ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα τελειώσουν τους Έλληνες (Βίντεο)

ΕΛΛΑΔΑ. - 13 Φεβ 2018 - 9:20
Loading...

Του Γιώργου Φαρμάκη

Από την 1η Μαΐου ξεκινάνε οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί κατοικιών αλλά και κινητών περιουσιακών στοιχείων. Στο στόχαστρο θα βρεθούν 72.932 φορολογούμενοι οι οποίοι χρωστάνε πάνω από 50.000

ευρώ στην εφορία ο καθένας και η καθεμιά ή αλλιώς 91,5 δις.ευρώ συνολικά με το σύνολο να φτάνει στα 99,97 δισεκατομμύρια ευρώ. Τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουν να γίνονται οι 16.789 πλειστηριασμοί που ήδη έχουν προγραμματιστεί (να γίνουν).

Οι πλειστηριασμοί πλέον θα γίνονται ηλεκτρονικά με ένα κλίκ και φυσικά ο πολίτης δεν θα μπορεί να αντιδράσει γιατί δεν θα έχει κάποιο πρόσωπο απέναντί του. Δυστυχώς, η τεχνολογία δεν υπάρχει μόνο ώστε να μας εξυπηρετεί αλλά υπάρχει και για να ελέγχει τις ζωές μας. Φανταστείτε ότι κάποιος θα πατάει το ποντίκι του υπολογιστή του και κάποιοι άνθρωποι έτσι απλά θα χάνουν τους κόπους μια ζωής. Αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν την χώρα μας είναι το λιγότερο άσχημα!!!!

Οι Έλληνες χάνουν τα σπίτια τους και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μείνουν στον δρόμο πάρα πολλοί συνάνθρωποί μας. Όπως είναι λογικό είναι δύσκολο να επιβιώσει στον δρόμο ένας άνθρωπος ο οποίος μια μέρα πριν έμενε στο σπίτι του.

Οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος κάποτε φώναζαν  το βαρύγδουπο  σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» αλλά βλέπουμε ότι γίνεται ακριβώς το αντίθετο στην πράξη.

Η αλήθεια είναι ότι κανένα σπίτι δεν θα μείνει στα χέρια των Ελλήνων αν συνεχιστεί για πολύ ακόμα, να εφαρμόζεται αυτή η πολιτική.

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter