ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Είναι βαριά η π….του τσολιά ρε !

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Β.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. - 27 Νοέ 2013 - 18:28
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΟι Πανευρωπα-ηλίθιοι και οι Ευρώ-βλακες vs Ελλήνων
Έχουν βαλθεί λοιπόν οι Πανευρωπα-ηλίθιοι εναντίον της Ελλάδας και όχι μόνο. Το πανέξυπνο Χιτσκοκικό σχέδιο τους έκανε επίσημα παγκόσμια πρεμιέρα στην Ελλάδα με Έλληνες
«αδιάφθορους» πολιτικούς για πρωταγωνιστές να τραβάνε πρώτοι την σκανδάλη των ανεξιαχνίαστων δολοφονιών προς εξυχν-ίαση. Ο κοινός Έλληνας πολίτης από την άλλη έπεσε από τα σύνvεφα, δέχθηκε αλλεπάληλες ομοβροντίες πρωτόγνωρων μέτρων σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Βαπτίστηκε ερήμην του ώς γουρούνι παγκοσμίως, ώς ο πρώτος ποντικός εργαστηρίου ανάπτυξης ενός νέου άκρως θανατηφόρου ιού και έγινε το crash test dummy μιάς νέας τάξης πραγμάτων.

Ο Έλληνας φοβήθηκε, αποσβολώθηκε, τρομοκρατήθηκε, αντέδρασε ανεπαρκώς, κατατροπώθηκε βιαίως αλλά ο παλμός της Ελληνικής ψυχής δεν έσβησε. Χτυπάει, χτυπάει ακόμα και μάλιστα τώρα τελευταία αρχίζει να χτυπάει πιό δυνατά. Όσο εξελίσσεται το έργο τους τόσο αρχίζει ο Έλληνας να αντιδρά και να βγαίνει σιγά σιγά από το καβούκι του. Καί όσο αντιδρά και διεκδικεί τα δίκια του τόσο αρχίζει να βρίσκει ψεγάδια στο σύστημα που του έχει επιβληθεί. Καί όσο βρίσκει ατέλειες τόσο απομυθοποιείται η βαρύτητα και η οξύτητα του προγράμματος. Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση μιάς χιονοστιβάδας που θα δυναμώσει νομοτελειακά ενώ κατακυλάει. Μέχρι στιγμής έδειξε τόσο πειθήνιος, τόσο υπάκοους, τόσο φοβισμένος, τόσο χειραγωγίσιμος που εξέπληξε τους πάντες.

Ακόμα και τους εφαρμοστές του προγράμματος τους ίδιους. Άν όμως θεωρούν οι εφαρμοστές τους εαυτούς τους έστω και λίγο ευφυής θα πρέπει να αναμένουν άμεσα πλέον την αργοπορημένη αντίδραση του Έλληνα και να την περιμένουν με φόρα κιόλας. Σάν ένα ωστικό κύμα μιάς έκρηξης. Μιάς έκρηξης η οποία μπορεί θα προέλθει με το παραμικρό πλέον έναυσμα. Άν κατόρθωσε κάτι εν τέλει το κοινό αίσθημα φόβου στους Έλληνες είναι να τους συσπειρώσει. Και αυτό από μόνο του είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Ο Έλληνας ανέκαθεν τρωγόταν με τον Έλληνα. Αυτό είναι πολλαπλώς ιστορικά αποδεδειγμένο, αλλά τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει δημιουργηθεί, κατά λάθος των εφαρμοστών, μία κοινή σύμπνοια και ένα κοινό αίσθημα που ο Έλληνας είχε να ματα-ξανάδεί από το 40. Αυτή η ανέκδοτη συσπείρωση δημιουργεί πλέον και μιά ανέκδοτη αντίδραση και η αντίδραση αυτή μεγενθύνεται και όταν εκδηλωθεί δεν θα υπάρχει πλέον επιστροφή, για κανέναν.

Άν θέλανε οι Ευρώβλακες κάνουνε σωστά την δουλεία τους έπρεπε να μάθουνε πρώτα τί εστί Έλληνας, έπρεπε να διάβαζαν πρώτα ιστορία.Εκεί θα βλέπανε ότι ο Έλληνας δέν διέψευσε ποτέ την ιστορία. Όύτε και η ιστορία αυτόν. Ο Έλληνας θα κτυπήσει κατάλληλα την κατάλληλη στιγμή και όταν γίνει αυτό θα γονατίσει τους πάντες. Αφού ξέρετε ότι πάντα στο τέλος βάζουμε γκόλ ή το καλάθι. Είναι στο DNA του, είναι το ιστορικό του ρολόι που έχει αρχίσει να ηχεί και να αφυπνίζει.

Όταν ο γίγαντας που κρύβει η Ελλάδα μέσα στα ιστορικά έγκατά της ξυπνήσει και σηκώσει το πραγματικό ανάστημά του, τότε όλοι θα φανούν νάνοι μπροστά του. Προς το παρόν οι ημιμαθείς μπορεί να τον αμφισβητούν, οι αμόρφωτοι να τον αγνοούν, οι μορφωμένοι να τον καρτερούν υπομονετικά, η ιστορία όμως δεν λησμονεί ποτέ. Η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Ο Έλληνας έκανε το διάλειμμά του, έκλεισε αυτός ο κύκλος και τώρα καλείται από την ιστορία ξανά να διαδραματίσει τον παγκόσμια καθοριστικό ρόλο του για ακόμα μια φορά. Ο Έλληνας δεν διέψευσαι ποτέ την ιστορία και ούτε και τώρα θα την διαψεύσει. Ο Έλληνας μόνο για λίγα λεπτά ξαποστάινει και ξανά προς την δόξα τραβά. Είναι νόμος αέναος, δέν είναι παρόρμηση, ούτε ευχολόγιο, είναι πέρα από την τρέχουσα κρίση του καθενός, είναι παράδοση αιώνων, είναι υποχρέωση, είναι ένστικτο που δέν εξηγείται με εφήμερη λογική, είναι στο αίμα του, είναι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του, είναι στα μόρια του, είναι στο DNA και το RNA του, είναι στην βιολογία του, είναι η κβαντική φυσική της ψυχοσύνθεσής του, είναι η πραγματικότητα, χάφτε το και καταπιείτε το όλοι απανταχόθεν αυτό. Μην φοβάστε τίποτα, τίποτα δεν θα κατορθώσουν και τίποτα δεν θα μας πάρουν.

Επαναλαμβάνω τίποτα δέν θα μας πάρουν. Άν εσείς φοβόσαστε μία αυτοί φοβούνται εκατό. Εμείς έχουμε να κάνουμε με 300 καθάρματα και αυτοί με δέκα εκατομμύρια εν δυνάμη ΤΙΤΑΝΕΣ. Μην μασάτε μια, μήν εκφοβίζεστε πλέον, αυτοί στο τέλος θα χάσουν, όχι εμείς. Είναι βαρία η π….του τσολιά ρε. Η ιστορία δέν κάνει ποτέ λάθος. Έχουμε περάσει τρίς χειρότερα σαν έθνος και αυτοί από την άλλη οργάνωναν ένα σχέδιο για πενήντα χρόνια και και μέσα σε τρία, ήδη δεν τους βγαίνει. Δέν είναι αυτοί που θα περιορίσουν την

Έλλάδα σαν έθνος. Πιστέψτε στον εαυτό σας και διαβάστε την ιστορία του Έθνους μας. Είναι πολύ μικροί. Έπρεπε να γνωρίζουν καλύτερα. Για λύπηση είναι αυτά τα όντα, να τους λυπόσαστε, όχι να τους φοβάστε, η ιστορία τους επιφυλάσσει τέτοιο καζί που ούτε στους χειρότερους τους εφιάλτες έχουν δεί. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μήν φοβόμαστε. Είναι ασόβαροι οι άνθρωποι αυτοί και ασόβαροι και σαν αντίπαλοι. Είναι όντα με ικανότητες αυστραλοπίθηκου. Εδώ είναι η Σπάρτη ρε, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Θράκη, η Ήπειρος, η Στερεά Ελλάδα, η Κρήτη μας ρε, το Ιόνιο, το Αιγαίο, η Πελοππόνησος, η Μακεδονία, το Άγιον Όρος. Πού πάνε ρε οι καραγκιόζηδες; Εδώ είναι Ελλάδα ρε!!!

Αμήν Αμήν Αμήν

Βασίλης Παπαδόπουλος

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter