• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

Η Ελλάδα περνά οικειοθελώς στις σκοτεινότερες σελίδες τις ιστορίας της.

13 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
2
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google


ΤΑΙΠΕΔ-ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ-ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ-ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ-ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ-ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ-ΔΝΤ……Η Ελλάδα περνά οικειοθελώς στις σκοτεινότερες σελίδες τις ιστορίας της.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Η Ελλάδα περνά οικειοθελώς στις σκοτεινότερες σελίδες τις ιστορίας της.

Ο πάλαι ποτέ λαός του ΟΧΙ, των Θερμοπυλών και της Εθνικής Αντίστασης πολιτισμικά μπασταρδεμένος και ηθικά εκμαυλισμένος είπε όχι στην ιστορία και στην παράδοσή του, λέγοντας ΝΑΙ στην παραδοσή του σε μια διεθνή τοκογλυφική χούντα, σε ένα νέο στρατό κατοχής. Αποδέχτηκε να τον κυβερνήσουν οι εγχώριοι διαχρονικοί μιζαδόροι, οι ατζέντηδες των corporations και τα παιδιά των καναλαρχών.

Μια μάνα που εδώ και χρόνια έχει πλέον ως όραμα να δει την κόρη της ξ@κ@λο σε πρωϊναδικο ή εταίρα-εξάρτημα σε cabriolet, πανεύκολα μπορεί να την δει και π@ρνη του 6ου στόλου.Από άποψη, όχι εξ ανάγκης. Και χωρίς καντήλι να καίει σε κάποια γωνιά του οίκου ανοχής – του οίκου συνενοχής στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ας μη ξεχνάμε,ανήμερα της υπογραφής του Μνημονίου κυκλοφόρησε και το DVD της Τζούλιαςως αντικείμενου ηδονής ενός ξένου επιβήτορα.

Με το σύνδρομο του δουλοπρεπούς επαρχιώτη ο Έλληνας αποδέχτηκε την εκχώρηση εθνικής ανεξαρτησίας, το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, την εκχώρηση γης και ύδατος, ήλιου και υπεδάφους, την εξάρθρωση της κοινωνίας και του κοινωνικού κράτους, την επίταξη ιδιωτικής περιουσίας από τους τοκογλύφους. Έδωσε συγχωροχάρτι στους ηθικούς αυτουργούς της δυστυχίας του διπλανού του για να σώσει το τομάρι του. Και ει δυνατόν να περάσει και καλά στην πρώτη θέση του Τιτανικού.

Επιθυμεί να ξαναδεί τον ίδιο ακριβώς άθλιο θίασο που του καταστρέφει την ζωή εδω και 30 χρόνια να δίνει την ίδια παράσταση, εμπλουτισμένο αυτή τη φορά με τον Αρτέμη Μάτσα, την Τασώ Καββαδία και το Δήμο Σταρένιο από το “Χριστός Ξανασταυρώνεται”στο ρόλο του γερο-Λαδά.
Με τα ίδια χέρια που έριξε την ψήφο στην κάλπη,με τα ίδια χέρια – σαν τους καταδότες εβραίων και χριστιανών της Κατοχής- αποφάσισε να στείλει τα παιδιά τού γείτονα στα εργασιακά στρατόπεδα συγκέντρωσης του εξωτερικού ή στα τάγματα εργασίας του εσωτερικού. Κάθε ψήφος,και ένα ραβασάκι απέλασης. Νομίζοντας ανοήτως ότι για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο, του ιδίου θα του προταθεί μια θεσούλα στην Kommandantur μέσω κάποιου άτυπου διαγωνισμού δουλοπρέπειας.

Σε αυτή την υποτιθέμενη Ευρωπαϊκή “Ένωση”συμφερόντων αποδέχτηκε το ρόλο του νέγρου τού Αμερικανικού Νότου, αρκεί να εξασφαλίσει την ταυτότητα του Ευρωπαίου δούλου, άντε και της κυρίας επί των τιμών στην αυλή της Μαρίας Αντουανέτας.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Διότι θέλει αρετή και τόλμη. Και εμάς μας τελείωσαν και τα δύο. Μια βόλτα αν κάνουμε σε διάφορα sites υπάρχει διαπλεκόμενη μουγκαμάρα…

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΚΤΟΣ……

chaos-crisis
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Φρίκη στην Ολλανδία – Για πρώτη φορά ευθανασία σε δίχρονο βρέφος!
Slider

Φρίκη στην Ολλανδία – Για πρώτη φορά ευθανασία σε δίχρονο βρέφος!

by admin
1 ώρα ago
„Ο σώζων εαυτόν σωθήτω”
Slider

„Ο σώζων εαυτόν σωθήτω”

by admin
10 ώρες ago
Στρατηγός Ταμουρίδης: Για ένα Ελληνικό καινούριο κόσμο Μέγα! 
Slider

Στρατηγός Ταμουρίδης: Για ένα Ελληνικό καινούριο κόσμο Μέγα! 

by admin
10 ώρες ago
ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ ούρλιαζε – Έβγαλε Καρατζαφέρη ο ΣΚΑΙ να το πει
Slider

ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ ούρλιαζε – Έβγαλε Καρατζαφέρη ο ΣΚΑΙ να το πει

by admin
10 ώρες ago
Next Post

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Ιαπωνία

Ένταση μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και των ΜΑΤ στο Σύνταγμα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr