ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι εντολοδόχοι αποκαλύπτονται. Η Ελλάδα θα θωρακιστεί;

ΕΛΛΑΔΑ. - 13 Δεκ 2012 - 10:11

Γίνονται κατασχέσεις σε ακίνητα, ενώ προωθούνται τα ενοίκια. Ακριβώς, όπως σε σοβιετικού τύπου καθεστώτα, όπου η προσωπική ιδιοκτησία έμοιαζε με ανέκδοτο. Οι φόροι υψηλοί με την κατανάλωση να πέφτει, σύμφωνα με το economist, κατά πέντε μονάδες από το 2008. Εννοείται την νύφη την
πληρώνουν τα μικρά καταστήματα με τα μεγάλα εμπορικά κέντρα να τα πάνε πολύ καλύτερα. Ενοίκιο πληρώνουμε ακόμα και για τα αυτοκίνητά μας, κάτι που ονομάζουν τέλη κυκλοφορίας.
Το κράτος δεν μας ανήκει, όπως δεν ανήκει και στους πολιτικούς, οι οποίοι λαμβάνουν εντολές, μέσω υπαλλήλων, από εντολοδόχους, που ούτε καν τους έχουν δει. Αδυνατούν να τα βάλουν ακόμα και με τους βολεμένους του πελατειακού κράτους, που στην σκέψη ότι θα χάσουν τα προνόμιά τους απειλούν «θεούς και δαίμονες» και εν τέλει περνάει το δικό τους (βλ. θέμα με υπαλλήλους της Βουλής).
Χρειάζεται ισχυρός ηγέτης με άξιο και νέο προσωπικό να τον στελεχώνει, προκειμένου, στα πλαίσια της πολιτικής, να γίνει μετωπική με το όποιο κατεστημένο που εμποδίζει την Ελλάδα να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες της εποχής. Επαγγελματισμός, οργάνωση, λογική σκέψη, αφιλοκέρδεια και αξιοκρατία εντός, στρατηγικός σχεδιασμός, εξωστρέφεια, πολυδιάστατη πολιτική εκτός. Και για τα δύο απαιτείται όμως αποφασιστικότητα.
Οι «άγνωστοι» εντολοδόχοι θα γίνουν σύντομα γνωστοί! Ποια Ελλάδα θα τους αντιμετωπίσει;

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr