ΝΤΠ θέλει να πούμε τον καφέ… καφεδάκι!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Χρήστος Μαντζιάρης: Ετοιμάζονται να μας κόψουν και τον καφέ! Η ΝΤΠ θέλει να πούμε τον καφέ… καφεδάκι!

by admin
1 ημέρα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

H Ελλάδα πιόνι στα επικίνδυνα πυρηνικά παιχνίδια του παρανοϊκού Macron – Ρωσία: Όλεθρος για όποιον μπει στην ομπρέλα της Γαλλίας

H Ελλάδα πιόνι στα επικίνδυνα πυρηνικά παιχνίδια του παρανοϊκού Macron – Ρωσία: Όλεθρος για όποιον μπει στην ομπρέλα της Γαλλίας

5 ημέρες ago
ΤΟ ΕΚΟΨΕ Η ΕΡΤ! Σοκ για Μητσοτάκη – Έσκασε δημοσκόπηση βόμβα

ΤΟ ΕΚΟΨΕ Η ΕΡΤ! Σοκ για Μητσοτάκη – Έσκασε δημοσκόπηση βόμβα

6 ημέρες ago
Ο “Κινέζος Νοστράδαμος”: Η Ανθρωπότητα έχει Εισέλθει στην πιο Επικίνδυνη Δεκαετία της Ιστορίας

Ο “Κινέζος Νοστράδαμος”: Η Ανθρωπότητα έχει Εισέλθει στην πιο Επικίνδυνη Δεκαετία της Ιστορίας

7 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: SOS ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ! ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;

    ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ: SOS ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ! ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;

    41 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Ημέρα ντροπής για την Ορθοδοξία

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (5/6/2026)

    20 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: ΑΣΚΗΤΗΣ “τι θα πάθουν οι Αγαρηνοί ούτε καν το διανοούνται”

    20 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Η Καρυστιανού ΤΟΛΜΗΣΕ: ”Έχω δει πολιτικούς Δένδια, Άδωνη, Μητσοτάκη με το εβραϊκό κιπά, σημαίνει κάτι;…

    20 shares
    Share 8 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr