• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
  • Login
No Result
View All Result
NEWSLETTER
Triklopodia
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Home ΔΙΕΘΝΗ

ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ Μ.Νετανιάχου: “Υπόσχομαι “να πατήσω το κουμπί” της επίθεσης κατά του Ιράν”

11 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στην τελική φάση εισέρχεται από σήμερα το δράμα της Μέσης Ανατολής και το μόνο ερώτημα είναι αν η σύγκρουση θα περιοριστεί στην Συρία ή θα επεκταθεί και στον
Κόλπο σε έναν πόλεμο που δεν έχει καμία σχέση με όλες τις μέρχρι στιγμής συγκρούσεις μετά τον Β’ΠΠ: Το Ιράν είτε το τέλουν είτε
όχι, είναι μεγάλη δύναμη, ίσως όχι τόσο στρατιωτικά, όσο σε στρατηγικό επίπεδο: Τεράστιος πληθυσμός, φανατισμός και στρατηγική θέση.

«Εγγυώμαι πως εάν επανεκλεγώ ως πρωθυπουργός δεν πρόκειται να επιτρέψω στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα», δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου σε τηλεοπτικό σταθμό λίγο πριν τα αποτελέσματα των ΗΠΑ και είναι σαφές το μήνυμα που έστειλε στον Μ.Ομπάμα: “Εγώ θα επιτεθώ, εσύ κάνε ότι θελεις”.

Χαρακτηριστική ήταν η απάντησή του στο αν μπορεί να πατήσει το κουμπί μιας τέτοιας σύγκρουσης: «Είμαι ικανός, εάν θα πρέπει να το κάνω. Και θα χρειαστεί αν το Ιράν δεν σταματήσει». Συμπλήρωσε δε πως για την περίπτωση του Ιράν «εάν δεν υπάρχει άλλη επιλογή», το Ισραήλ θα είναι έτοιμο να δράσει και ανέφερε με νόημα πως «το εννοούμε αυτό, δεν κάνουμε σόου». Οι Ισραηλινοί δεν εντοιμάζονται για μία απλή επιδρομή.

Με δεδομένο ότι το Ιράν δεν θα σταματήσει, ετοιμάζονται για έναν πόλεμο τουλάχιστον 30 ημερών και θεωρούν ότι θα συμπαρασύρουν και τις ΗΠΑ. Οι εκλογές στο Ισραήλ είναι στις 22 Ιανουαρίου, αλλά τίποτα δεν εμποδίζει το Ισραήλ να επιτεθεί και ενωρίτερα.

Σε ότι αφορά την Συρία, η υπόθεση είναι ξεκαθαρισμένη: Επίθεση πριν από το τέλος του έτους ίσως και εντός του Νοεμβρίου από το ΝΑΤΟ. Με ποιο στόχο; Θεωρούν ότι μπορούν να δώσουν ένα τέλος a la Λιβύη.

“Τα έχουν βρει” με την Ρωσία; Γιατί χωρίς να έχει συμβεί αυτό δεν υπάρχει περίπτωση ΝΑΤΟϊκης επίθεσης. Θα φανεί από το αν τα αρματαγωγά που συνοδεύουν το Mοskva, εκκενώσουν ή αποβιβάσουν πεζοναύτες. Οι επόμενες ημέρες και ώρες θα το δείξουν…

defencenet.gr
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο triklopodia@hotmail.gr
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "triklopodia@hotmail.gr" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ !
ΔΙΕΘΝΗ

ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ !

by admin
3 ώρες ago
Όλα «μέλι γάλα» με την Τουρκία και την ΕΕ! Τι αναφέρει η έκθεση αξιολόγησης των ευρωτουρκικών σχέσεων
ΔΙΕΘΝΗ

Όλα «μέλι γάλα» με την Τουρκία και την ΕΕ! Τι αναφέρει η έκθεση αξιολόγησης των ευρωτουρκικών σχέσεων

by admin
3 ώρες ago
Απεβίωσε στα 100 του χρόνια ο Χένρι Κίσιντζερ
ΔΙΕΘΝΗ

Απεβίωσε στα 100 του χρόνια ο Χένρι Κίσιντζερ

by admin
4 ώρες ago
Στα όρια της… αχρηστίας ο γερμανικός στρατός – Μόλις για 2 ημέρες η μαχητική ικανότητα της Bundeswehr
ΔΙΕΘΝΗ

Στα όρια της… αχρηστίας ο γερμανικός στρατός – Μόλις για 2 ημέρες η μαχητική ικανότητα της Bundeswehr

by admin
4 ώρες ago
Next Post

Προδότης όποιος Έλληνας βουλευτής ψηφίσει τα μέτρα

Live Chat

Προτεινόμενα

Αυστραλία: Οι Αγρότες Αντιστέκονται – Οι Πρωτογενείς Παραγωγοί Εξεγείρονται Ενάντια Στη Μαζική Βιομηχανική Ανάπτυξη Της Αιολικής Και Της Ηλιακής Ενέργειας

Αυστραλία: Οι Αγρότες Αντιστέκονται – Οι Πρωτογενείς Παραγωγοί Εξεγείρονται Ενάντια Στη Μαζική Βιομηχανική Ανάπτυξη Της Αιολικής Και Της Ηλιακής Ενέργειας

2 ημέρες ago
😂Ανέκδοτο : Εγώ είμαι ο Ταρζάν, μπορώ και μιλάω με τα ζώα!

😂Ανέκδοτο : Εγώ είμαι ο Ταρζάν, μπορώ και μιλάω με τα ζώα!

6 ημέρες ago
«Κιου Σταρ»! Λένε πως ανακάλυψαν κάτι σπουδαίο και τρομακτικό: Η αλήθεια στο ΕΛ

«Κιου Σταρ»! Λένε πως ανακάλυψαν κάτι σπουδαίο και τρομακτικό: Η αλήθεια στο ΕΛ

3 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Δημοφιλή Άρθρα

  • GEWKWN : ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    GEWKWN : ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    60 shares
    Share 24 Tweet 15
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (29/11/2023)

    33 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Η Ελλάδα πιο κοντά από κάθε άλλη χώρα στο ψηφιακό «χάραγμα»! Αποθέωση από Γερμανία, vid

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • 😂Ανέκδοτο : Οι δυο φίλοι η παπαδιά και η εξομολόγηση

    30 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Το τελεσίγραφο Πούτιν για τον έναν ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ, vid

    37 shares
    Share 15 Tweet 9

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

No Result
View All Result
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
Διαχείριση Συγκατάθεσης Cookies
Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση σε αυτές τις τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς να επεξεργαστούμε δεδομένα όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}