ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: «ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ. - 5 Οκτ 2014 - 11:26
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ… ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΙΟΥ…

Εκπρόσωπο της κυβέρνησης και μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα αναφέρουν συνεχώς πως ο Έμπολα δεν αποτελεί απειλή για τις ΗΠΑ, αφού το ιατρικό σύστημα της χώρας είναι πολύ καλά προετοιμασμένο. Ωστόσο, το Reuters σημειώνει ότι γιατροί και ιατρικό προσωπικό αναφέρουν το αντίθετο. Οι νοσηλευτές, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή παροχής περίθαλψης στα νοσοκομεία της χώρας, λένε πως είναι ανεκπαίδευτοι και απροετοίμαστοι να χειριστούν ασθενείς που έχουν μολυνθεί με ιό Έμπολα.

Σύμφωνα με μία έρευνα από την Εθνική Ένωση Νοσηλευτών, που περιλαμβάνει περίπου 400 νοσηλευτές σε περισσότερα από 200 νοσοκομεία σε 25 χώρες, διαπίστωσε ότι περισσότερο από το ήμισυ (60 τοις εκατό), πως το νοσοκομείο τους δεν είναι προετοιμασμένο να αντιμετωπίσει ασθενείς με Έμπολα, και περισσότερο από το 80 τοις εκατό είπαν πως δεν τους δεν έχει κοινοποιηθεί οποιαδήποτε πολιτική όσον αφορά στην ενδεχόμενη εισαγωγή των ασθενών που έχουν μολυνθεί από τον ιό.

Ένα άλλο 30 τοις εκατό είπαν ότι νοσοκομείο τους έχει ανεπαρκή εφοδιασμό για την προστασίας των ματιών και τα υγρό-ανθεκτικά φορέματα.

Το CBS αναφέρει: Νοσοκομεία των ΗΠΑ και εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη λένε πως το προσωπικό στο Texas Health Presbyterian Hospital του Ντάλας ήταν απροετοίμαστο να χειριστεί τον ασθενή – και ότι αυτό είναι πιθανό να συμβεί σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

Ο Bonnie Castillo, διευθυντής των νοσοκόμων της Network Response, μέλος των νοσηλευτών ένωσης National Nurses United, είπε πως πλειοψηφία των μελών της ένωσης που ρωτήθηκαν λένε ότι οι εργοδότες τους δεν έχουν προσφέρει την κατάλληλη εκπαίδευση για την αντιμετώπιση της επιδημίας του ιού Έμπολα.

Το 85 τοις εκατό είπαν ότι δεν παρέχεται κανένα είδος επίσημης εκπαίδευσης για την προετοιμασία των ασθενών Έμπολα. Έτσι απλά… Κι όμως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα προπαγανδίζει πως οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι πανέτοιμες να αντιμετωπίσουν τη θανατηφόρα πανδημία.

Πηγή: Hellasforce

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr