ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η Εφαρμογή του Blue Beam είναι ένα από τα όπλα της Νέας Τάξης ; ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 22 Ιαν 2013 - 16:58
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Την 1η Σεπτεμβρίου 2012 έγινε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στα πλαίσια ενός πολιτιστικού φεστιβάλ.
49 ελικόπτερα quadrocopters προγραμματίστηκαν από εξειδικευμένους τεχνικούς, τοποθέτησαν φώτα στο κάτω μέρος τους και πέταξαν πάνω από το…

Linz κάνοντας εντυπωσιακά σχήματα και προσφέροντας θέαμα στους ανθρώπους που έφταναν τους 90.000!
Η συγκεκριμένη κίνηση από τους διοργανωτές είχε στόχο να παρουσιάσει την ανακάλυψη του ηλεκτρισμού ως σημείο έναρξης της ιστορίας που πραγματεύονταν η εκδήλωση. Όμως αυτό δεν είναι η μοναδική είδηση μια και θα πρέπει να κοιτάξουμε με ενδιαφέρον το παρακάτω βίντεο.
Αν το επίπεδο της τεχνολογίας που είναι προσβάσιμο για τον άνθρωπο έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, φανταστείτε το επίπεδο της τεχνολογίας σε στρατιωτικό επίπεδο τι θα μπορούσε να κάνει. Ίσως αντικείμενα – drones σε μεγαλύτερα ύψη θα μπορούσαν να δημιουργήσουν σχέδια – σύμβολα ή να αναπαράγουν ακόμα και ήχους προκειμένου να θέσουν σε εφαρμογή τα σχέδια τους που δεν είναι άλλα από την παγκόσμια τάξη. Αυτό είναι και το σχέδιο Blue Beam που θα τολμήσουν να θέσουν σε εφαρμογή οι άνθρωποι της νέας τάξης.

ΠΗΓΗ

Δείτε εδώ αναρτήσεις σχετικά με το Blue Beam

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr