ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ: ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ . ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 3 Ιαν 2013 - 6:47
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Συνταξιούχος επιστάτης σε σχολική περιοχή κάπου στην αγροτική Αμερική, εξηγεί πώς οι πληθυσμοί θα εκδιωχθούν από τη γη με τη βοήθεια του κράτους και των ομοσπονδιακών κανονισμών. Αυτό είναι σύμφωνο με την Ατζέντα 21, έτσι ώστε να δείτε ότι πρόκειται να υλοποιηθεί σύμφωνα με το σχέδιο.
Προσοχή!
Το σχέδιο είναι να απαγορεύσουν την πρόσβαση στην έρημο και την ύπαιθρο σε ανθρώπους, ώστε η άγρια ​​ζωή να μπορεί να αναπτυχθεί και πάλι. Είναι όλα στο όνομα της περιβαλλοντικής αποκατάστασης, αυτό όμως είναι απλά μια δικαιολογία για να λειτουργήσει η μεταφορά ιδιοκτησίας στους πλουσίους χωρίς την κατάλληλη πληρωμή στους ιδιοκτήτες ακινήτων. Με άλλα λόγια, κλοπή γης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Προσθέστε ελληνικούς υπότιτλους πατώντας στο εικονίδιο κάτω με τις δύο γραμμές

atheatignosi

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr