• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΡΙΑ , ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ , ΑΙΓΥΠΤΟ …‏ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ !!!

13 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΕΘΝΙΚΑ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
4
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

του Παναγιώτη Τραιανού*

Η Ελλάδα είναι θύμα “δολοφονικής” επιχείρησης και αυτό είναι που ανησυχεί τους “δολοφόνους”. Φοβούνται μήπως κάποιος ξετυλίξει το “μίτο” της ιστορίας και τους αποκαλύψει. Τίποτε από αυτά, τα
οποία έχουν εγκλωβίσει την Ελλάδα στη φτώχεια και στην απελπισία, δεν έγινε τυχαία.

Τα προκάλεσε η πιο αδίστακτη και φονική συμμορία στην ιστορία του κόσμου. Θυμάται κάποιος τα περίφημα “στρες-τεστ” των τραπεζών; Μέχρι να βάλουν την Ελλάδα και την Κύπρο στην “αγχόνη” του τεράστιου χρέους, το ένα τεστ διαδεχόταν το άλλο. Από ολόκληρη την Ευρώπη μόνον οι ελληνικές τράπεζες της Ελλάδας και της Κύπρου είχαν πρόβλημα. Όλοι οι άλλοι —μεταξύ των οποίων και η DEXIA— προφανώς ήταν “τέλειοι”, και έτσι τα στρες-τεστ δεν ξανάγιναν.
Όταν “διαπιστώθηκε” το πρόβλημα αυτό, έβαλαν τους Έλληνες να πληρώσουν τα χρέη των ιδιωτικών τους τραπεζών. Το αποτέλεσμα ήταν ολέθριο. Τα κρατικά χρέη Ελλάδας και Κύπρου έγιναν μη διαχειρίσιμα και τα κράτη στην ουσία έχασαν την εθνική τους κυριαρχία και περιήλθαν στην εξουσία των δανειστών. Πάνω από διακόσια δισεκατομμύρια ευρώ “χρεώθηκε” ο ελληνικός λαός για τις τράπεζες του Λάτση, του Βαρδινογιάννη και των άλλων διαπλεκομένων, οι οποίοι επί χρόνια και με τις “ευλογίες” της συμμορίας έπαιρναν χρήματα από τη διεθνή αγορά, για να τα μοιράζονται μεταξύ τους.

Τότε, που η Ελλάδα του Σημίτη είχε “συμβούλους” σαν τον Στρος Καν και οι οποίοι τώρα “φορτώνουν” τους Σέρβους με χρέη. Τότε, που δεν τους ένοιαζε πού πηγαίνουν τα λεφτά των μεγάλων έργων, γιατί αυτοί κοιτούσαν μόνον το πότε θα γεμίσει ο “κουβάς” με τα χρέη, τα οποία θα έφερναν τους τοκογλύφους έξω από την πόρτα μας. Τώρα, που αυτά τα ιδιωτικά χρέη —με εντελώς παράνομο και εγκληματικό τρόπο— έγιναν κρατικά, ο ελληνικός λαός έπεσε θύμα εκβιασμού. Τώρα, που “γονάτισε” ο ελληνικός λαός και η περιουσία του μέσω ΤΑΙΠΕΔ πέρασε στην αρμοδιότητα και τον έλεγχο των δανειστών, αλλάζει η τακτική των Ευρωπαίων σε θέματα που αφορούν τα ιδιωτικά χρέη των λαών. Μόνον τον Ελλήνων τα ιδιωτικά χρέη γίνονται κρατικά. Τώρα μας διαβεβαιώνει ο προτεστάντης Ρεν ότι από εδώ και στο εξής τα χρέη των ιδιωτικών τραπεζών δεν θα επιβαρύνουν τα χρέη των κρατών.

Τώρα, δηλαδή, που έφτασε το πρόβλημα στα δικά τους τα κράτη, θα αλλάξουν τακτική. Τώρα, που οι τραπεζικές αθλιότητες απειλούν να “βυθίσουν” τα δικά τους “ηθικά” κράτη στην κρίση, δεν δέχονται τους όρους που επέβαλαν στην “βρόμικη”, “φασιστική” και “ανήθικη” Ελλάδα. Μιλάμε για προμελετημένο έγκλημα. Σε έναν κόσμο, ο οποίος λειτουργεί στο σύνολό του με δανεικά, μόνον την Ελλάδα “βοηθούν”. Ό,τι είναι για όλους τους υπολοίπους “δάνειο”, για την Ελλάδα ονομάζεται “βοήθεια με τόκο”. Τα ακούνε αυτά και οι αγράμματοι αναγνώστες της Bild και νομίζουν ότι “βοηθάνε” από τις “τσέπες” τους, ενώ στην πραγματικότητα το κράτος τους “κονομάει” από τη δυστυχία των Ελλήνων. Πραγματική “κονόμα”, εφόσον εισπράττουν στο ακέραιο τις αποδόσεις παλαιότερων ομολόγων, δίνοντας ενυπόθηκα δάνεια.

Αυτήν την Ελλάδα, την οποία στην κυριολεξία την “έπνιξαν” με τα χέρια τους, τώρα την φοβούνται μήπως και αντιδράσει. “Βοηθώντας” την καθημερινά με τοκογλυφικά δάνεια, φοβούνται μήπως και αντιδράσει. Επειδή ακριβώς έχουν αυτό τον φόβο, ως γνήσιοι δολοφόνοι, έχουν προετοιμάσει την τακτική τους. Αυτό είναι φυσικό, εφόσον, ακόμα και γουρούνι να πας να σφάξεις, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για την αντίδρασή του.

Αυτήν την αντίδραση της Ελλάδας προετοιμάζονται να την αντιμετωπίσουν, εκβιάζοντάς την με εμφύλιο. Στήνουν “σκηνικό” εμφυλίου, για να μπορούν ανά πάσα στιγμή να εκβιάζουν και να απειλούν. Όπως συνέβη με την περίπτωση των Γιουγκοσλάβων ή των Σύριων ή των Αιγυπτίων, έτσι και με την περίπτωση της Ελλάδας υπάρχει έτοιμο το σενάριο άμυνάς τους. Υπάρχει έτοιμη η μεθόδευση, η οποία θα ακολουθηθεί σε περίπτωση αντίδρασης. Υπάρχει αυτό, το οποίο είπαμε ως Μodus Οperandi: Το γνωστό και πολυπαιγμένο μοτίβο του εμφυλίου πολέμου. Το μοτίβο, το οποίο μας επιτρέπει να “αναγνωρίσουμε” τους εμπνευστές τέτοιων επικίνδυνων παιχνιδιών.

Αυτό, όσο κι αν φαίνεται δύσκολο ή περίπλοκο στη δρομολόγησή του, δεν είναι τέτοιο. Η Ελλάδα δεν είναι πλέον ένα μικρό και εθνικά ομοιογενές κράτος, ώστε να μην βρίσκουν εύκολα “μοχλούς”, για να μεθοδεύσουν κοινωνικές συγκρούσεις και άρα τον διχασμό της. Υπάρχουν ξένοι μέσα στην Ελλάδα σε αριθμό ικανό να συνθέσουν αντίπαλο “πόλο” σε μια μελλοντική κοινωνική σύγκρουση. Από αυτούς θα ξεκινήσουν. Από τους “δικούς” τους ανθρώπους, τους οποίους μετέφεραν στην Ελλάδα, πληρώνοντας οι ίδιοι τα “ναύλα” τους στους δουλεμπόρους. Είδαμε άλλωστε τις αντίστοιχες “πρόβες” με τα γεγονότα που ακολούθησαν του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Αυτό είναι το “σενάριο”.

Στην αρχή θα ξεκινήσουν με το εύκολο “μέτωπο” μεταξύ γηγενών και λαθρομεταναστών και μετά θα το πάνε προς τον “εμφύλιο”. Θα το πάνε στο “ποιος υποστηρίζει ποιον”. Θα το κάνουν “ντέρμπι” και θα προσπαθήσουν να παρασύρουν στα πάθη τον λαό. Θα “θυμίσουν” σε κάποιους πως είναι “αριστεροί” και δήθεν διεθνιστές και σε κάποιους άλλους πως είναι “δεξιοί” και τοπικιστές. Θα θυμίσουν σε όλους τις ιδεολογικές ή εθνικές “υποχρεώσεις” τους. Οι “αριστεροί” θα είναι υποχρεωμένοι να ταυτιστούν με τους μετανάστες, γιατί οι “δεξιοί” —ως γνωστόν— είναι “φασίστες”. Δουλεμένα “παραμύθια” εδώ και δεκαετίες. Αυτό μπορεί να φαίνεται δύσκολο, αλλά αυτοί διαθέτουν ανθρώπους μέσα στην Ελλάδα, για να το “παλέψουν”.

Μια σύγκρουση με τους μετανάστες μπορεί να διχάσει ιδεολογικά τους Έλληνες και ο διχασμός αυτός σε καιρούς οικονομικής κρίσης —με την “εύφλεκτη” Αθήνα γεμάτη ξένους πράκτορες και πληρωμένους προβοκάτορες— είναι εύκολο να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Έχουν και υπό τις εντολές τους τα παιδιά των παλιών δοσίλογων, που μας οδήγησαν και παλιότερα στον εμφύλιο, και μπορούν να τους εκμεταλλευτούν, βάζοντάς τους επικεφαλής καί των δύο πλευρών. Οι Μητσοτάκηδες, οι Παπανδρέου και οι Σαμαράδες, είναι πάντα στη διάθεσή τους.

ΕΑΜ Β’ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μέσω freepen

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Αποστόλου. Βόρειος Ήπειρος: Από το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας στα επεισόδια του Zvërnec…
Slider

Αποστόλου. Βόρειος Ήπειρος: Από το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας στα επεισόδια του Zvërnec…

by admin
7 ώρες ago
Η βιομετρική φυλακή χτίζεται χωρίς νέους νόμους – Facebook, Uber και τράπεζες απαιτούν selfie και ταυτότητα για να συμμετάσχεις στην κοινωνία
ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Η βιομετρική φυλακή χτίζεται χωρίς νέους νόμους – Facebook, Uber και τράπεζες απαιτούν selfie και ταυτότητα για να συμμετάσχεις στην κοινωνία

by admin
8 ώρες ago
Γ.Μ: Ο πληροφοριοδότης….
ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Γ.Μ: Ο πληροφοριοδότης….

by admin
22 ώρες ago
ΣΑΜΠΟΤΑΖ στο ενεργειακό μοντέλο της χώρας από την κυβέρνηση-Γιώργος Μητρόπουλος
ΕΘΝΙΚΑ

ΣΑΜΠΟΤΑΖ στο ενεργειακό μοντέλο της χώρας από την κυβέρνηση-Γιώργος Μητρόπουλος

by admin
22 ώρες ago
Next Post
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ – Το χάος στη Συρία βάζει σε κίνδυνο τη σταθερότητα της Τουρκίας

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ - Το χάος στη Συρία βάζει σε κίνδυνο τη σταθερότητα της Τουρκίας

Το υπουργείο Εργασίας μελετά το ακραίο μέτρο Σοκ! Προς κατάργηση η βασική σύνταξη (220 ευρώ) του ΤΕΒΕ

Το υπουργείο Εργασίας μελετά το ακραίο μέτρο Σοκ! Προς κατάργηση η βασική σύνταξη (220 ευρώ) του ΤΕΒΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr