ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

H Mossad θέλει να φτιάξει παράρτημα στη Β Συρία. Στρατολόγησε ήδη 20 Κούρδους μαχητές που πήγαν Ισραήλ για εκπαίδευση….

ΔΙΕΘΝΗ. - 14 Ιούν 2019 - 22:30
Loading...

H Mossad στρατολόγησε 20 άνδρες των Κουρδικών δυνάμεων για να δημιουργήσει παράρτημά της στη Συρία. Κουρδικό μονάδες «εκ προθέσεως» έστειλε μια σειρά από μισθοφόρους από την πόλη της Καμισλί υπαίθρου βόρειο-ανατολική Hasaka στην κατεχόμενη Παλαιστίνη, να εκπαιδεύεται στα χέρια του «την ισραηλινή Μοσάντ», σύμφωνα με την ιστοσελίδα ειδήσεων του Συμφώνου. Οι κούρδικες πολιτοφυλακές έστειλαν 20 μαχητές τους από το Qamishli, την πόλη που βρίσκεται στα ΒΑ της επαρχίας Hassakah στο Israël για να εκπαιδευθούν από την Mossad …

Προηγουμένως οι 20 μαχητές πέρασαν επιτυχώς όλα τα προαπαιτούμενα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν. Οι υποψήφιοι πράκτορες ήδη μεταφέρθηκαν στην πόλη Erbil στο Β Ιράκ κι από εκεί άρχισαν να μεταφέρονται στο Ισραήλ.

Η Mossad θέλει να συνεργαστεί με τις «κουρδικές μονάδες» για να δημιουργήσει ένα παράρτημα στα βορειοανατολικά της Συρίας που θα ονομάζεται «Κουρδική Mossad.»

Το έργο της τελευταίας θα είναι η στρατολόγηση πρακτόρων για τη « Mossad » σε χώρες της περιοχής, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών για το Ισραήλ.

Από την πρώτη παρτίδα υποψήφιων πρακτόρων που ταξίδεψαν από το αεροδρόμιο του Erbil για το Ισραήλ είναι διέρρευσαν τα ονομάτων 3. Πρόκειται για τους Ali Mohammed Hassan , Riber Abdul Razzaq Ahmed και Berkhdan Aziz Murad.

Το Ισραήλ» στηρίζει σημαντικά τις «κουρδικές μονάδες» και τους παρέχει συμβουλές και υλικοτεχνική υποστήριξη κι ένα μέρος εξοπλισμού.

dimpenews.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter