ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Independent: η Δύση ετοιμάζεται για στρατιωτική επιχείρηση εναντίον του καθεστώτος του Άσαντ

ΔΙΕΘΝΗ. - 12 Δεκ 2012 - 6:36

Αποφασισμένες να ανοίξουν τον ασκό του Αιόλου οι χώρες της Δύσης ανέπτυξαν σχέδιο παρέμβασης στην διαμάχη της Συρίας, το οποίο προβλέπει την άμεση στρατιωτική εμπλοκή. Σχετική συμφωνία επιτεύχθηκε κατά την διάρκεια μυστικής συνεδρίασης στο Λονδίνο, στην οποία
συμμετείχαν στρατηγοί από….
την Γαλλία, Τουρκία, Ιορδανία, Κατάρ, ΗΑΕ και ΗΠΑ, γράφει το The Independent επικαλούμενο πηγές στην βρετανική ηγεσία.
Οι χώρες της Δύσης έχουν αποφασίσει, πως ήρθε η ώρα να βοηθήσουν τους αντάρτες, για να μπορούν οι αρχές της νέας Συρίας να αντιλαμβάνονται τις ΗΠΑ και την Ευρώπη ως πιστούς συμμάχους. Γι’ αυτό η τελική επίθεση κατά της Δαμασκού πρέπει να πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των πυρών ξένων κρατών.
Πηγές της The Independent υποστηρίζουν, πως η στρατιωτική επιχείρηση της Δύσης κατά των κυβερνητικών στρατευμάτων της Συρίας είναι ήδη «αναπόφευκτη».

ΠΗΓΗ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr