• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!‏

13 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
3
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ένας απρόκλητος φόνος, μια από τις στημένες ενέδρες, πολλά ψέματα, ύβρεις, προκλήσεις, προπηλακισμοί, τάγματα εφόδου. Αυτή είναι μία από τις χαρακτηριστικές εικόνες ενός κόμματος που
βρίσκεται σήμερα στη Βουλή, εξαιτίας της Φαυλότητας μιας πολιτικής εξουσίας, που προτιμά να αναδεικνύεται αυτό ως δήθεν αντισυστημικό μόρφωμα, ενώ παραβλέπεται συστηματικά η ήδη 18ετής συνεχής παρουσία και με διάφορες μορφές θεωρητική αντισυστημική άποψη του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας-www.dimopolis.gr

Μιας πολιτικής εξουσίας, που περιλαμβάνει ως πολιτικό ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ σύστημα και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όσο κι αν ακούγονται αποπροσανατολιστικά φληναφήματα για δήθεν συνταγματικό τόξο, που υποτίθεται ότι διαφέρει από αυτήν και που έφερε μια ολόκληρη χώρα μέσα στον δυτικοευρωπαϊκό γκρεμό, που εμπαίζει τους πολίτες του και τους έχει οδηγήσει στην απελπισία, μια απελπισία και ένα αδιέξοδο που τους οδήγησε στην εκλογή ενός νεοναζιστικού κόμματος με άδηλους αρχικούς πόρους και την κατάλληλη στιγμή εκμεταλλεύθηκε την απουσία και χρεωκοπία του κράτους, παριστάνοντας τον σωτήρα του έθνους.

Όλα ανεξαίρετα τα σημερινά κόμματα και οι εκπρόσωποί τους φέρουν ακέραια την ευθύνη της ανάδειξης σε κόμμα ανάμεσά τους της Χρυσής Αυγής, θεωρώντας προφανώς ότι αποτελεί μικρότερη απειλή για την αφαίμαξη των Ελλήνων, που όλοι τους επί δεκαετίες αρμέγουν ασύστολα, από την διαφανή πρόταση για Άμεση Δημοκρατία, με κύριο σημείο αναφοράς το ελβετικό πολιτικό σύστημα, που προβάλλει το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας. Όλα τα κόμματα , οι δημοσιογράφοι και το ισχύον πολιτικό σύστημα αποσιωπά την εντελώς αντίθετη στάση μας στη προσέγγιση της Χρυσής Αυγής, δηλαδή της θεσμικής αντιπαράθεσης με αντισυστημικούς όρους, που έχουν κρατήσει απέναντι στους Χρυσαυγίτες όλοι οι θιασώτες του Κινήματος της Αμεσης Δημοκρατίας, πιστεύοντας ότι η ανόθευτη και γνήσια φωνή των πολιτών, όπως εκφράζεται επί τρία ήδη χρόνια από το Δημοβούλιο Πολιτών (www.dimovoulio.gr) αποτελεί την κύρια πραγματική βάση και στήριγμα του ενός αυθεντικά δημοκρατικού πολιτεύματος.

Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι η προβολή των πραγματικά αμεσοδημοκρατικών πρακτικών και εφαρμογών, στις οποίες είναι αφιερωμένες οι ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ τελούμενες φέτος γιορτές άμεσης Δημοκρατίας «ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΑ» (διαβάστε το πρόγραμμα ΕΔΩ) αποτελεί την μόνη απειλή για το πολιτικό μας σύστημα, που έχει ευτελίσει κάθε έννοια εθνικής αξιοπρέπειας, απαξιώνοντας την ψήφο αυτών που τους εμπιστεύθηκαν τις τύχες αυτής της χώρας.

Όμως το Κίνημα της Άμεσης Δημοκρατίας δίνει εδώ το παρόν στους αγώνες για ανατροπή της σημερινής πολιτικής κατάστασης και επιχειρεί να δώσει μια πραγματική και ρεαλιστική διέξοδο με βάση την πραγματική και ανόθευτη έκφραση της λαϊκής βούλησης, μιας βούλησης που θα εκφράζεται πραγματικά δημοκρατικά κι ελεύθερα και θα ελέγχει τους κρατούντες, χωρίς να αφήνει περιθώρια δημιουργίας ακραίων και επικίνδυνων φαινομένων.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Το πρόγραμμα της “Εθνεγερσία” καταρτίστηκε με γνώμονα την επιβίωση του ελληνικού λαού και της Ελλάδας.
Slider

Το πρόγραμμα της “Εθνεγερσία” καταρτίστηκε με γνώμονα την επιβίωση του ελληνικού λαού και της Ελλάδας.

by admin
1 ώρα ago
Σοκ: Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Δ. Αβραμόπουλο, ερευνούν το Qatargate – «Δεν έχω να κρύψω τίποτα», απαντά
Slider

Σοκ: Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Δ. Αβραμόπουλο, ερευνούν το Qatargate – «Δεν έχω να κρύψω τίποτα», απαντά

by admin
15 ώρες ago
BINTEO-ΒΟΜΒΑ ΔΡΥΜΙΩΤΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ»
Slider

BINTEO-ΒΟΜΒΑ ΔΡΥΜΙΩΤΗ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ»

by admin
2 ημέρες ago
ΚΟΥΒΕΛΑΣ: «Έρχονται μεγάλες εξελίξεις» – Η προειδοποίησή του
Slider

ΚΟΥΒΕΛΑΣ: «Έρχονται μεγάλες εξελίξεις» – Η προειδοποίησή του

by admin
3 ημέρες ago
Next Post
Μήνυση κατά Μπόμπολα, Χατζηνικολάου, Καψή, Πρετεντέρη και λοιπών συκοφαντών – ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυση κατά Μπόμπολα, Χατζηνικολάου, Καψή, Πρετεντέρη και λοιπών συκοφαντών - ΒΙΝΤΕΟ

Ο δρόμος προς μια Ευρωπαική δικτακτορία…

Ο δρόμος προς μια Ευρωπαική δικτακτορία...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr