• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 22 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

«Η τρομοκρατική οργάνωση με τα περισσότερα θύματα στην Ελλάδα είναι εδώ»

13 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
1
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Του Πασχάλη Τσολάκη

Αυτό ήταν προχθεσινό σχόλιο του Ν. Χατζηνικολάου από το ραδιόφωνο του Real fm. Αποκάλεσε ευθαρσώς και δημόσια τρομοκρατική οργάνωση την τρόικα!

Δεν κουράστηκα να επαναλαμβάνω εδώ και χρόνια, πως η βία προκαλεί βία κι ύστερα υπακοή στην επικρατέστερη βία.

Η βία όταν εμφανίζεται, είναι ιστορικά αποδεδειγμένο, ότι εξυπηρετεί μόνο την εκάστοτε εξουσία. Καμία βία δεν μπορεί να ανδρωθεί και να δράσει αν η εξουσία δεν λειτουργεί ως θερμοκοιτίδα σε πρόωρο τοκετό.

Σε μια υγιή δημοκρατία η βία δεν μπορεί να υπάρξει γιατί η δημοκρατία, έχει όλα εκείνα τα αντισώματα που μόλις εμφανιστεί η βία, θα πέσουν πάνω της και θα την εξαφανίσουν.

Εδώ υπάρχει μία ειδοποιός διαφορά. Η τρόικα δεν δολοφονεί με τα δικά της χέρια. Αναγκάζει να το κάνουν τα θύματά της. Δεν εκφοβίζει και δεν χρησιμοποιεί συμβατικά όπλα για να εκτελέσει. Χρησιμοποιεί συμβάσεις και νομοσχέδια που δέχτηκαν να περάσουν οι άνθρωποι που συναίνεσαν και τους έφεραν στην εξουσία με τις κατάλληλες συνθήκες που δημιούργησαν.

Είναι αποδεδειγμένο πως η βία όχι μόνο δεν μπορεί να καταστείλει την βία αλλά λειτουργεί και ως λάδι στην φωτιά. Κανείς νοήμων άνθρωπος που είναι ενάντια στην τρόικα και στα μνημόνια δεν πιστεύει πως αν δολοφονήσουν κάποιους από την τρόικα θα σταματήσουν τα μνημόνια. Κανείς δεν πιστεύει πως αν δολοφονήσουν ένα έμπορο ναρκωτικών θα σταματήσουν τα ναρκωτικά. Κανείς δεν πιστεύει πως αν σκοτώσουν έναν τρομοκράτη θα σταματήσει η τρομοκρατία.

Το αίμα θρέφει τους βρικόλακες και τον άνομο πλούτο. Το αποδεικνύουν οι παραδόσεις όλων των λαών και η ίδια η ιστορία.

Η βία που παράγει το αίμα, το αίμα που παράγει τον φόβο και ο φόβος που παράγει την απόλυτη υπακοή και υποταγή μπορεί να τεθεί σε καταστολή και ύπνωση μόνο όταν μια κοινωνία κράτος έχει στο οπλοστάσιό της ισχυρά αντισώματα, που θα κρατούν την βία στην προαναφερόμενη κατάσταση. Κι αυτά τα αντισώματα τα γεννά μόνο η απόλυτη δημοκρατία. Η δημοκρατία της ισονομίας, της ισοπολιτείας και του δικαίου.

Αυτοί που επενδύουν στην βία και στο αίμα, με στόχο να υποτάξουν κοινωνίες για να καρπωθούν τον πλούτο που κατέχουν και παράγουν, το πρώτο που σχεδιάζουν είναι το χτύπημα της δημοκρατίας, ώστε να πληγώσουν και να καταστρέψουν τα αντισώματα εκείνα που εμποδίζουν την εφαρμογή των σχεδίων τους.

Συνεπώς η κοινωνία για να αντιταχθεί στην βία, εκείνο που επιβάλλεται να κάνει είναι να προστατεύει και να θωρακίζει την δημοκρατία, τον δυσκολότερο δηλαδή αντίπαλο της βίας.

Σε όσες χώρες γίνεται εκμετάλλευση του πλούτου τους, από τους ισχυρούς, δεν υπάρχει δημοκρατία. Σε άλλες δημιούργησαν εμφυλιακές συγκρούσεις.

Σε όσες χώρες έθεσαν στόχο να εκμεταλλευτούν τον πλούτο τους και υπήρχαν αυτά τα ενοχλητικά «διαβολικά» και επικίνδυνα για αυτούς αντισώματα, είχαν την δύσκολη και μοναδική επιλογή του πολέμου, όπου το τραυματικό σοκ αδρανοποιούσε αυτά τα αντισώματα. Σήμερα ο πόλεμος αυτός αντικαταστάθηκε από ανώδυνο πλέον για αυτούς πόλεμο κρίσης η οποία δημιουργεί το ίδιο σοκ με τα ίδια αποτελέσματα.

Έτσι χτύπησαν την δημοκρατία. Την τραυματίζουν με μνημόνια με προεδρικά διατάγματα και ότι άλλο σοφίζονται που θα φέρει καίρια χτυπήματα.

Τα τραυματικά σοκ συνεχίζονται μέχρι να καταρρεύσουν πλήρως τα δραστικά αντισώματα της κοινωνίας, η οποία δυστυχώς παρακολουθεί απαθής την υποδούλωσή της, με όσα δεινά έπονται αυτής.

Υ.Γ

Μη φοβάσαι, δεν ήταν δικός σου άνθρωπος, αυτός που πέθανε γιατί δεν είχε να πάρει τα φάρμακά του, ενός γνωστού σου ήτανε!

Μη φοβάσαι, δεν ήταν δικό σου παιδί αυτό που ξενιτεύτηκε για να ζήσει, ενός συμπολίτη σου ήτανε!

Μη φοβάσαι, δεν ήταν δικό σου παιδί αυτό που απολύθηκε, του φίλου σου ήτανε!

Μη φοβάσαι, δεν κατάσχεσαν το δικό σου σπίτι, του γείτονα ήτανε!

Μη φοβάσαι, δεν βάλανε χειροπέδες στα χέρια σου, στα χέρια της δημοκρατίας βάλανε.

Μη φοβάσαι που η πολιτεία δεν μπορεί να παρέχει υγεία σε όλους. Εσύ δεν είσαι μέσα σ’ αυτούς.

Μη φοβάσαι που η πολιτεία δεν μπορεί να παρέχει δωρεάν παιδεία σε όλους, εσύ δεν είσαι μέσα σε αυτούς.

Μη φοβάσαι που η πολιτεία επιβάλει να δουλεύουν άνθρωποι σε ειδικές οικονομικές ζώνες. Εσύ δεν είσαι μέσα σε αυτούς.

Μη φοβάσαι που η πολιτεία δημεύει την περιουσία σου. Εσύ δεν είσαι μέσα σε αυτούς.

Μη φοβάσαι που η πολιτεία αποφάσισε να ευνουχίσει τα όνειρα των νέων, εσύ δεν είσαι μέσα σε αυτούς.

Μη φοβάσαι που υποθηκεύτηκε η εθνική κυριαρχία της χώρας σου. Εσύ νιώθεις ελεύθερος ακόμα!

Μη φοβάσαι αυτό που λέει ο ποιητής «όταν ακούς την καμπάνα να χτυπάει πένθιμα, χτυπάει και για σένα» γιατί τότε εσύ μόνο δεν θα την ακούς!

Μην φοβάσαι που σε λένε δειλέ και υπάκουε. Τους δειλούς δεν τους σκοτώνουν. Τους χρησιμοποιούν κι ύστερα τους πετάνε σαν στυμμένα λεμόνια στα αζήτητα.

Μη φοβάσαι, τους δειλούς δεν τους ψάχνουν. Μπορεί να μην έχουν τίποτα, ή να έχουν τα πάντα. Δεν έχουν όμως ταυτότητα. Κρύβονται πίσω από ψευδώνυμο, πίσω από offshore, πίσω από τράπεζες, πίσω από δανειστές, πίσω από τρόικες!

Μη φοβάσαι. Η τρόικα είναι εδώ για να ρυθμίζει, να εποπτεύει και να κηδεμονεύει την ζωή σου!

Μη φοβάσαι. Και ο Τσολάκογλου συνεργάστηκε με τους Γερμανούς για να σώσει την χώρα και τους Έλληνες. Για αυτό δεν έπεσε πείνα, για αυτό δεν έγιναν εκτελέσεις για αυτό επέστρεψαν το κατοχικό δάνειο και έδωσαν και τις πολεμικές αποζημιώσεις!

Μη φοβάσαι. Το δικό σου το τζάκι για να ζεστάνεις τα παιδιά σου δεν θα μπει στον δακτύλιο.

Τον δακτύλιο τον βάλανε στον λαιμό σου…

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

“Ο Πόλεμος κατά του Παρελθόντος”, η Ακύρωση του Πολιτισμού & της Μνήμης. Όποιος ελέγχει το Παρελθόν, ελέγχει & το Μέλλον;
Slider

“Ο Πόλεμος κατά του Παρελθόντος”, η Ακύρωση του Πολιτισμού & της Μνήμης. Όποιος ελέγχει το Παρελθόν, ελέγχει & το Μέλλον;

by admin
4 ώρες ago
Τρομερή Ανατροπή – Οι Big Tech εφαρμόζουν σχέδιο παγκόσμιας διακυβέρνησης – Πώς θα παρακάμψουν κυβερνήσεις και εκλογικά σώματα
Slider

Τρομερή Ανατροπή – Οι Big Tech εφαρμόζουν σχέδιο παγκόσμιας διακυβέρνησης – Πώς θα παρακάμψουν κυβερνήσεις και εκλογικά σώματα

by admin
6 ώρες ago
BESTIA: Το γιγάντιο δίκτυο ΤΝ που μετατρέπει κάθε τοίχο, καλώδιο και στύλο σε αισθητήρα – Ο απόλυτος εφιάλτης είναι εδώ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

BESTIA: Το γιγάντιο δίκτυο ΤΝ που μετατρέπει κάθε τοίχο, καλώδιο και στύλο σε αισθητήρα – Ο απόλυτος εφιάλτης είναι εδώ

by admin
6 ώρες ago
Παναγόπουλος Αλέξιος: ΕΕ και χάος σε Ελλάδα
ΑΠΟΨΕΙΣ

Παναγόπουλος Αλέξιος: ΕΕ και χάος σε Ελλάδα

by admin
14 ώρες ago
Next Post
ΞΟΑΝΑ ΑΓΡΙΕΜΕΝΑ ……… ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ‏ ! Αξίζει

ΞΟΑΝΑ ΑΓΡΙΕΜΕΝΑ ......... ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ‏ ! Αξίζει

Η ΚΡΙΣΗ ‘ΧΤΥΠΑ” ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ S&P: Υποβάθμισε τη Γαλλία σε ΑΑ απο ΑΑ+

Η ΚΡΙΣΗ 'ΧΤΥΠΑ" ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ S&P: Υποβάθμισε τη Γαλλία σε ΑΑ απο ΑΑ+

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr