ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ αντωνακη ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 8 Δεκ 2012 - 8:10

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Munchener Merkur στην έκδοση του Σαββατοκύριακου ο Αντώνης Σαμαράς, επανέλαβε για μια ακόμη φορά την αποφαισιστικότητά του να εφαρμόσει τα μέτρα που του υπέδειξε η τρόικα ώστε η χώρα να ανακτήσει την αξιοπιστία της στους εταίρους!!!

Η δουλοπρέπεια και ο δωσιλογισμός του  προς τους τοκογλύφους! Σε ποιους ρε να ανακτήσεις την αξιοπιστία σου; Στους άρπαγες της περιουσίας της χώρας, σε αυτούς που εξευτελίζζουν την αξιοπρέπεια των Ελλήνων; Και σε αυτούς δηλώνεις αποφασισμένος να συνεχίσεις το ξέσκισμα και την αιμορραγία του λαού;
Ακούτε τι άλλο είπε ο Πρωθυπουργός των αυτοκτονιών και της θανατηφόρας ανεργίας: “Η ελληνική δικαιοσύνη θα ερευνήσει πλήρως τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή σε βάρος της οικογένειας Παπανδρέου”!!! Αυτός που συγκαλύπτει τα πολιτικά εγκλήματα του Παπανδρέου και που κλείδωσε στο συρτάρι οποιαδήποτε συζήτηση για τους λόγους που οδήγησαν τον τόπο στα Μνημόνια, λέει ότι η Δικαιοσύνη θα διερευνήσει πλήρως τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή σε βάρος της οικογένειας Παπανδρέου”!!!! Una razza una faccia με τον συμφοιτητή του. Από την ίδια φύτρα δωσιλογισμού και προδοσίας είναι φτιαγγμένοι και οι δύο.
Προαναγγέλοντας την επίσκεψη του στη Βαυαρία και τη συνάντηση του με τον εκεί πρωθυπουργό αύριο Κυριακή, ο Αντώνης Σαμαράς κάνει λόγω για μία «νέα αρχή» στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. «Έρχομαι σαν φίλος. Είμαστε συνεργάτες που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και ιδανικά. Δεν πρέπει να κρύψει τίποτα ο ένας από τον άλλο αλλά πολλά κερδίζονται εάν μιλάμε περισσότερα μεταξύ μας» είπε ο πρωθυπουργός. Ρε ουστ άθλιε πολιτικέ! Που θα πεις εμείς με τους Γερμαανούς μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και ιδανικά! Με τα γιαούρτια θα σε πάρουν οι Έλληνες που θα ταυτίσεις τα ιδανικά των κατακτητών και με των κατακτημένων. Εμείς, θέλουμε να ανακτήσουμε την αξιοπρέπειά μας την οποία ποδοπάτησαν οι Γερμαναράδες μ’εσένα συνεργάτη τους. Εμείς θέλουμε την ελευθερία μας και όχι να είμαστε είλωτες στους Ούνους, όπως μας υποχρέωσαν να είμαστε οι υπογραφές σου!
ΟΥΣΤ!

Μ. Β.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr