• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 9 Αυγούστου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΕΛΛΑΔΑ

Ηandelsblatt: Η σκιά του φόβου πάνω από την Αθήνα -Κλιμακώνεται το κύμα βίας

9 έτη ago
in ΕΛΛΑΔΑ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Το κλίμα βίας κλιμακώνεται στην Αθήνα και μετά βίας περνά μία εβδομάδα χωρίς επεισόδια, γράφει η Ηandelsblatt.

«Αναρχικοί εκτοξεύουν βόμβες μολότοφ, δολοφόνοι πυροβολούν από μοτοσικλέτες. Η Αθήνα βιώνει ένα κύμα βίας και ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορείται ότι η κυβέρνησή του δεν ενδιαφέρεται για την ασφάλεια των πολιτών», επισημαίνει.

Η γερμανική εφημερίδα έκανε εκτενές ρεπορτάζ για τα συχνά επεισόδια στην Αθήνα, με αφορμή την επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, το απόγευμα της Δευτέρας. Με την επίθεση αυτή, σημειώνει το δημοσίευμα, κλιμακώνεται το κύμα βίας που έχει ενταθεί στην Αθήνα τους τελευταίους μήνες.

«Ολοένα περισσότερες ομάδες κουκουλοφόρων αναρχικών κάνουν την πόλη ανασφαλή, σπάνε καταστήματα, καίνε αυτοκίνητα και διώχνουν τους τουρίστες. Ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης βλέπει μια ”σκια φόβου” πάνω από την πόλη του. Το επίκεντρο των επεισοδίων είναι τα Εξάρχεια. Οι περισσότερες τράπεζες έχουν κλείσει τα υποκαταστήματά τους εκεί και πολλοί επιχειρηματίες εγκατέλειψαν τα μαγαζιά τους», επισημαίνει η Ηandelsblatt, σημειώνοντας ότι οι αστικές συγκοινωνίες αποφεύγουν την περιοχή μετά την πυρπόληση πολλών λεωφορείων, ενώ υπογραμμίζει ότι οι αναρχικοί και οι έμποροι ναρκωτικών έχουν το πάνω χέρι στα Εξάρχεια.

«Σε μεγάλο βαθμό η αστυνομία έχει αποσυρθεί από την απαγορευμένη ζώνη. Ο αστυνομικός Βασίλης Ντούμας περιγράφει τα Εξάρχεια ως ”γκέτο ανομίας”. ”Αν πάμε εκεί, δεν θα βγούμε ζωντανοί”, δηλώνει».

Εξαπλώνονται τα επεισόδια

Η βία των Εξαρχείων εξαπλώνεται στις γύρω περιοχές του κέντρου της Αθήνας, γράφει η γερμανική εφημερίδα, κάνοντας αναφορά στο περιστατικό με Αυστραλό τουρίστα που ξυλοκοπήθηκε στην Ερμού μπροστά στη σύζυγο και την κόρη του από τέσσερις κουκουλοφόρους. «Μία ημέρα αργότερα, περίπου 150 αναρχικοί έσπασαν τις βιτρίνες πάνω από 40 καταστημάτων στον ίδιο δρόμο και κατέστρεψαν ΑΤΜ».

Κάθε εβδομάδα επεισόδια

Μετά βίας περνά μία εβδομάδα χωρίς επεισόδια στην Αθήνα, γράφει η γερμανική εφημερίδα. «Μασκοφόροι νεαροί πετούν φλεγόμενα μπουκάλια, πυρπολούν παρκαρισμένα αυτοκίνητα και φτιάχνουν οδοφράγματα με φλεγόμενους κάδους. Πολλοί καταστηματάρχες στο κέντρο δεν μπορούν να ασφαλίσουν πλέον τις επιχειρήσεις τους ή το κάνουν με αστρονομικά ποσά, σύμφωνα με τον Νίκο Κουγιουμτζή, του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών».

Η παρέμβαση Βούτση

Κάνοντας αναφορά στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για τον Νίκο Τόσκα, το δημοσίευμα σημειώνει ότι τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ συμπαρίσταται ανοιχτά σε αριστερούς εξτρεμιστές, ενώ επισημαίνει και το περιστατικό με την εισβολή του Ρουβίκωνα στη Βουλή.

«Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, παρενέβη τηλεφωνικά και προσωπικά διέταξε την απελευθέρωση των συλληφθέντων. Μία εντυπωσιακή παρέμβαση στο έργο της αστυνομίας και του εισαγγελέα», γράφει η Handelsblatt.

Η στάση του Τσίπρα

Το δημοσίευμα καταλήγει κάνοντας αναφορά στο γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε στη Βουλή τα στατιστικά για την εγκληματικότητα, χωρίς όμως να κάνει αναφορά στη δράση των αναρχικών. Και σχολιάζει το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή μετά την επίθεση στο ΠΑΣΟΚ.

«Το βράδυ της Δευτέρας ο κ. Τσίπρας τηλεφώνησε στον κ. Τόσκα και διέταξε την ”άμεση διαλεύκανση” της υπόθεσης. Πραγματικά, είναι εντυπωσιακό ότι για αυτό απαιτείται εντολή από τον αρχηγό της κυβέρνησης», καταλήγει η γερμανική εφημερίδα.

iefimerida.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΚ: Το ετοιμάζει ο Μητσοτάκης – Εντολή συναγερμός
Slider

ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΚ: Το ετοιμάζει ο Μητσοτάκης – Εντολή συναγερμός

by admin
13 ώρες ago
Άρης Τάτσης δικηγόρος – Αλέξης Τσίπρας: “Κάθε σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”
Slider

Άρης Τάτσης δικηγόρος – Αλέξης Τσίπρας: “Κάθε σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”

by admin
3 ημέρες ago
Το έκρυψαν τα κανάλια: Συνέβη ενώ καιγόταν η Ελλάδα
Slider

Το έκρυψαν τα κανάλια: Συνέβη ενώ καιγόταν η Ελλάδα

by admin
3 ημέρες ago
Θοδωρής Κατσωνόπουλος, 51 Εφυγε Ξαφνικά από τη ζωή και ο εκπαιδευτικός-στέλεχος της EΛ.ΑΣ του Τσίπρα
ΕΛΛΑΔΑ

Θοδωρής Κατσωνόπουλος, 51 Εφυγε Ξαφνικά από τη ζωή και ο εκπαιδευτικός-στέλεχος της EΛ.ΑΣ του Τσίπρα

by admin
3 ημέρες ago
Next Post
Στο Ρωσικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία κατηγορήθηκαν για αυξανόμενες εντάσεις γύρω από τη ΛΔΚ

Στο Ρωσικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία κατηγορήθηκαν για αυξανόμενες εντάσεις γύρω από τη ΛΔΚ

Τουρκία: Σε καταφύγιο του PKK βρέθηκε Κουρδική Βίβλος

Τουρκία: Σε καταφύγιο του PKK βρέθηκε Κουρδική Βίβλος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr