ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι άθλιοι κόβουν οριστικά το αφορολόγητο για τα παιδιά

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. - 28 Νοέ 2012 - 20:50

Με την διάταξη που θα καταργεί πλήρως το ειδικό αφορολόγητο για τα παιδιά, η κυβέρνηση καταθέτει στη Βουλή απόψε ή αύριο το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που περιλαμβάνει τις μεγάλες ανατροπές στους φόρους από 1.1.2013 και μετά.

Το βασικό επιχείρημα του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με όσα ανέφεραν συνεργάτες του κυρίου Στουρνάρα, είναι ότι στις κρίσιμες περιστάσεις που διέρχεται η χώρα και δεδομένης της έλλειψης πόρων για το κράτος, θα πρέπει να υπάρξει ειδική μέριμνα και στήριξη για όλα τα νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα, ασχέτως του αν έχουν ένα, δύο ή περισσότερα παιδιά.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι τα ειδικά επιδόματα που θα θεσπιστούν, σε αντικατάσταση του υπό κατάργηση αφορολογήτου για τα τέκνα, θα μεταφράζεται σε ένα «σημαντικό ποσό» για να καλύψουν τις ανάγκες τους όσοι αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα (άνεργοι γονείς κλπ).

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr